446

До :Shefa

преди 2 години

Абе защо не питате Жан Виденов, Филчев, Борис Велчев, Лилов, Станишев, Маййя КОстонбротцаката, КУ.рнелия, къде ви са пенсиите бе хора!? Из пукаха ги и ги раздадоха на техни хора, а вие Комбайнери продължавате да гласувате за тези иззедници. ИМа ли партия която да не е свързана с тях било дори и непряко. И Славуна ибрикчиева е с тях и ония смешници от Мутри Вън/Вътре и ДБ на люспата Христо и ДПС които винаги са били на разпоредбите на Сокола подчинен на Москва! Акъл не ви стига, а знаете да ревет

445

до 465

преди 2 години

уМНИТЕ ХОРА и с един поглед и за 2 дена могат да разберат кога и колко един КРАДЕЦ е КРАЛ, уважаеми :))

444

SHEFA

преди 2 години

ТВА ПЕНСИИ ЛИ СА ?-300 ЛВ.-РАБТИЛ НЕРАБТИЛ 300 ЛВ.42 Г0ДИН СТАЖ.-А ЗАПЛАТИТЕ НА П0ВЕЧЕТ0 РАБТЕЩИ Х0РА 500ЛВ НЕТ0-ЗАПЛАТИ ЛИ СА?-ЦЕНИТЕ В МАГАЗИНИТЕ РАСТЪТ ЕЖЕДНЕВН0

443

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

До СловянинВалерката много добре изчисти СЛЪНЧАКА от ци-ганията , и спря шумът .Не си ли ходил в чужбина на корорт , за да видиш че това е правилно , там ТАКА ЛИ Е ?

442

Ножче

преди 2 години

Уж ще изчегъртват всичко от ГЕРБ, а 50лв. си остават. Изчегъртвайте бе, ама не ви стиска.

441

Анонимен

преди 2 години

До Ха 482Май им се иска да са повече, тези 8,5 милиарда им се виждат малко,та затова е в тежко финансово положение държавата.

440

Ха

преди 2 години

Бившият министър на финансите официално съобщи, че оставя в хазната 8.5 милиарда.Тези да не би да искат да фалират държавата както 1997 г. ?

439

Анонимен

преди 2 години

Винету да отвори поне едно чекмедже и ще настанат по добри времена.

438

Анонимен

преди 2 години

ВсиЧки Гробаджии в лагерите в Ловеч,Скравена и Белене.ГАЗДОВ,ГОРАНОВ И КРЪСТЕВ.пРЕД тях ще отговарят.

437

Анонимен

преди 2 години

Бати парите и държавата човек да се чуди как да ги изхарчи такава голяма сума да ви *** кога ще ви изметем от държавата нямате място и в затвора ви е много

436

Анонимен

преди 2 години

А бе вижте какво.Едно е ясно,парите ги разграбиха за 30години парламентарна република.Сега пари има но не за всички.Всичко е откраднато,изпитоизядено ,изнесено,похарчено,унишожено,усвоено,продадено,източено,заменено,обрулено, издоено,обрано и изнесено в чужди банки от бившата БКП.(комунистите)Сега ще Чакаме да стане чудо в татковината ни.Чудото е парите да почнат да растат по дърветата.

435

Анонимен

преди 2 години

Тежко финансово състояние.Не ви ли е срам.Толупа е пълен с мангизи.Той не е тежко положение.

434

bo

преди 2 години

За кой бизнес говори тези неук субект. Всичко работеше по време на пандемията. От ресторанти и хотелиерство ли се издържала тази държава, я обяснете...Значи пред 9.септември 1944, България е имала кокнвертируем лев и бизнеса е вървял. Сега заради мерките които цял свят е наложил и то такива стриктни , каквито повярвайте тук в БГ не сме нито виждали нито чували, се оказва,че нямало пари. Като не знаете от къде да ги докарате няма да има. С продажба на наркотици и оръжие вече не става другари....

433

Анонимен

преди 2 години

пари нема ,ще чакате.

432

Словянин

преди 2 години

Около 1,9 млрд лв губим заради антируската си политика. Руските туристи са по-платежоспособни от западните бабички и дядовци. Иначе австрийските, шведските и немските младежи, които идваха на Слънчака, намаляха двойно заради простотиите на Валерката. На Златните е почти същото, на дискотеката на Астория е празно, преди години вече нямаше празна маса. Не е заради Ковида, а заради забраната за танци след 23.

431

nilesev

преди 2 години

До 6Що бе пич ,при царя също имаше едни умни и образовани хора от Харвард и Кембридж, които щяха да ни оправят за 800дни. Е оправиха ни. Само че, оправиха само тях си.

430

Анонимен

преди 2 години

Ама нали юни се очаква всичко да заработи на 100%, защо тогава се оплаквате че пари за мерки са предвидени до Юни?Сега вече има право да работи всичко, само клиенти да има.Или се готвите да фалирате държавата както си можете и да обвините предните?

429

КПСС БКП

преди 2 години

В момента най-важно е да се отрежат пипалата на октопода ГЕРБ за да не може да купи следващите избори ! Да им се спре финансирането и всички ГЕРБЕРСКИ мафиоти да бъдат вкарани в затвора !!! мафиотската шайка ГЕРБ не трябва никога повече да припарва до властта !!!

428

Надзирателя

преди 2 години

Съд и присъди за цялото корумпирано, крадливо и накадърно правителство на ГЕРБ ! Затвор за всички тях и за тяхния вожд Бойко !

427

232

преди 2 години

До ГенчоНищо няма затова са теглени и големи заеми.