158

Вчера в този

преди 2 години

Сайт имаше призиви за протест днес.Имаше ли изобщо протест,май и Стъки с лелките го нямаше.

157

Анонимен

преди 2 години

И някой с фар кара коолело.

156

Ученика

преди 2 години

Началника се забавлява...

155

Анонимен

преди 2 години

За кого Работи Служебното Правителство за ГЕРБ

154

Бай Брадър гледа

преди 2 години

Не забравяйте , контактите и водомерите имат ушиА аз ви гледам небръснатите морди от предните камери на телефоните и паяжините на тавана от задните. Търтеи мързеливи.Да не скочите да чистите сега?Почивайте си.

153

Тартор дългоух

преди 2 години

Кото не скача ,няма да го вземем за ченге.

152

Анонимен

преди 2 години

Свърши се с ГЕРБ, единственото място където ще влязат е затвора. Хората може да обичат или да не обичат Русия, но българоубийците от ГЕРБ са мразени даже от бай Ставри. А иначе началникът на ДАНС е една елементарна калинка, която може само да се хили

151

ДАНС

преди 2 години

Чест прави на двамата шефове на ДАНС и ДАР Димитър Георгиев и Атанас Атанасов, че въобще не се поддадоха на натиска нанРумен Радев. Първият път като отидоха в кинистерски съвет Радев погрешни беше сметнал, че те ще се умилкват и преговарят, затова високомерно е наредил на Стефан Янев да не ги приема и да ги унизи.Вторият път обаче извикани от Янев и двамата генерали са отказали категорично да подават оставки с мотива, че тогава ще бъдат изфабрикувана информация, че има СРС та за подслушвания.

150

Анонимен

преди 2 години

Скоро цялото русофилско котило ще виси на въжетата... Осмърдяната пасмина на Ушатий ще бъде наказана, преврата няма да успее...

149

Анонимен

преди 2 години

Тези, които бяха против Бойко викаха, че той бил диктатор. Но аз не знам Бойко да беше заплашвал някой журналист с уволнение, нито да е раздухвал шпионски скандали, които целят ликвидация на службите ни за сигурнист. Имайте предвид, че именно службите не допуснаха атентати в България по времето когато тук имаше мигранти. Вижте Западна Европа колко атентата имаше, кма и в момента.Затова такива като Атанас Атансов от ДБ и Бойко Рашков трябва да бъдат съдени за противодържавна дейност!

148

Куку

преди 2 години

Това жалко човече Атанасов вкара в интригата си цялата държава и трябва да понесе съдебна отговорност.

147

Анонимен

преди 2 години

До ОсъзнатАми много дръпна напред след като заплатите се повишиха три пъти а пенсиите два пъти.А тези дето са избягали бягат от 30 години. Сега пак ще бягат след като вие фалирате банките, виждам вече сте се прицелили в ББР.

146

Анонимен

преди 2 години

Не е далеч времето, когато за един виц ще вкарват в затвора. А Рашков е правил това при Станишев.

145

реалист

преди 2 години

Като гледам каква жлъч се изля след брифинга, оставам с впечатление, че действията на служебното правителствонанасят трайне вреди на собствените им хора!Истинските хора, не платените ***, са погнусени отявните лъжи и празни приказки, без доказателства!НЕ СЕ БОЙТЕ, вие нормалните, истинските хора на България!СЪДБАТА НИ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ!ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО И С РАЗУМ на 11 ЮЛИ 2021 г.ДА СПРЕМ ЧЕРВЕНИЯ, ПУТИНОВСК ПРЕВРАТ!

144

ДАНС

преди 2 години

Цялата работа е да се вдигне пушилка и да се дискредитират шефовете на службите за да има натиск и да подадат оставки. А оствките им са необходими за да се прикрият следите от шпионската дейност на Румен Радев в полза на Русия. Той на въпрси за руските шпиони не отговаря тъкмо по тази причина, понеже не знае какви точно данни има за него. Но знае, че има данни и унищожаването им минава през смяна на шефовете на ДАНС и ДАР.

143

Радев

преди 2 години

Аз имам имунитет и , никой не може да ме пипне .Сега правителството е мое и всички служби съдилища са мои.

142

Анонимен

преди 2 години

До Мараба, аскер!!То се подразбира, че са руски шпиони.

141

неподслушван

преди 2 години

Когато Биков пита,а Митов отговаря-всичко става пределно ясно.

140

Анонимен

преди 2 години

Радев агента разгражда България

139

гост

преди 2 години

Службите са герберастко турско сини от 2009-та насам и естествено в услуга на Буци, Шиши, Домус, Доги .... Кви глупости говори тоя.