366

ДО 402 ОТ СИМИТЛИ

преди 3 години

ГЛЕДАМ ЧЕ СИ ОСТАВИЛ ПЛЕТКАТА И СИ СЕ ХВАНАЛ ДА СЕ ПРАВИШ НА УМЕН, КОЕТО НЕ ТИ СЕ УДАВА ПО ДВЕ ПРИЧИНИ. ЕДНАТА Е БСП И Е ПСИХИАТРИЧНА НЕ СЕ ЛЕКУВА А ВТОРАТА Е ЛИПСА НА ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ. С ТЕБ БСП ЩЕ ИЗГУБИ ПОНЕ 5 6 ХИЛЯДИ ГЛАСА С ОСТОУМНИТЕ ТИ КОМЕНТАРИИ. ЗА КОЕТО СЕ РАДВАМ.

365

Шопо

преди 3 години

Па досега нищо и немаше на държавата...!

364

izh

преди 3 години

Оставиха им бюджет на плюс, ама им било тежко. Що драпахте толкова да сринете държавата и организацията и бе ? Марионетките се управляват с върви закачени на кръст, ама вие сте закачени на петолъчка

363

Анонимен

преди 3 години

*** американци слагат бензин в найлонови торбички.

362

Анонимен

преди 3 години

Паникьосани американци се тълпят по бензиностанциите

361

Най-доброто предстои

преди 3 години

После и по толкова няма да има.

360

Анонимен

преди 3 години

",,Държавата в тежко финансово състояние.,, ей това БСП САМО ЗА ДВА ДЕНА УСПЯ."Така е, само допреди 2 дни бяхме най-преуспялата държава в ЕС и раздавахме заеми на немците когато закъсваха с бюджета.

359

Анонимен

преди 3 години

Пари за комунистически грабители не давам,100 години таз партия крадлива нищо,кръгла нула.Да вадат милионерите парите и да хранат народа.

358

Анонимен

преди 3 години

Ужасна новина: В Пловдивско щъркели загинаха от токов удар при кацане на необезопасен трафопост.

357

Най- културният

преди 3 години

Министър си имаме, пейте жътварки...

356

Анонимен

преди 3 години

Абе що не питате бибитко къде са милиардите бе. Да не ви е страх да не ви прати бухалкажиите. От едни бухалки и ви е страх бе. Положението е лошо но няма виновни. И вие сте същите като оня с големата глава. Сега ще се нагушите и ще оставите на седващите средният.

355

СИМИТЛИЧАНИН

преди 3 години

,,Държавата в тежко финансово състояние.,, ей това БСП САМО ЗА ДВА ДЕНА УСПЯ. А СЕГА ДЕВИЗА НА БСП........ВСЕКИ ПЕНСИОНЕР МИЛИОНЕР.ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕлее. КАК ГО ПРАВИТЕ БЕ ? ИЛИ ВИ СЕ ОТДАВА ИЛИ СИ ВИ ИДЕ ОТВЪТРЕ?

354

Глупости на колелета

преди 3 години

Раздаване на пари като в таверна. Има и богати пенсионери, реститути, хора с имоти. Просто замеряне с по петдесет лева. Пенсионерите се увеличават, децата намаляват.

353

Анонимен

преди 3 години

"Държавата в тежко финансово състояние, но 50 лв. към пенсиите ще има"То самият факт, че от половин година насам дава по 50 лева месечно говори за "цветущото" финансово състояние. В Европа сигурно са потресени от размера на "помощта".

352

Ваш

преди 3 години

Хайде "Днес.бг". Давайте свежа информация.

351

Анонимен

преди 3 години

Дайте нещо свежо, освен че ми омръзна да си сменям адреса, тези теми са от часове :))

350

Слънчака

преди 3 години

Германците ги няма, Англичаните ги няма, Руснаците ги няма, Боко го няма, самолетите не летят ...... ало, Правителството, какво правим, че лятото ей сега ще свърши !!!???

349

5

преди 3 години

Приятел се прибра след дълги години в чужбина и ми казва: Обърках се нацяло, като гледам народа как се е разпищолил, това нещо на запад го няма, чудя се как ни класират на последно място, това не е вярно.

348

СССР

преди 3 години

Положението в Бългсрия е трагично. Изключително тежко финансово положение!! Изключително тежка политическа криза!! Изключително тежка Ковид криза!!Единственото спасение е в Русия. България трябва да се присъедини към Руската Федерация и само така ще се спаси.

347

Анонимен

преди 3 години

До ИванПисах че не могат да се откажат, идват избори :)) Бойко е хитър по селски, много хора гражданчета като мен подценяват това :))