245

Филип

преди 1 година

Аман от номерата на ДБ. Излиза, че техните районни кметове са причината за поредната безумна ситация с детските градини в София.

244

Анонимен

преди 1 година

Има си име, не е анонимна. Кмета на Красно село се казва Росина Станиславова. За 1 г нищо не е направила освен далавери. Друг е въпросът , че Фандъкова няма никакъв надзор и позволява кражби и далаверки на всички! Така Гепр се окопава във властта. Един вид ако потънем ние, потъвате и вие. Миналата година ако си спомняте дори не бе забелязала, че и липсват 1 млн. Някаква си ги беше превела по нейните сметки...

243

Анонимен

преди 1 година

Браво Фандъкова!

242

Анонимен

преди 1 година

Ами значи поне да се посмее можем - да си направят гостуване - кметове, партийни лидери и да видим какъв цирк ще настане ! Къде са парите и как се строи!?!

241

1

преди 1 година

Кметът на общината ни е от Герб. За последните 30 години в квартала не е построена нито една детска градина, но е закрита една ясла.

240

Анонимен

преди 1 година

До ХПредполагащКоментар 235 дава отговор на въпроса ти.

239

Анонимен

преди 1 година

Лодкаря знае да пуска димки, после вика, че било пожар... Обаче не вижда, че му гори крачола...

238

ХПредполагащ

преди 1 година

Пита се колко средства се отпускат на районите, управлявани от кметове не Герберисти, спрямо тези на Герб. Защото без пари, не става нищо. Госпожа Фандъкова не спеменава за отпусканите пари, дали са достатъчни или се хвърлят някакви мизерни, олкото да се каже, че са отпускани.

237

Пенсионер

преди 1 година

Тоя всеки ден бълва какво ли не и не разбирам кому е нужно да го подслушва? Нещо умно лще чуят? Само приказки, а в парламента за пет пари работа не свършиха.

236

изчерпателно ясно

преди 1 година

" вместо Иво Мирчев и Христо Иванов да се снимат вчера пред общината и да ми задават въпроси не е лошо да дойдат да се снимат тук и да зададат въпроси и на техния кмет, защото това не е единственият случай."Демократична България", която иска да управлява София, в момента управлява 1/3 от нея. Това са районите с най-голям недостиг на места."

235

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов е побъркан. Да иска оставка на мажоритарно избран кмет за нещо, което ще се случи при всеки друг

234

Българин

преди 1 година

По-добър кмет от Фандъкова София не е имала и това го знае всеки софиянец, който не носи партийни очила. Искрено се надявам, когато се оттегли, да имаме късмет и на нейно място да дойде някой поне толкова активен и градивен.

233

До дь бъ

преди 1 година

Ристе, разкарай я крадливата кметица

232

Боян Иванов

преди 1 година

От ДБ да кажат и мнението си за кмета им в район Красно село дето ни я нахендриха, *** за зеле не става от нея. Айде стига оправдания

231

Анонимен

преди 1 година

Пропуски в проекта означавало допълнително финансиране с едно анексче,но парите са осигурени.Е тия вече 2г.и 6 м.се убили от работа по документацията.Изобщо не е на финалната права с един работник ,стените на тухли и къде още измазване ,обзавеждане,площадки.Няма как да се осигурят градини за толкова деца,защото изведнъж родителите решили да се преместят в София.И никой не можеда да сметне предварително колко деца ще се преместят в Софияа с родителите си!

230

Анонимен

преди 1 година

Интересно след близо 20 години управпение на ГРОП в столицата Фандъкова + Борисов някой друг им е виновен .

229

Христю Маджото

преди 1 година

Освен да иска оставки друго може ли?Червен *** живял на издръжка от олигарси и НПО

228

Анонимен

преди 1 година

Ако кметовете на общини не правят нищо, да се маха тази длъжност! За какво им плащаме?

227

Анонимен

преди 1 година

В красно село кметицата от ДБ върна милион и 200 хиляди, които са били за ремонти на тротоари и улици без да одобри нито един ремонт! Има тротоари, където майките с деца едвам минават с количките с бебета.

226

Фъндък багер

преди 1 година

Ремонт на ремонта ремонтиран при ремонтните дейности по време на генералния ремонт.