198

Анонимен

преди 2 години

Браво Бойко ,на всяко появяване на тези двамата ГЕРБ губи хиляди гласове

197

Важно

преди 2 години

До Анонимен 227Ще ви се, ама няма да ви се получи! Герб не само няма да си отиде, а тъкмо обратното. В Герб се прави нещо много важно. Въпреки епичните напъни на фуражко да омаскари лидера, тази партия е и остава единственото дясно пространство у нас. Затова към нея се насочват повечето истински демократи успяли да оцелеят при Костовата чистка. В Герб се вливат млади, образовани и неопетнени политици, които заедно със здравата партийна структура и кадри са единствената алтернатива за България!

196

Селски

преди 2 години

А бе льольо, какво ти разбира тиквето от ерудиция и дипломация? Ти наясно ли си, че този едрия беше външен министър на България от реформаторския блок, че този човек е знакова представител на демократичните сили, този човек владее няколко езика. Да си чувал, че всичко това се постига с ум, талант и много труд? Докога шопско-граовската ви култура ще замърсява обществените форуми и атмосфера. Научете се да зачитате интелектуалния елит, а не фатмашко-фуражковщината? Седи си на село и рупай царевица

195

Анонимен

преди 2 години

Мисля , че - герб приключи своята политическа деиност

194

Анонимен

преди 2 години

" Румен Радев и Бойко Рашков не могат да простят на службите, че разкриха руската шпионска мрежа" - казаха Митов и Биков.Съгласен съм. Логично е. Това е последната значима акция на тези служби. Явно е, че са разгневили някой. Този някой е този, който най-много скача в момента.

193

Анонимен

преди 2 години

сълзите на Хунту Радев лекуват от рак скоро много скоро

192

Анонимен

преди 2 години

Биков ми харесва как се пеняви след изборите бих го взел при мен за - портиер , ако търси работа

191

Анонимен

преди 2 години

Герб ги натакова с -200 а след изборите с -350

190

Анонимен

преди 2 години

Гн премиера ги такова сьс -200

189

Анонимен

преди 2 години

Спящ министър с кюлчета злато, 500? банкноти, проста кърджалийска пааткка, с двеста ги таковахме, само изброявам някои от последните подвизи на шайката! Защо досега не са проверени фактите и обнародвани както предлагат от ГЕРП - какво направиха досега? Лесно е да се хвърля кал, ама и сам се цапаш тогава! Да мълчат и да се махат без изчегъртване, доброволно, ако не тогава с бой!

188

Анонимен

преди 2 години

Подслушването е алиби за политиците да не говорят глупости всеки трябва да бъде подслушван както когато дава изявление по медиите и го записват Тези хард дискове с какво ще ги пълнят ако не със записи

187

Анонимен

преди 2 години

Гербавата хунта е в потрес.Всеки ден излизат нови данни за безкрупулното им и крадливо управление.Сега питат дали някой е звънял в Дубай и Белград,а когато фалираха и окрадоха КТБ заедно с Шиши им беше добре.Когато Божков им пращаше милионите за джоб пара,пак им беше добре.А когато му писна да дава,го подгониха.Сега е техен ред и мястото им е в затвора.

186

омазаха се

преди 2 години

Сега ще гледаме сеир по време на машинното гласуване. ГЕРБ се усетиха . . .

185

трагедия

преди 2 години

Така се получава когато няма координация. Министъра се взе на сериозно и забрави че генерала го е назначил. Сега вади компромати без да се е консултирал и не се знае кой ще изгърми. Радев проклина Слави че е слабохарактерен му довлече нови избори.Черепа недоволства в Дубай че ще плаща втори път. Абе, Пернишка трагедия.

184

Гномът се разпърдя

преди 2 години

ВРашко..плитко плитко сте скалъпили предизборно ченгеджийски мероприятие...Дрънкате отвсякъде..Та сам директорът ( дето ужким си го ...преназначил!?!?) отрича да имало било ..таквоз подслушваните...Дрънкаш Рашка дрънкаш...но на кухо..кухая лейка...ченгеларио АДИО ..След 2 месеца събира багажчето...идва ново РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО !!А гномът Атанасов пърди ли пърди..Но едно дупе вземе ли да пърди...рано или късно се ..насира:))

183

няма мърдане

преди 2 години

Радев ще облече раирания костюм и ще рапортува на бай Ставри в централния.

182

2

преди 2 години

До 1Мутра, ама българска, а не мутра КГБ-истка като Рашков, Гнома и радев

181

Един

преди 2 години

ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Ако не гласувате за тях им затваряте кранчето за пълнене на офшорните сметки.

180

Тихия

преди 2 години

Когато си куха кратуна, но продажна и се чудиш как да избършеш на новия си господар долната част на гърба! Вече и децата знаят, че не сте нищо повече от ОПГ, заедно с вашите европейски и евроатлантически партньори! Алчни, долни и корумпирани службогонци!

179

Анонимен

преди 2 години

Радев много го заболя за разбитата шпионска мрежа. Така и не се разбра как папки с национални тайни бяха открити в сейфа на Узунов. Как са стигнали до него?