35

Анонимен

преди 2 години

Рекет даден - рекет приет! Премиерът Стефан Янев проведе среща с посланика на САЩ в България Херо Мустафа, на която бяха обсъдени въпроси, свързани с текущата политическа ситуация и перспективите в това отношение. Разговорът засегна теми, свързани с енергийната диверсификация и подготовката за предстоящата регионална среща по Инициативата "Три морета", съобщи пресцентърът на Министерски съвет. Видяхте ли при кой са на отчет русофилите и главният "русофил" Радев!

34

Ало бе другарю

преди 2 години

Къв си тИ ,че да променяш Хората,на Бог ли ще ми се правиш?Я бегом при Хитлер и наполеон на втория етаж в лудницата!

33

Анонимен

преди 2 години

Прав си Кутев!Затова трябваше да ви разстреляме като кучета още през 89-а.Ама, на. Пропуснахме момента.

32

Анонимен

преди 2 години

Одобрявам напълно действията на новото правителство!Повечето от приятелите ми дори считат, че не са достатъчно радикални.

31

Анонимен

преди 2 години

Действително президентът Радев си прави брутални извращения с гербавата напаст!Понякога се чудя, няма ли капка жал в сърцето този човек?Ха ха ха...

30

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Кутев Не сме Гласували за теб ,Още няколко дена ,И Импйчмънт ,Бъркаш в Здравето на 80% от Народа,Никой Няма Да Те Търпи ХА-ХА-ХА-ХААААААААААХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

29

пена

преди 2 години

Днес държавни служители. Утре всеки който не е гласувал за Резидента. И се гответе за 50% данък за всички работещи. Че да има и за крадене, и за мързеливите безработни, и за червените бабички...

28

Анонимен

преди 2 години

До Абе КутевВиденов и той изпълзя от некаде, всичко е прекрасно в Родината ни :)) Взех да се притеснявам за Бокича, досега Севда да го е показала два пъти :)

27

Анонимен

преди 2 години

Другарите социалисти ще смажат - герб на изборите заедно с -итн

26

Жоро

преди 2 години

Колко са жалки ченгесарскте превратаджии, коалицията "Грипен" пак се вихри, но нищо добро не ги чака, след като Борисов похвали оня с Щръкналите уши и кривия нос за избора, та нали ги размаза още преди 4 години.

25

Абе Кутев

преди 2 години

Вземете Жан,бе.И той изпълзя от някъде.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20Баце е рекордьор по оцеляване, ако народа го съжали, може и да оцелее за пореден път :) Не съм Ванга че да предсказвам :))

23

баба мара

преди 2 години

новите министри и техните екипи не са ли от кабинетите на плевналиев и борисовсамо б рашков и янаки стоилов са нови стоилов няма време за нищо а рашковтрябва да осигури изборите за какви чистки говорите като всички уволнени са веченазначени на друго място където им се пазели местата

22

до 20

преди 2 години

И нали това точно е промяна на мисленето? Махаме невежествениите креатури, които ни бяха яхнали за цели 12 години. Цели 12 години ги търпя! Още не се е разминало, заради такива кре....тени на хранилка като теб.

21

Анонимен

преди 2 години

След 30 години преход към демокрация, див болшевизъм. Всички държави от Източния блок излезнаха от блатото, само вие си останахте в тоталитаризъма от миналия век.

20

Анонимен

преди 2 години

Кутев е прав според мен - ако няма кадрова смяна - назначените по партиина линия гербери ще саботират - работата на служебният кабинетЧистене из основи имате общественна подкрепа

19

Жоро

преди 2 години

Колкото повече време минава, лкова по ясно става, че грозния и жалък Резилдент е позор за себе си и за поста, на който беше назначен от ченгесарскта мафия.

18

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ХА ХА ХА ЩЕ ПРОМЕНЯТ ХОРАТА ЩЕ СЛАГАТ ЧИПОВЕ

17

Анонимен

преди 2 години

Без да спечелят избори, това е опит за преврат.Но не мисля че ще успеят.А истинска промяна, ще дойде с промяна в мисленето, а не с овладяване на властови позиции.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15Не си ли чувал за варненската групировка, да не са те изтрили :) Те са "червени" с "гербов" цвят :))