155

Новите лица са

преди 2 години

Всъщност добре известни стари за***нициМдаа

154

Анонимен

преди 2 години

Гербавите престъпници трябва да увиснат по стълбовете!

153

Имаше ли разстрел

преди 2 години

за Виденов,Гечев и другитр от БСП,фалирали страната?Фалитът бе истински,изпитахме го на гърба си.Положението сега не е розово,но да се говори затежко положение са политически приказки,с които жадните за власт искахада сменят правителството.Бъпиюща е арогантността на Гечев.А Кутев изпадав безтегловност-хем твърди,че няма чистка,хем казва,че трябва да се сменятхората.Кои хора,народа ли?Уви,червената зараза плъзна като Ковид отново.За тях нямаше разстрел,но те отново искат затвори без съд.

152

Анонимен

преди 2 години

Чистенето на гербавата cмpaд ще е трудно, но е неизбежно!Необходимо е да се ползват силни почистващи препарати!

151

Анонимен

преди 2 години

Всичко това, което обяснява този господин се прави от РЕДОВНО правителство, прието и гласувано от Народното събрание, което е избрано от нас, гражданите на България. И понеже в този случай това не е така, можем да наречем действията ви преврат, чистка, политическа върхушка, но в никакъв случай демократично управление.

150

Анонимен

преди 2 години

Леле Божке, ще остана *** докрай! Генчев, министърът на Виденов докарал ни до хипреинфрация и 1 долар за 3000 лева, ръси акъл! Какъв НАП бе Румене, тия 700 млн. не се събират от НАП, а от комисията по хазарта!

149

Анонимен

преди 2 години

Га беше кръглата маса друга песен пеехте. Фурнаджийски лопати.

148

До баче Кико

преди 2 години

Затвор,викаш баче! Къде беше Ти през 2014 кога фалира КТБ на Цецо от Габрово,а? Сега си се сетил за затвор, докато "добрите" ни банкери и милиардери ни се хилят от Дубай и Белград.Да не се връщаме на новите политици Виденов и Гечев,които бяха не за затвор, а за бесило..

147

Баче Кико

преди 2 години

То чистката добре, но затвор за гербавите престъпници кога?

146

Спец

преди 2 години

Недопустимо е на държавни постове да работят пенсионери ! Това се отнася и за министри, депутати, президенти !!!

145

Анонимен

преди 2 години

Как ще промените хората? Като ги направите комунисти ли.Вие мозъци в главите нямате комунисти,иска ви се, да правите обири и грабежи,1989 година май сте я забрави ли,или пак метеж.Ама този път ще ви изчегъртаме заедно с Фигуранта.

144

Анонимен

преди 2 години

Ааааа, неееее....ние сме от Банкя, само тая в Ода пием.

143

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против промени в държавата но съм против Кутев и компания да ги правят.

142

ха ха Хо

преди 2 години

Кутев през 2012г каза че...социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път.Сега служебното правителство на Радев го потвърди като го избра за свой говорител.Жалка работа.

141

ПроСоТо

преди 2 години

ама Кутевия е прав!!!...Има прастара приказка:-"НОВ бардак със СТАРИ и НЕ СЕ прави!".....да не говорим за това,че повечето "стари" са затънали до гуша в далавери и престъпления..Кой волно,кой неволно....ТИКВОСИСТЕМАТА БЕШЕ ТАКАВА!!!!

140

Румен

преди 2 години

Кутев живее във време то на Живков. Подменяше номенклатурата от едно министерство на друго но не сменяше Системата. Така стоя 30 години.Кутев го махаите от медиите.

139

Getting ready mafaka

преди 2 години

Кутев, това е служебно правителство и основната задача е провеждане на избори.Когато има избрано правителство, след това се правят промени и тогава може да ми говориш за промяна сега е чиста идиотщина, защото тези хора уволнени по този начин ще бъдат възстановени след съдебни дела и ще плащаме всички.

138

Анонимен

преди 2 години

Днес 2 пъти влязох тук и се възхитих. Герберското постоянно присъствие няма умора. Стройте се, пребройте се.

137

БСП ИЗБОРНИЯ РАЗГРОМ

преди 2 години

ТИЯ ПАРТИЯТА ЩЕ ЗАКОПАЯТ, НО КОКАЛА НЕ ПУСКАТ.....ПОСЛЕ ЩО ВИ ПРАЩАТ В ТРЕТА ГЛУХА НА ИЗБОЕИ

136

Анонимен

преди 2 години

40 Съвсем рутинна среща, която се прави с нов премиер. С американската посланика веднъж, но с Москва, постоянно, на червения телефон.Опорните точки се задават всеки ден.