38

Сплескан натовец

преди 11 месеца

хибридната война срещу Русия не спира ,вече няма съмнения че запада е обладан от тотално зло и самоунищпжение и иска да повлече и нас това е !

37

българин

преди 11 месеца

До: номер 34Да, знам го и това. Нямам представа. Според Уикипедия обаче (има карта на света), тези три държави са одобрили изцяло ваксината. Тези три държави, и само тези три!!! Никоя друга държава не е издала пълно и безусловно одобрение на ваксината и това го знаят и нашите власти! Прав си, до 2023-та година минимум тази ваксина (а и другите вероятно) са одобрени като експериментални. Затова искат "информирано съгласие". Но "Чукча не читатель..." нали знаеш вица?!

36

Пак по Борисовски 1

преди 11 месеца

Уж махнаха Бооклук Борисов, а пак продължаваме по Борисовски, да носим АРАБСКИ маски..Тия Ид.и.оти да вземат да си сложи- вълнен КОЖУХ, Вълнена ШАПКА и ШАЛ на главата. И накрая може да им сложим и една ЖЕЛЯЗНА маска, хваната с винтове... Както на някакъв затворник му сложили ЖЕЛЯЗНА маска, да не му гледат лицето , преди 700 години.

35

До 33

преди 11 месеца

Прав си . Но няма лекарство без поне една страница странични и всякакви действия . Айде да не пием антибиотици , че ще си унищожим вагиналната и чревната флора. Ей *** народ , много четене трябва .

34

41724

преди 11 месеца

Месеци наред наблюдаваме такава кампания срещу руската ваксина Спутник. При това я водят официални институции. По-рано четох, че кампанията срещу Пфайзер я води Астразенека. Явно с известно закъснение са се усетили, че е по-ефектно да вкарат руска следа. Противно е, защото фармацевтиката богатее на наш гръб. Войната между производителите на ваксини е за пазари и печалби. А през това време хора умират.

33

Свободен човек

преди 11 месеца

Оставете хората да решат искат ли, не искат ли ваксини и ако искат, да си изберат сами какви!А най-добре е, всеки да си ги купува от аптеката като грипните, вместо да създаваме милиардери с пари от нашите данъци. Свободната воля е всичко. Няма ли свободна воля, защо ми е такъв свят? Ще го разруша и съградя наново, или поне ще се боря за това.

32

Пак по Борисовски 2

преди 11 месеца

Тия , щом дори и арабските маски НЕ искат да махнат, не знам какво ще променят , ако вземат властта !! Всички араби и ол.игоф.рени с маски, ВЪН от парламента !!!

31

Анонимен

преди 11 месеца

До българин ... Какво "пълно одобрение" като тестовият период приключва на 31 януари 2023 г.? А прочете ли кои държави ИЗОБЩО не са се спогодили с фацър? Интересно е да се види... И да прочетеш защо е така.

30

българин

преди 11 месеца

Ора, вие английски знаете ли? Щото чета в сайта на Уикипедия информация само на английски език. На български я няма. А информацията е... да не кажем обезпокоителна, но със сигурност не е това, което ни се поднася тук в България. Та значи на въпроса: Кои са държавите, в които е издадено пълно разрешение за употреба на ваксината на Пфайзер конкретно? Ами... това са: Саудитска Арабия, Бразилия и Австралия. В останалите е само за спешна употреба!

29

Илюминат Иванов

преди 11 месеца

Значи тези искат да платят на инфлуенсърите, за да "обяснят, че смъртността сред ваксинираните с "Пфайзер" е почти 3 пъти по-висока от ваксинираните от "АстраЗенека".Не е ли логично да се потърси връзка с АстраЗенека, а не с Русия, Марс и илюминатите???? Русия ще дава пари, за да оправя имиджа на АстраЗенека. Не виждам логиката.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Добре. Повярвахме. 2050 евро за клип. Аз мога да ги извадя. И защо точно 2050? Защо не 3000 евро? Това не са много пари. Meжду другото, сайтът на Fazze си работи.

27

Тва

преди 11 месеца

До Анонимене много добре щот кат ритнеш камбаната, един *** по-малко ще трови нета

26

Switzerland

преди 11 месеца

Тъпите всезнайковци как ще обяснят , че до днес са имунизирани с първа доза 4 830 495 граждани и резиденти в Швейцария. Или може би и швйцарците са *** и прости , че вече са ваксинираки 43.54% от населението. И моля ,, минусите ,, да са аргументирани.:)))))

25

Анонимен

преди 11 месеца

Тая статия не прави ли същото като онова, в което обвиняват руснаците?И от изток, и от запад - все дезинформация и пропаганда.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Нели ме кефи :D Мине ли се 20:00 почва с големия черпак антируските бълвочи и фейкове.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Вицът на годината! :D Тези ватенки съвсем откачиха...

22

Анонимен

преди 11 месеца

Толкова хубава ваксина, и ежеминутно се пускат по 10 страници дописки да обясняват колко е прекрасна и ефикасна и безвредна, и кеф ти бири, кеф ти понички, лотарии за боцнатите, и всеки критик се трие от фесбук и твитър, и все пак някак тия злокобни антивацъри успяват да промият мозъка на милиони и да прецакат кампанията, само с лъжите си от някакви жълти сайтове. А сега мистерия? Това са някакви мегаумове явно. Щом успяват да преодолеят рекламната и пропагандната кампания на мегафарма.

21

Анонимен

преди 11 месеца

На западняците нещо като не им върви или не им се удава все Русия им е виновна!

20

Ех,

преди 11 месеца

имаше една приказка за нещо криво и за Космоса...

19

Анонимен

преди 11 месеца

До ... - Знаеш ли какво е VAERS? Погледнал ли си количеството тежки реакции и смъртни случаи, просто за информация?