221

Филип

преди 2 години

Аман от номерата на ДБ. Излиза, че техните районни кметове са причината за поредната безумна ситация с детските градини в София.

220

Анонимен

преди 2 години

Има си име, не е анонимна. Кмета на Красно село се казва Росина Станиславова. За 1 г нищо не е направила освен далавери. Друг е въпросът , че Фандъкова няма никакъв надзор и позволява кражби и далаверки на всички! Така Гепр се окопава във властта. Един вид ако потънем ние, потъвате и вие. Миналата година ако си спомняте дори не бе забелязала, че и липсват 1 млн. Някаква си ги беше превела по нейните сметки...

219

Анонимен

преди 2 години

Браво Фандъкова!

218

Анонимен

преди 2 години

Ами значи поне да се посмее можем - да си направят гостуване - кметове, партийни лидери и да видим какъв цирк ще настане ! Къде са парите и как се строи!?!

217

1

преди 2 години

Кметът на общината ни е от Герб. За последните 30 години в квартала не е построена нито една детска градина, но е закрита една ясла.

216

Анонимен

преди 2 години

До ХПредполагащКоментар 235 дава отговор на въпроса ти.

215

Анонимен

преди 2 години

Лодкаря знае да пуска димки, после вика, че било пожар... Обаче не вижда, че му гори крачола...

214

ХПредполагащ

преди 2 години

Пита се колко средства се отпускат на районите, управлявани от кметове не Герберисти, спрямо тези на Герб. Защото без пари, не става нищо. Госпожа Фандъкова не спеменава за отпусканите пари, дали са достатъчни или се хвърлят някакви мизерни, олкото да се каже, че са отпускани.

213

Пенсионер

преди 2 години

Тоя всеки ден бълва какво ли не и не разбирам кому е нужно да го подслушва? Нещо умно лще чуят? Само приказки, а в парламента за пет пари работа не свършиха.

212

изчерпателно ясно

преди 2 години

" вместо Иво Мирчев и Христо Иванов да се снимат вчера пред общината и да ми задават въпроси не е лошо да дойдат да се снимат тук и да зададат въпроси и на техния кмет, защото това не е единственият случай."Демократична България", която иска да управлява София, в момента управлява 1/3 от нея. Това са районите с най-голям недостиг на места."

211

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов е побъркан. Да иска оставка на мажоритарно избран кмет за нещо, което ще се случи при всеки друг

210

Българин

преди 2 години

По-добър кмет от Фандъкова София не е имала и това го знае всеки софиянец, който не носи партийни очила. Искрено се надявам, когато се оттегли, да имаме късмет и на нейно място да дойде някой поне толкова активен и градивен.

209

До дь бъ

преди 2 години

Ристе, разкарай я крадливата кметица

208

Боян Иванов

преди 2 години

От ДБ да кажат и мнението си за кмета им в район Красно село дето ни я нахендриха, *** за зеле не става от нея. Айде стига оправдания

207

Анонимен

преди 2 години

Пропуски в проекта означавало допълнително финансиране с едно анексче,но парите са осигурени.Е тия вече 2г.и 6 м.се убили от работа по документацията.Изобщо не е на финалната права с един работник ,стените на тухли и къде още измазване ,обзавеждане,площадки.Няма как да се осигурят градини за толкова деца,защото изведнъж родителите решили да се преместят в София.И никой не можеда да сметне предварително колко деца ще се преместят в Софияа с родителите си!

206

Анонимен

преди 2 години

Интересно след близо 20 години управпение на ГРОП в столицата Фандъкова + Борисов някой друг им е виновен .

205

Христю Маджото

преди 2 години

Освен да иска оставки друго може ли?Червен *** живял на издръжка от олигарси и НПО

204

Анонимен

преди 2 години

Ако кметовете на общини не правят нищо, да се маха тази длъжност! За какво им плащаме?

203

Анонимен

преди 2 години

В красно село кметицата от ДБ върна милион и 200 хиляди, които са били за ремонти на тротоари и улици без да одобри нито един ремонт! Има тротоари, където майките с деца едвам минават с количките с бебета.

202

Фъндък багер

преди 2 години

Ремонт на ремонта ремонтиран при ремонтните дейности по време на генералния ремонт.