15

...

преди 2 години

E финансирането на тея половината дето си нямат идея от живота и говорят против ваксините по форумите от къде мислите че идва?

14

Койчо

преди 2 години

С колосален бюджет: Русия подкопава доверието във ваксината на "Пфайзер"?... За мен лично НЕ е нужно и копейка да разходват.Наглосаксонските "бульони" срещу барановироСа се справят " отлично"Приятел в Ирландия след 2рата доза - кома и смърт в рамките на три дни. БЕЗ странични болежки.48 гПознат, 62г-след изкаран инфаркт през Ноември /изрично увещаван да не се боде... /... изпадна в кома 1.5 часа след първата доза. Сега е в кома.Ама за това няма да ви уведомят мисирките. За друго им се плаща.

13

Анонимен

преди 2 години

Така е то, за антиваксърите колосален бюджет, а за ковиваксърите дали 50-тина лева да наемат Бау и Миролюб бенатов. Затова се проваля стадния имунитет, като има само един пес да води стадото, и той кастриран.

12

Анонимен

преди 2 години

Един факт който 'скромно' се премълчава - Астра дава ваксините си на 'производствена цена' - без печалба. Това бърка в плановете на останалите които са се наточили на здрави печалби! И съответно Астра получава здрави удари. Както се казва - нищо лично, просто бизнес!

11

Анонимен

преди 2 години

На нашия PowerPoint защо не са предложили? Щеше да го направи за без пари, с вдигнат юмрук.

10

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха Ама коя точно есен... 1.5% преболедували на година... Есента на 2040г евентуално, или на 2050? Горе-долу за 60-70 години ще ни изпотръшка всички, тоя ковигрип.

9

Анонимен

преди 2 години

Да цъкат минуси могат, да проверят фактите не могат... Това се казва плоскоглав ковиваксър.

8

Бойка Ханъма

преди 2 години

Мен ме ваксинира великия амануален ваксИНАТОР-пОЛИ от Симитли!!

7

sd

преди 2 години

руснаците са изчадия адови - творение на сатаната. да стоим далеч от тези ***

6

Ха ха!!!

преди 2 години

"с колосален бюджет" - но на 'лош английски' !!!Струва ли си да се чете повече?

5

Джо

преди 2 години

Те рашкитее само това умеят - да дрънкат с допотопните си оръжия и да лъжат. За нещо повече са твърде мързеливи и некадърни!

4

Хахаха

преди 2 години

Ми бий си Астра или Спутник ... никой не те спира.Руснаците! категорично отказват ваксината на Спутник ... защо ли ...Или пък не се ваксинирай, на есен ще бъдеш изпратен с песен ... ако си платиш процесията за погребение де..

3

Анонимен

преди 2 години

Мен не ми звучи като руснаци. Астра Зенека атакува Файзер... какво печелят *** от това? Нищо. Тогава що да са руснаците? Щото не е полит коректно да кажем че са Астра Зенека ли?

2

Анонимен

преди 2 години

Елементарният факт, който по някаква причина е непоносимо труден за осъзнаване от всички вакса-продавачи е, че колкото повече прикривате, цензурирате, преструвате се че няма нищо, и лъжете нагло за "изключително неописуемо невероятно редки реакции", толкова повече хора виждат как нещо сериозно не е наред, и се отдръпват и отвращават от измамите ви.

1

Анонимен

преди 2 години

Напълно вярно и лесно за проверяване е че Пфайцър е причинила стотици смъртни случаи само в САЩ, а заедно с останалите експериментални отрови са няколко хиляди. Влизате във VAERS -ваксинни сериозни реакции - намирате видео как се рови из нея - понеже е СЪЗНАТЕЛНО направено да е трудно и неинтуитивно - и гледате страхотии.