37

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПоследна минута: Израел увеличи дозата на жестокост в Палестина! Ужасяващи снимки идват от Газа ... Ето какво се случи за 24 часа ..Ами Евреите да трепат палестинците, какво друго да правят? Бранят Земите си, а ние себе си да погледнем, с едни скапани безродни северномакедонци (които постоянно обиждат България) не можем да се оправим

36

Анонимен

преди 3 години

Палестинците преспокойно могат да отидат в арабската лига и там да получат солидарно от събратята си араби своето късче земя,Като Индианците в Америка налиПодигравате се с добро намерен оста на света.

35

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 3 години

Юда Предал Исус Христос,Цялата Ви История е Такава ,Целият Ви Живот е Такъв ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

34

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААСеверномакедонците са ***, мразят ни без причина, но и там ще има размирици, албанците всеки момент ще ги лапнат. Общо взето навсякъде има рамзирици, мирише на война.

33

Анонимен

преди 3 години

Израелтяните са измислен народ, а Израел е идмислена държава, създадена на базата на легенди от една литературна книжка. Ердо каза, че ако напрежението ескалира пуска аскера. Безобразията и избиването на жени и деца от злите евреи трябва да престанат.

32

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Малки държави Живеят - Мирно и Спокойно,Като съседката Македония,Юдеите - Вечно Нещо са гонени, вечно някой ги Преследва, Бомбардира,Не Се Ли Замисляте,Че Причината е Някъде във Вас ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

31

Анонимен

преди 3 години

Последна минута: Израел увеличи дозата на жестокост в Палестина! Ужасяващи снимки идват от Газа ... Ето какво се случи за 24 часа ... Израел продължава да убива палестинци в пряко предаване пред очите на световното обществено мнение. Най- малко 56 палестинци загинаха в резултат на израелски въздушни удари в ивицата Газа в събитията, които влязоха в историята като най-жестокия конфликт след нападенията в Газа през 2014 г. Шестима души бяха убити при ракетни атаки на Хамас. Френската агенция AFP

30

Анонимен

преди 3 години

До 40Не ме поучавай! Това са два различни народа! Палестинците преспокойно могат да отидат в арабската лига и там да получат солидарно от събратята си араби своето късче земя, защо това трябва да е за сметка на евреите и тяхната Земя? Редно е българите да гледаме България,защото положението в България заради нас, самите, е плачевно, вчера турски войници и турски военни части и оръжия пвлязоха в България

29

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПред вид глобалното затопляне скакалците си харесали тукНищо подобно! Преувеличаваш! В България има евреи и те не са по - малко достойни от теб самия. През Средновековието в България и Европа е имало евреи. Християнството произлиза от Евреите, а Тази Вяра е и допринесла много за развитието на България, Византия и Европа. Омразата ти към всички евреи и към Израел е необоснована, с това няма да оправиш бардака и ***, който ти и такива като теб направихте на самата България!

28

Анонимен

преди 3 години

Британия ги изгони в Америка. Унищожиха местното население.Сега същите спонсорират унищожението на палестинците, вероятно после сме ние.Пред вид глобалното затопляне скакалците си харесали тук.

27

Анонимен

преди 3 години

До 35Пак си много зле,юдеите нямат нищо общо с арабите, ***. Па и не се прави на по- голеем българин от мене, ясно?

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБардака и състоянието е умишлено такава.Бардака сами си го правим ние, българите, а не евреите, друже. България се е превърнала в бардак и коптор заради пишман патротчета като теб. Твоята омраза към евреите няма да оправи бардака в България, направен от самите българи, да знаеш.

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕвреите направиха от пустинята рай.А в България е обратното: болшинството пишман бг патриотите на маса и ракийка мърсят България и съсипват хубавата българска природа. Мнозинството бг хвърлят *** и мръсното си бельо през терасите си и не поддържат чисто. " Евреите Хранят, поят и плащат сметките за ток и вода на арабите , а те пак негодуват.Явно искат здрав бой.Евреите са много умни хора и много добри търговци. Където и да отидат държавите процъфтяват."И за това си прав!

24

Анонимен

преди 3 години

Бардака и състоянието е умишлено такава.Знаем вашия секретен план ако арабелите вкупом ви нападат де се изнесете тук в предварително купените земи.

23

Анонимен

преди 3 години

Евреите направиха от пустинята рай. Евреите Хранят, поят и плащат сметките за ток и вода на арабите , а те пак негодуват. Явно искат здрав бой.Евреите са много умни хора и много добри търговци. Където и да отидат държавите процъфтяват.

22

Анонимен

преди 3 години

Тая вечер пак обещават фойерверки над Палестина преди грабежа.

21

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААСтига си коментирал друга държава, още повече пък евреите. Те са древен народ за разлика от България, създадена от едва 7 век след новата ера. Погледни на какво е заприличала самата България заради такива като теб - аморалното ни обществото е пълен бардак.

20

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Абеее, в Исраел живеете в пещери, даже и пещери нямате - живеете в бараките на палестинците , живеете на Просия от САЩ,А Иначе голям го раздавате,Погледнете се в огледалото беХА-ХА-ХА-ХААААААААААХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

19

Анонимен

преди 3 години

"Като е коптор тука що дириш тука. Ходи си кьде си служил войник и се заклел"България е такава заради такива като теб, ти пак не би направил нещо за държавата и родината, лицемерен ***.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Като е коптор тука що дириш тука. Ходи си кьде си служил войник и се заклел"Прости ***, пишман патриотчета като теб превърнаха България в коптор, за това не са виновни нито турците, нито арабите, нито евреите, нито руснаците или американците. Заради самите българи България е на това жалко положение. Па и не ми се прави на по- голЕм българин от мене, ясно?