78

Анонимен

преди 11 месеца

Толкова ли сте тъпунгели, че да се вържите на "лошия английски с руски акцент ", с който са правени предложенията? В Русия има хора които говорят перфектно английски и ако правителството има участие, то ще е на перфектен език. Явна пропаганда за ачик балъци, дето кълват на гола кукичка.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Рушко ли е не ми го хвали.Нещо полезно да са произвели за хората освен да дрънкат оръжия ?

76

ХПредполагащ

преди 11 месеца

Интересно. Руснаците весто да рекламират своята ваксина, взели че рекламират Астра Зенека. Тва четиво е за хептен балъци. Това че двете ваксини водят кампании една срещу друга няма нищо общо с РУСИЯ, ЗАЩОТО СТАВА ВЪПРОС ЗА МНОГО ПАРИ В САМИЯ ЕВРОСЪЮЗ, КОЙ ДА СПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ. Драга рeдакция на Днес.Бг., не подценявайте Българите.

75

Анонимен

преди 11 месеца

ДАВАЙТЕ ТРОЛОВЕ!!! ДА СТЕ БЕЗПОЛЕЗНИ В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ Е ВАШЕТО ПРИЗНАНИЕ!

74

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 11 месеца

До НаблюдателДушицата Путин си гледа интереса и благосъстоянието на народа, а такива като тебе лаят и проракуват че амен амен до 6 месеца Русия немедлено ще фалира и ще умурат на талази! Да ама не! Чети и виж че прираста им е 70/80 хиляди годишно!Къде ви намират такива разбирачи!

73

Наблюдател

преди 11 месеца

Душицата Путин за какво харчи парите на руснаците... Но всяко зло се връща. Русия ще оглави класациите по смъртност, въпреки фризираните данни.

72

Анонимен

преди 11 месеца

Тез ютубери, инфлуенсъри и блогъри трябва да бачкат каторга в Сибир. А тези тези дето им вярват - да правят пътища е Сахара.... Малоумшината ще затрие света

71

Анонимен

преди 11 месеца

Време за дежурната пръдня срещу Русия.

70

“Със или без”

преди 11 месеца

колосален бюджет, реално никой не му пука за лъжите на Големия брат.

69

Анонимен

преди 11 месеца

Препоръчвам на всеки да разгледа официалните данни, не статии, по темата и да сравни смъртните случаи. И ще видите че Пфайзер има и тъмна страна. Сега дали Русия е платила на въпросните или Пфайзер, за мен е все тая. Но има нещо ужасно съмнително в историята. Защото в момента и Мексико и Арженина и Бразилия публикуват техни данни от ваксинацията с всички ваксини (защото те не подбират) и резултатите са много интеренси. Пфайзер и Модерна водят по странични реакции дори и на АстраЗенека.

68

Анонимен

преди 11 месеца

Ъъъ, данните които UK публикува показваха, че смъртността на Пфайзер е същата като АстраЗенека. Това го видях с очите си. След това от Мексико пуснаха данни, при които смъртността от Пфайзер беше наистина смущаващо висока. Тая партенка е непроследима, реално може и Пфайзер да са си я поръчали. Защо? Защото ваксината на Пфайзер е касичка на богатите, производството й струва жълти стотинки, а я продават доста скъпо. Русия че няма да пробие в ЕС, няма. Защо тогава ще плаща за тая кампания?

67

neon7

преди 11 месеца

До StrikerПрав си за Файзера . Журналята да си взамат бележка

66

neon7

преди 11 месеца

Пфайзера е номер едно по смъртност в ЕУ ! Който не вярва да си го провери в EUDRA VIGILANCE -5368 deaths and 170 528 injuries 08/05/21.Да не отварям дума,колко много случаи са прикрити !

65

Striker

преди 11 месеца

Това, че Просия е пълна дупка го знаем всички и не е изненада. Все пак Кремлинското джудже е известно със страхлив нрав и действа подмолно с полоний, новичок и подобни средства. Ама драскачите: - ВЗЕМЕТЕ НАУЧЕТА ТАЯ Ш..ана ваксина най-накрая! Няма такъв медикамент Пфайзер! Има фазер, ама то е друго нещо, хахах! Има Pfizer или на български - ФАЙЗЕР! Също така няма Пхилип и Пхиладелпхия.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Пуснах някои неща в Гугъл и намерих по-предна статия, обясняваща това като търговска война между Астра-Зенека срещу Файзър, след това цялата западна преса започва да намесва Русия. Много неща са съмнителни - първо Русия много добре знае, че по никакъв начин не може да наложи тяхната ваксина във Франция, така че едва ли ще се занимават с това; и второ професионалната мрежа ЛинкедИн е забранен сайт за ползване от руснаци. Авторите са забравили да прибавят Баширов и Петров този път.

63

Фантомас

преди 11 месеца

До 46. Няма такова нещо. До момента инжектираните са под 3 милиона и половината от тях са само с една инжекция. Желаещите рязко намаляват с времето.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Такааа, щом се дават маса пари на ПР агенции във Франция за да дискредитират най-успешната за сега ваксина срещу ковид, колко ли дават руските бандити на ПР агенции в България за да пропагандират руския свят и да защитават Русия от непрестанните едневно извършвани руски золуми по целия свят.

61

Христо Христов

преди 11 месеца

До 57""Няма смисъл, ама руснаците и китайците дават пари за манипулация на хората" - а в ес си имат комисариат по ценностите, по примера на "министерство на истината" по орел 1984.

60

Анонимен

преди 11 месеца

Единственият недостатък на руската ваксина е ,че надписът ''Първа в света одобрена ваксина'' трябва да е по-голям и разположен на централно място.Другите неща да с дребен шрифт на задната страна на опаковката

59

Христо Христов

преди 11 месеца

Странно защо линкът е скрит. Явно някой се страхува да не бъдат разкрити лъжите му...ПП. Лъжите и наглостта на урсулата, ек и ема всички ги видяхме.