41

vvv

преди 2 години

По мнение на сестра ми, която живее в чужбина и си идва рядко, столицата наистина става все по-красива. ОБаче уловката е , че повечето неща се правят с европейски пари, краде се безугледно и ремонтите са некачествени. Дори и евтиното изглежда добре първите години, но в последствие , заради постоянните ремонти, ще излезе през носа (джоба) на столичаните.

40

Анонимен

преди 2 години

Б Б си пада по млади булки, ако не си разбрал

39

Анонимен

преди 2 години

Типично за гербаджиите, на тях винаги за всичко другите са им виновни!И някак между другото забравят, че повече от 10 години са на власт.Десет години е време достатъчно да се свършат доста неща, стига да има желание за това.

38

2луп

преди 2 години

Баце от 5 дни не е пускал лайф. Навежда ме на мисълта, че вече е в ЮАР и харчи откраднатите милиони

37

Анонимен

преди 2 години

София сравнение с другите европейски столици, е една ДУПКА

36

Анонимен

преди 2 години

До До 3 Аз помня София когато беше чиста и зелена. И всяка сутрин миеха улиците. Така, че стига вече с тези партийни глупости!

35

истински софиянец

преди 2 години

Всички пришълци в София да питат преди години защо нямат вода с месец и ток през два часа.Всеки *** дошъл след 1944г да се върне при кравите на тати и да се труди.

34

Типично

преди 2 години

Това си ни е манталитета- като си виновен вместо да направиш нещо по въпроса, викаш - Онзи е по-виновен. Това си ни е диагноза, ама до там но докара безхаберието и беззаконието. Щом другите ще крадат аз що да не крада, щом някой паркира и кара като ***, аз ли ще съм най-тъпия. И това е така по една мн.проста причина, няма кой да търси отговорност. Ще направиш забележка на някой и хем ще си изядеш боя хем после ще си тровиш нервите с безхаберието на институциите.

33

Анонимен

преди 2 години

След като подариха Крим на Русия,Джо Байдън и Обонго ще подарят и останалата Украйна на Путин!Комрад Байдън с пускането на Северен Поток връща Източна Европа в лапите на Масква!

32

?

преди 2 години

София е западащ град.Той не напредва а изостава във всяка класация за място за живот.Нито една от целите освен застрояването не е изпълнила Фандъкова. Време е за нов кмет.Този няма за какво да го похвалим

31

Анонимен

преди 2 години

Повече детски градини ще фалират бюджета на София. Както стана с метрото. Всичко поскъпва а няма данъци.

30

До муpдeрaтypa

преди 2 години

*** мизepeн, като гледам "коментарите" ИСКРЕНО ти пожелавам децата ти да yмpaт в страшни мъки пред очите ти и коментирате да сеpът върху тях

29

до АНОНИМНИТЕ

преди 2 години

спрете дапишете лЬошо за Пеевски, защото ще ставате КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ С ДПС, а значи с Доган и ШИШИ

28

Анонимен

преди 2 години

хаха таа па наглатадругаркооо, от 15 години ви слушам и гледам глупостите с местата в дестките градини, децата ми изкласиха училище вече, а с градините не се е променило нищо. С какви очи търсиш сметка от други хора за лизната си безотговорност.аман от наглост вече

27

До 21

преди 2 години

Ами поискай нигерийско гражданство, да живееш весело !

26

Селянчето от софето

преди 2 години

На всичките плюещи дрЯскачи НАВРЕТЕ СИ ПИСАЛКИТЕ,,,,ОКЛУЦИИИИ,,,,

25

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата се бана у морето.

24

Анонимен

преди 2 години

Браво! Наглите от Дайте да Берем в чужди канче гледат, а тяхното го крият!

23

Анонимен

преди 2 години

Трябва да вдигнат данъците шоково 2-3 пъти. Но демократите и ГЕРБ не искат да пипат плоския данък и имотите в София. 33 години управляват София и нищо не се променя.

22

Анонимен

преди 2 години

Тази какво и да стане, не е виновна. Типично по герберски