165

Новите лица са

преди 2 месеца

Всъщност добре известни стари за***нициМдаа

164

Съвет от дядо

преди 2 месеца

До БСП. Колко по мърдате , по ви влиза.Победата за вас вече е само блясък в очите на Нинова. Останалите си знаете.

163

Анонимен

преди 2 месеца

Гербавите престъпници трябва да увиснат по стълбовете!

162

Я! Бре, бре, бре!

преди 2 месеца

Дори когато не са на власт, комунистите си знаят своето - не те да се съобразят с народа, а да "променят хората", тоест да променят народа и да го нагодят според техните си комунистически виждания!Това ако не е безочие, не знам какво друго е!

161

Имаше ли разстрел

преди 2 месеца

за Виденов,Гечев и другитр от БСП,фалирали страната?Фалитът бе истински,изпитахме го на гърба си.Положението сега не е розово,но да се говори затежко положение са политически приказки,с които жадните за власт искахада сменят правителството.Бъпиюща е арогантността на Гечев.А Кутев изпадав безтегловност-хем твърди,че няма чистка,хем казва,че трябва да се сменятхората.Кои хора,народа ли?Уви,червената зараза плъзна като Ковид отново.За тях нямаше разстрел,но те отново искат затвори без съд.

160

Анонимен

преди 2 месеца

Чистенето на гербавата cмpaд ще е трудно, но е неизбежно!Необходимо е да се ползват силни почистващи препарати!

159

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко това, което обяснява този господин се прави от РЕДОВНО правителство, прието и гласувано от Народното събрание, което е избрано от нас, гражданите на България. И понеже в този случай това не е така, можем да наречем действията ви преврат, чистка, политическа върхушка, но в никакъв случай демократично управление.

158

Анонимен

преди 2 месеца

Леле Божке, ще остана *** докрай! Генчев, министърът на Виденов докарал ни до хипреинфрация и 1 долар за 3000 лева, ръси акъл! Какъв НАП бе Румене, тия 700 млн. не се събират от НАП, а от комисията по хазарта!

157

Анонимен

преди 2 месеца

Га беше кръглата маса друга песен пеехте. Фурнаджийски лопати.

156

До баче Кико

преди 2 месеца

Затвор,викаш баче! Къде беше Ти през 2014 кога фалира КТБ на Цецо от Габрово,а? Сега си се сетил за затвор, докато "добрите" ни банкери и милиардери ни се хилят от Дубай и Белград.Да не се връщаме на новите политици Виденов и Гечев,които бяха не за затвор, а за бесило..

155

Баче Кико

преди 2 месеца

То чистката добре, но затвор за гербавите престъпници кога?

154

Спец

преди 2 месеца

Недопустимо е на държавни постове да работят пенсионери ! Това се отнася и за министри, депутати, президенти !!!

153

Анонимен

преди 2 месеца

Как ще промените хората? Като ги направите комунисти ли.Вие мозъци в главите нямате комунисти,иска ви се, да правите обири и грабежи,1989 година май сте я забрави ли,или пак метеж.Ама този път ще ви изчегъртаме заедно с Фигуранта.

152

Анонимен

преди 2 месеца

Ааааа, неееее....ние сме от Банкя, само тая в Ода пием.

151

Анонимен

преди 2 месеца

Нямам нищо против промени в държавата но съм против Кутев и компания да ги правят.

150

ха ха Хо

преди 2 месеца

Кутев през 2012г каза че...социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път.Сега служебното правителство на Радев го потвърди като го избра за свой говорител.Жалка работа.

149

ПроСоТо

преди 2 месеца

ама Кутевия е прав!!!...Има прастара приказка:-"НОВ бардак със СТАРИ и НЕ СЕ прави!".....да не говорим за това,че повечето "стари" са затънали до гуша в далавери и престъпления..Кой волно,кой неволно....ТИКВОСИСТЕМАТА БЕШЕ ТАКАВА!!!!

148

Румен

преди 2 месеца

Кутев живее във време то на Живков. Подменяше номенклатурата от едно министерство на друго но не сменяше Системата. Така стоя 30 години.Кутев го махаите от медиите.

147

Getting ready mafaka

преди 2 месеца

Кутев, това е служебно правителство и основната задача е провеждане на избори.Когато има избрано правителство, след това се правят промени и тогава може да ми говориш за промяна сега е чиста идиотщина, защото тези хора уволнени по този начин ще бъдат възстановени след съдебни дела и ще плащаме всички.

146

Анонимен

преди 2 месеца

Днес 2 пъти влязох тук и се възхитих. Герберското постоянно присъствие няма умора. Стройте се, пребройте се.