18

Анонимен

преди 11 месеца

Интересно ,а световните елити с милиарди бюджет и не могат да на карат хората да вярват в лъжи и манипулации.А ю-тубърите с малко левчета и евро разкриват истината и отварят очите на скотонаселението.Правете си изводи!И за протокола НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!

17

хаха

преди 11 месеца

До КойчоАйде стига ги говори тези лъжи де. И 50000 може да напишеш че са умрели от ваксини, като не е вярно само се излагаш...

16

Анонимен

преди 11 месеца

Безсрамна е антиваксърската пропаганда, ето преди няколко дни платиха на актрисата Стефани Дюбоа да умре след ваксинация, само и само да подкопаят доверието.

15

...

преди 11 месеца

E финансирането на тея половината дето си нямат идея от живота и говорят против ваксините по форумите от къде мислите че идва?

14

Койчо

преди 11 месеца

С колосален бюджет: Русия подкопава доверието във ваксината на "Пфайзер"?... За мен лично НЕ е нужно и копейка да разходват.Наглосаксонските "бульони" срещу барановироСа се справят " отлично"Приятел в Ирландия след 2рата доза - кома и смърт в рамките на три дни. БЕЗ странични болежки.48 гПознат, 62г-след изкаран инфаркт през Ноември /изрично увещаван да не се боде... /... изпадна в кома 1.5 часа след първата доза. Сега е в кома.Ама за това няма да ви уведомят мисирките. За друго им се плаща.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Така е то, за антиваксърите колосален бюджет, а за ковиваксърите дали 50-тина лева да наемат Бау и Миролюб бенатов. Затова се проваля стадния имунитет, като има само един пес да води стадото, и той кастриран.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Един факт който 'скромно' се премълчава - Астра дава ваксините си на 'производствена цена' - без печалба. Това бърка в плановете на останалите които са се наточили на здрави печалби! И съответно Астра получава здрави удари. Както се казва - нищо лично, просто бизнес!

11

Анонимен

преди 11 месеца

На нашия PowerPoint защо не са предложили? Щеше да го направи за без пари, с вдигнат юмрук.

10

Анонимен

преди 11 месеца

До Хахаха Ама коя точно есен... 1.5% преболедували на година... Есента на 2040г евентуално, или на 2050? Горе-долу за 60-70 години ще ни изпотръшка всички, тоя ковигрип.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Да цъкат минуси могат, да проверят фактите не могат... Това се казва плоскоглав ковиваксър.

8

Бойка Ханъма

преди 11 месеца

Мен ме ваксинира великия амануален ваксИНАТОР-пОЛИ от Симитли!!

7

sd

преди 11 месеца

руснаците са изчадия адови - творение на сатаната. да стоим далеч от тези ***

6

Ха ха!!!

преди 11 месеца

"с колосален бюджет" - но на 'лош английски' !!!Струва ли си да се чете повече?

5

Джо

преди 11 месеца

Те рашкитее само това умеят - да дрънкат с допотопните си оръжия и да лъжат. За нещо повече са твърде мързеливи и некадърни!

4

Хахаха

преди 11 месеца

Ми бий си Астра или Спутник ... никой не те спира.Руснаците! категорично отказват ваксината на Спутник ... защо ли ...Или пък не се ваксинирай, на есен ще бъдеш изпратен с песен ... ако си платиш процесията за погребение де..

3

Анонимен

преди 11 месеца

Мен не ми звучи като руснаци. Астра Зенека атакува Файзер... какво печелят рушняците от това? Нищо. Тогава що да са руснаците? Щото не е полит коректно да кажем че са Астра Зенека ли?

2

Анонимен

преди 11 месеца

Елементарният факт, който по някаква причина е непоносимо труден за осъзнаване от всички вакса-продавачи е, че колкото повече прикривате, цензурирате, преструвате се че няма нищо, и лъжете нагло за "изключително неописуемо невероятно редки реакции", толкова повече хора виждат как нещо сериозно не е наред, и се отдръпват и отвращават от измамите ви.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Напълно вярно и лесно за проверяване е че Пфайцър е причинила стотици смъртни случаи само в САЩ, а заедно с останалите експериментални отрови са няколко хиляди. Влизате във VAERS -ваксинни сериозни реакции - намирате видео как се рови из нея - понеже е СЪЗНАТЕЛНО направено да е трудно и неинтуитивно - и гледате страхотии.