17

Анонимен

преди 3 години

Като е коптор тука що дириш тука. Ходи си кьде си служил войник и се заклел.

16

Анонимен

преди 3 години

Палестина исторически не съществува. Тази земя се е наричала в древността Юдея или още Ханаан. Древна еврейска земя. По-късно населена с мюсюлмани и малко християни. Когато евреите се завръщат заварват на земите си мюсюлмани и съвсем малко християни.През 1948 г. е върната една част от Ханаан на евреите или една малка част от древна Юдея.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен " Ходи си да се биеш с арабелите вместо да ни обиждаш схифут долен."Ти не си способен да се биеш за собствената си родина, страхлива мишко,тръгнал си Евреите да коментираш, *** ниейден! Лапай на турците *** им, само за това ставаш! Турците идват за пореден път в България и юе я завладеят заради самите пропаднали българи! България падала под чужда власт, когато е била безсилна и развратена, историята се повтаря в полза на турците, заради такива " родолюбиви" на чашка и на маса *** като теб!

14

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААИ още нещо - Турция е окупатор на Византийски земи! Простите българи коментират Израилтяните, ала последните защитават с огън и кръв Земите си, Евреите не са страхливи, за разлика от болшинството бг наркомани и ***, които не спряха даже и прясно дошлите турски войски и турско оръжие на територият на България.

13

Анонимен

преди 3 години

До 13Евреите не са тумор, негоднико, погледни първо на какво е заприличала майка България от бг наркомани и *** - жалка бг картинка!

12

Анонимен

преди 3 години

Израел като страна е по - малка от България, а населението й е в пъти повече от това на българите. Населението на Израел към 2021 г. е НАД 9 Милиона (въпреки ковид, войни и напрежение в този регион), за разлика от умираща България, където на почит са болшинството пропаднали бг пияндури, наркомани и многото еманципирани българки, прославили България с ку.рвалъка си и абортите! Християнството Произлиза от Израел, а България и Европа отдава не са вече Християнски! Израел е най - древният народ!

11

Татул

преди 3 години

Моето наблюдение от няколко години насам е, че Израел постоянно бомбардираше някакви цели с разни оправдания. И просто си търсеха белята.То не бяха в Иран, То не бяха в Ирак, То не бяха в Сирия. В края на краищата, успяха да разлютят звяра. Не че оправдавам мюсюлманите. Но не може да стреляш постоянно по разни хора и все ти да си прав. В резултат получиха това, което търсеха.

10

Анонимен

преди 3 години

Бог да пази Израел и Евреите! Евреите са Богоизбраният Народ! Евреите са Бял Народ, който защитава Родината си от натрапниците палестинци! Йерусалим и Светите Земи са на Израел! Израилтяните да пребиват мюслитата палестинци! Палестинците да ходят в арабската лига, арабите имат много земи, да дадат солидарно на палестинците от техните си земи, Израелската земя не е техен дом!

9

Анонимен

преди 3 години

Нищо, нали са ваксинирани.

8

Анонимен

преди 3 години

А когато евреите убивахте майки с деца и ги изселвахте от домовете им само защото не изповядват религията ви не ревахте? Ако не е еврейската колония САЩ с израел отдавна щеше да бъде свършено. Време е целия мюсюлмански свят да се надигне и да изтрие този тyмор от лицето на света.

7

Анонимен

преди 3 години

Време е да разкарат арабските гета от центъра на София ! - страшна гнусотия ! -търгуват с наркотици и проституция , свъталища на терористи .Там българи не смеят да минават ! - Радев махай ги !

6

х

преди 3 години

айде налазвайте ги тея сребролюбци !!! Мошета и прочее.... паляци

5

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААПо-вероятно е обратното, но щом си казал. Задават се кризи ... за пари много хора са готови на много неща. През 60те и 70те имаше програма за "наемни войници". Ако откопчеят кисията, ще има и хора от тоя сайт дацж, дето ще бягат да гърмят.

4

сериозен въпрос

преди 3 години

защо евреите са недолюбвани и гонени ?

3

Bravo

преди 3 години

Браво Палестина !!!

2

Анонимен

преди 3 години

Пак добре, можеше да гръмнат болница.

1

г

преди 3 години

един блок по-малко,голям успех за демокрацията !!!