138

АТАКИСТ

преди 2 години

Волен преби полицай, който му направи забележка. Ще пребие и всички останали ***.

137

Мараба, аскер!!

преди 2 години

Нека Даниел Митов заяви ясно дали ГЕРБ и лично Бойко Методиев Борисов смятат Стефан Янев и Бойко Рашков за руски шпиони. Дали ще имат куража да го направят? Щом президентът Радев има смелостта да заяви, че Бойко Борисов е довереното лице на турския държавен глава Ердоган, те също трябва да могат да казват нещата докрай.

136

Жоро

преди 2 години

Да видим сега дали Ченгесарски кръг около Смрадев е по силен от кръга около Борисов. За сега ченгесарскта пропаганда издиша тотално.

135

Анонимен

преди 2 години

Неприятни сте,драги девойки.Правите се на бойки.Само питам-кой е от 20г в службите и във властта.Отговорът е известен.

134

АТАКИСТ

преди 2 години

Атака се явява самостоятелно на изборите, за разбие всички.

133

Бай Баяни

преди 2 години

До Калоян, да защо абриватурата "***" се цензурира. Ясно, позитанско-кремълска медия.

132

az

преди 2 години

че то тия управляват от 15г , така че да кажат дали са звънели в Белград и дали изобщо са работили някога да оправят проблема

131

Бай Баяни

преди 2 години

Боли ви,червени кхмери, че някой ви е подслушвал. А снимки от чекмеджета и спални, записи на *** по телефона не ви болеше, лаехте,лаехте,лаехте. Сега ще има снимки на чекмеджето на Радев, от касата на Техноимпекса, от спалнята на Десислава Радева,от детската стая на Радев-2. Е,как е, боли нали,червени ***.

130

311

преди 2 години

Тези смехотворни брифинги предизвикат бурен смях във всички мои приятели и познати.Когато някой е *** докато управлява няма шанс да проумее извън властта.никой не се влияе нито от остриетата на герб ,нито от троловете на герб, нито от купените медии на Борисов.Изборите са скоро и това ще се види.

129

Анонимен

преди 2 години

Само най-*** *** от Герб не са разбрали ,4е хранилката е ПРАЗНА!! Идва възмездие за вси4ки злини , които сте вършили ПОД-ЛО-ГИ ДОЛНИ!1

128

Калоян

преди 2 години

Пичове, едно въпросче - защо абревиатурата "nкn" се цензурира автоматично в коментарите под вашите статии? Хммм, хайде още едно - защо сме на 112-то място, знаете в коя класация? Вие не сте информативен сайт, а подбиращо информативен. Жалко.

127

оптимист

преди 2 години

И аз отдавна се надявам тия гербаджии да се махнат.И като се махнат, ще започне един живот.......... ама, песен ти казвам! Е, чакайте ся!Ми, то тогаз, вий дето туканка са скапвате да хулите - ко шъ прайти?

126

Анонимен

преди 2 години

Толупа тия и двамата ги е минавал с 200км.ч!!!!!!

125

Илиев

преди 2 години

Това са бойковите песове,винаги гладни за голям кокал.По едрият пес,не може да прости на президента Р.Радев,че не му подписа "пътния" лист за посланик в Букурещ.Между тези кучета,липсва *** Деса.Голям глад ги чака тези ***,които тичат по студията като кьорави да реват,че тяхната свърши.*** милиционерска, на 11-ти юли,ще си тръгне веднаж за винаги.Дани,Томи,Деси,вие сте се запътили вече към големия контейнер за полит отпадаци.Вие сте срам за България!

124

Анонимен

преди 2 години

*** е звъняла !

123

Баце

преди 2 години

Ъъъ торта, ъъъ СахАр! Трима папи са ме галИли по главата! Нали, нема се плашиш, Медведев! Ами ако се бях развил? Празнуваме обесването на Левски. Южна Добруджа попада в Румъния през 1940 г. Представете си тези пари в магистрали! ***! Набивам ти го с 200! Оня, дето не се съобразява с мен ще го смачкам!Та Дани, но не Ръбъл, а Митов, е новият смукач не на кого да е, а на мен - авторът на гореизброените реплики - Баце. Халал да ви е на всички, гласуващи за тях. Лек ден!

122

Анонимен

преди 2 години

е затова ГЕРБ са противни и няма да гласувам повече за тях . Да излезнат да кажат, да сбъркахме , виновни сме, ще си взмем поуки, те не , всеки път другия виновенНякой е сложиш пачките в чекмеджето на Бойко, някой друг е подслушвал. Нагли до дъното на душата си

121

СТИГА!

преди 2 години

Не искаме да ви слушаме повече! Престъпници, превърнали страната ми в Африката на Европа.Не искам да чувам повече НИЩО от вас.Отивайте да си харчите кървавите пари!

120

Майор Вайс

преди 2 години

До Анонимен фен на тулумбаджията от банкя134Най-подготвените младежи ги приемат за "льтчици" във военното училище, а най-смотаните кандидати в в Симеоново стават пожарникари! Само факти! Нищо лично.

119

Борат

преди 2 години

на смимката виждам един учил за артист в Благоевград.... и един политик, чийто нос става все по-дълъг...Ще ги наема за следващия си проект!