15

Анонимен

преди 2 години

Сменяйте, "променяйте" обаче след няколко месеца дали ще има резултати. Само сензации до сега, резултати - 0, хвалби - много!

14

Анонимен

преди 2 години

Тука на мода в този сайт са чалгаджии,червени бо..кл..уци ,популисти и зелени чорапи!От къде ли идват парите за пуча в България?!

13

Анонимен

преди 2 години

Кутев е прав, самото общество требва да го поиска това "илюзионерно нещо", ама като го знаем Кутев каква хитра лисица е, поредния мит :)) Ще кажеш сме спали 31 години и сме повервали на първия срещнат, ама толкоз ни е акъла явно :)

12

Калеко Алеко

преди 2 години

Всички герберски калинки на бунището , ВЕДНАГА

11

Анонимен

преди 2 години

Заменихме Таралеж - на Кактус!!!-))))

10

Анонимен

преди 2 години

Напред Радев! Напред Нинова! Напред Кутев! Разбийте лошите гербаджии, които само ни крадът, пoдложили са българите на геноцид и сме заприличали на бананова република!

9

Анонимен

преди 2 години

Русофилът Радев назначи национален предател за министър председател. Твърд натовец, в Брюксел е разработвал планове за нахлуване на войски на НАТО на руска територия и "освобождаване" на Крим от руска "окупация". Според новата военна доктрина на Москва, Русия никога повече няма да води война на собсвена територия, и на всяка агресия която застрашава териториалната цялост ще отговаря с ядрен удар. Това означава България моментални да изчезне. Дори през ВСВ не сме пращали войска срещу Русия, а сега България ще свърши по зле и от ВСВ.

8

Анонимен

преди 2 години

По времето на Сталин никаква висока длъжност не освобождаваше от наказание за извършени престъпления и кражби.

7

Анонимен

преди 2 години

Радев натика червените във властта през задния вход Виждат власт за последен път

6

Анонимен

преди 2 години

Нали разбирате, че колкото и да се напъвате демократично и да сменяте ГЕРБ, БСП, Слави и който и да е, животът с всеки ден ще става все по-лош, и утре ще живеете по-зле отколкото днес. И децата ви ще живеят по-зле от вас, а днешните млади хора които след 30 години се пенсионират мизерията на днешните пенсионери ще им изглежда като рай. Но може да опитвате да правите избори, това няма да ви помогне.

5

Анонимен

преди 2 години

Всички калинки и слуги на партия ГЕРБ вън защото ще саботират държавата и после ще кажат ето виждате ли как нищо не става без ГЕРБ. Впрегнато е цялата пропагандна машина на една диктатура, която със зъби и нокти драпа да остане на власт след изборите в противен случай отиват в централния софийски.

4

Анонимен

преди 2 години

Хей, БеСеПее, платихте ли си тока и наема? От къде изпросихте пари?Касата ви е празна. Нинова оскуба парите на Българското Срутище Позитано 20.Скоро ще ви местят в по- малко сграда, че глад мори добитъка.

3

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Няма да стигнат 2-та месеца да се махнат всички...калинки,но за по...едрите времето ще стигне.

2

Борисчо

преди 2 години

Ама кой ви дава право на вас да променяте държавата? Вие ли спечелите изборите? На кое място сте?

1

Факт

преди 2 години

Да трябва от вас да се почне обаче. И то до крак! Иначе няма как да се промени държавата прав си