21

калинка

преди 2 години

Как ще коментира госпожа Фандъкова факта, че в административен район Възраждане, където кметица е дама от СЪЩАТА партия като нея, НЕ Е ОБЯВЕНО НИТО ЕДНО МЯСТО ЗА ПЪРВА ЯСЛЕНА ГРУПА? В района има ШЕСТ градини с яслени групи, но всичко дружно са решили да си правят оглушки тази година и да се престорят, че в района не са се раждали никакви деца през 2020-та. Защото тези ясленчета са част от прословутите 10 000+ неприети деца. КАК ДА ГИ ПРИЕМАТ, КАТО НЯМА КВОТА?? И тук ли са виновни дай българия?

20

Ама

преди 2 години

Що бе, нека си направи снимки човекът.. за спомен !

19

..

преди 2 години

българите сте едно наг ло мръ сно НАПРЕГНАТО ЗА НИЩО племе. на вас живота ви минава в нерви и напрежение за незначителни неща. значителните просто ги преглъщате. тегаво племе. кефят се на испанците каква сиеста им е по цял ден ежедневието, а те по зли и дребнави от българин от преди 10 години дори. друга мярка няма за българина само българин

18

Дааам

преди 2 години

РОМСКАТА БАРОНЕСА...Толко пара не бяха виждали *** като през последните избори за кмет на София.Магазините около маалите Бяха почернели на другия ден.

17

Анонимен

преди 2 години

Фандупкова, когато отпуснеш пари на районни кметове не от ГРОБ, тогава можеш да им търсиш сметка. Смешна ***, 11 години не може да реши проблема с градините.

16

Фф

преди 2 години

Кмета на Добрич е от хората на ДБ и градът си е екстра.Като се има на впредвид, че преди това Николова беше кметица от гроб.

15

Анонимен

преди 2 години

Ходи си на село достатъчно щети нанесе на офия.

14

гост

преди 2 години

До АнонименА метрото, кой ти го направи? Колко си спирате колите отвънка на паркинга и се бутвате в метрото? Хиляди сте! жалки сте с злобата си.

13

Анонимен

преди 2 години

Хаха, тая селтачка да си спомни за обещанията и да се сети кой блокираше проектите а не сега да си измиват ръцете с новоназначените !!!ГЕРБерастите както винаги лъжат

12

Анонимен

преди 2 години

До гостМного им е красива понеже не са идвали есента и зимата да видят каква мръсотия.

11

Анонимен

преди 2 години

Самоковската Баронеса

10

Анонимен

преди 2 години

Егати Нахалничката ! - *** нали парите ги разпределяш ти *** сиреч геП .Нарочно Наказвате кварталите ,които не гласуват геп !Време е тая марионетка да я изчегъртаме ! - много Милиарди се окрадоха в София !а Детска болница Няма ! - Наглост !

9

Анонимен

преди 2 години

тази *** да не се обеснява от 15 години е кмет и нито един значим проблем не е решила като липса на ДГ, презастрояване, разбити улици и тротоари, много мръсен въздух(не автомобилите са главния замърсител), скъпи и некачествени ремонти, които винаги са просрочили срокът за строеж и т.н.

8

гост

преди 2 години

Браво! Кажи им го, не че не го знаят. Всеки дошъл от чужбина и извън София, казва, че столицата се променя и е станала по-красива. Странно защо столичани не го забелязват. Фандъкова направи много неща за София.

7

Гражданин

преди 2 години

Уф, писна ми от тези новите диктатори. Само чистки, уволнения и оставки. Айде нещо друго направете бе, говведа смотани.

6

Фандъчката

преди 2 години

Абе, фандъче, ние домати с колците не ядем, знаем кой управлява София вече над 10 години, знаем и какво зависи от районните кметове. Проблемът с градините не е отсега, че да си измиваш ръцете.

5

евала

преди 2 години

Я, нагла е като Баце. Управлявар София от 14 години, но друг им е виновен. Да не беха давали толкова пари на Пеевски, а да направят детски градини.

4

Анонимен

преди 2 години

ФАНДЪКОВА ОСТАВКА И СЛЕД ТОВА В ЗАТВОРА

3

Анонимен

преди 2 години

Кукувица!!!!

2

Варненец

преди 2 години

Хвани единия - удари другия!