426

Генчо

преди 3 години

Разбира се че няма, ако кажат че е пълна, как ще гепат кинтите на хората. а и сега пак ще почнат техните фирми с укриване на ддс, контрабанда, неплащане на данъци и акцизии и хазната накрая на управлението им пак ще е празна. Трябва да има оправдание за това, а и удобния виновник Борисов, за следващите избори. Защото само за 2 месеца ще е трудно да изнесат всичко...

425

Анонимен

преди 3 години

Да минат изборите.... Сега ше лайфим - после влмизерия да връщаме. Но на фона на самолети за 2 млрд и чекмеджета със злато, то 50лв на бедпите отрудени стари хора са нищо

424

Гълъбе мой.... ,

преди 3 години

Га успЕ за 2 дена да разбереш,че финансовото положение е тежко ?

423

А помните ли?

преди 3 години

А помнители как Тройната коалицийка и после БСП-то оставиха хазната.Как бяха теглили заемчета, бяха фалирали банки...А сигурно не помните каква събираемост имаха на данъците, таксите и др.Едва ли помните проблема с акциза на цигарите с контрабандните цигари...И когато някой се постара да събере вземанията на държавата, го обвиниха че го направил нарочно - да реализира преизпълнение и да ги харчи без санкция на Парламента.Нахулюгите и дребните мишоци никога няма да свършат!

422

Анонимен

преди 3 години

Тия мишоци започнаха да се оплакват от първия ден.Хора не плащайте данъци,тия ще окрадат всичко

421

Анонимен

преди 3 години

То пък голямата тайна на кого е Инвеститор .БГ....

420

50 Подигравки

преди 3 години

На 50-те лева бяха подигравка, или иначе казано 50 подигравки от Бойко - Тиквата или както го наричате Боко Мутрата, човекът с едната книга.А сега има едно истерично говорене затова, как тези 50 Подигравки ще трябва да останат. И новото правителство ще продължи да се подиграва и да се гаври с пенсиите.

419

КАК ТАКА ЛОШО

преди 3 години

НАЛИ ТИКВАТА КАЗА ЧЕ ЦЪФТИМ ВРЪЗВАМЕ АРАБАЙТ РАБОТА РАБОТАБЪЛГАРСКИЯ МОДЕЛ ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТМУТРИ ВЪН ЗАВИНАГИ!

418

Анонимен

преди 3 години

Лъсна истината за финансите. Тикв опоскал всичко и сега се кефи.

417

свърши вашата

преди 3 години

МАЙ НЕ РАЗБИРАТЕ ЧЕ ПОЧТИ ИНФОРМАЦИЯТА Е ИЗТЕГЛЕНА И ВИ ОСТАВАТ 3 ДЕНА лъжа ВЕЧЕ Е ИЗТЕГЛЕНА ДА ПОЧНЕМ ИЛИ ПАК ЩЕ СИ ИГРАЕМ НА НЕГРАМОТНИ хакерчета

416

РЕЗИЛ

преди 3 години

МАЙ МАЙТАП ВИ СЕ СТРУВАПАК ЛИ ЩЕ СИ ИГРАЕМ НА ХАКЕРИВСИЧКИ ЗНАЕМ НА КОЙ Е САЙТАДА СИ ПОЙГРАЕМ ЛИ С ВАС ИЛИПРОСТО ИСКАТЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧИ СЛУЧКАЕТНИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИИНАЧЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНАИСКАТЕЛИ ДА ВИДИТЕ ШЕФОВЕТЕ СИ НА САЙТЧЕТО ВИДА ВИДЯТ ВСИЧКИ НА КОЙ Е САЙТА, ИЛИ ПРОСТО ДА ВИ ЗАТВОРИМ

415

До руменоге

преди 3 години

Къв шанс да му даваме бе !Народът не е избирал Янаки Стоилов за министър !Да правят избори и да се омитат !Никой не ги е пратил там ,те бяха СЛУЖЕБНО назначени като навлеци !Слави Трифонов" промяната" да им плати 6те заплати ! Не подкрепи ГЕРБ,не участва в разговори,но и не направи кабинет ,защото не искал да го подкрепят ?????Кво се казва на това ???За какъв се мисли тоя бе ??Еххх,как искам Бойкича да се върне на власт и да му поиска данъците на всичките имоти и печалби.

414

Зори

преди 3 години

Кое му е тежкото състояние на българина? Заведенията са пълни на макс, къщи и жилища се купуват като топъл хляб за 1500Еuro на килограм, автомобили по 50 000 Еuro навсякъде.

413

Румениге

преди 3 години

Дайте шанс на правителството, да работи.Стига сте плюли.

412

Анонимен

преди 3 години

Аз досега не чух Борисов да се оплаква,че сме в тежко финансово състояние ! Нинова дори каза ,че имало пари в хазната.Напротив,постоянно се наблюдаваше ръст на икономика и стандарт.Тея веднага започнаха с оправданията.И кво сега,замръзваме така и да сме ви благодарни,че не увеличавате данъците?Марш ! Да се връща Борисов и да си караме както бяхме.Как той се справяше ,вие -" държавата е в тежко финансово състояние "

411

Анонимен

преди 3 години

Този бил голяма калинка

410

Анонимен

преди 3 години

До шопендарИма излишък в хазната от 50 милиона. Има, обаче, едни раздадени пари, които е подписано, че ще се изплатят на разни хора, и са над 2 милиарда. Все едно да кажеш на жена си, че сте супер, щото тоя месец сте с 50лв в порфейла, но да си взел назаем едни 2000лв, които трябва да върнеш до няколко месеца. Дали си ок с домашния бюджет или си на як минус?

409

Анонимен

преди 3 години

До СъсипияЧе то това е известно. По данни, които подаваме към ЕС, сме на малък дефицит, но си спестяваме да представим поетите занапред плащания. По другите данни с поетото сме на към 2 милиарда минус върху заложения в бюджета за 2021 минус. А тези 2 милиарда са бъдещите плащания на песии, нови заплати, които вдигнаха предизборно, авансите за магистрали на наши фирми и т.н. Голяма част не са преведени още, но трябва да се преведат, защото Бойко е подписал документите. Дано не лъснат още.

408

Анонимен

преди 3 години

До СостинВдигнаха ни кредитния рейтинг? Не, оставиха го в старата позиция и дадоха причините да не го намалят. Цитат на ФИЧ- въпреки корупцията, лошата съдебна система и т.н. оставяме стабилен рейтинга, защото се очакват пари от ЕС и, каквото и да стане, ще има средства от тях за покриване на дълговете. Това същото беше прочетено частично от Боко на пъна.Та ни са ни вдигнали рейтинга, ни по време на оценката са гледали днес как сме с парите, ни са признали успехи от наша страна.

407

Истукан

преди 3 години

А Борисов казва, че всичко е ОК и държавата просперира. Само дето не каза, че е опоскал всичко.