57

P.

преди 2 години

До Анонимен 74Не знам какво е образованието на Петя Славова, но нейните статии и начина, по който редактира отзивите, не говори за висок професионализъм.

56

Анонимен

преди 2 години

Ало, Редакцията,Защо звездичкосвате името Е.в.а?

55

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААКонстантинопол и Мала Азия ще се върнат на гърците, техни са, да знаеш, окупатор.

54

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААз нямам нищо общо с евреите и те с мене и това е понятно, европейците и българите са едни, евреите са други.

53

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААНапротив, българин съм. А ти като си турчин, не ми казвай, че обичаш България като българите, лицемер.

52

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААА защо турците искат България и целите Балкани да са техни, а?

51

Анонимен

преди 2 години

Моля се за деня когато децата в Палестина, Сирия и Кашмир ще се събуждат от звуците на птички, а не на бомби.

50

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААДа мислим за България, че турците за няколко часа могат и да ни завладеят. Положението при нас хич не е хубаво и розово - сами сме виновни,че обществото и народа ни е такова като преди да сме паднали под турско иго.

49

Анонимен

преди 2 години

До сатаната Прав си, но имало е и изключения - Сталин също е вреин, но е издигнал Русия на световно ниво и я спасил от лошите евреи, които също стоят зад Френската и Октомврийската революция. Путин също е евреин, но не е от лошите.

48

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЕвреите не ги мисли, те ще се оправят, да мислим за България, че турците за няколко часа могат да ни завладеят

47

Сатаната е евреин

преди 2 години

Евреите са много гадни и лукави хора. Откакто свят светува са били подлагани на гонения защото са гадове и в която и държава да отидат вършат лошотии. Болшевиките избили милиони руснаци са 90% евреи. След хитлер евреите получиха статут на полубогове. В еврейската колония САЩ кажеш ли дума накриво срещу евреите отиваш директно в затвора. Евреите трепат и убиват палестински жени и деца и си присвояват земите им, но света мълчи. Защото гърбоносите контролират всички медии, банки и парични потоци.

46

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТука медиите са прикрити еврейскиНова тв и Бтв са антибългарски. БНТ също стана антибългарска.

45

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААФакт, така е, това е грозното дело на предателя Юда Искариот. Юда Тадей обаче не е такъв, понеже е един от последователите и апостолите на Христос.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонименсвета се управлява от евреите - Холивуд,ето тук си прав - холивуд е котило на разврат и мизантропия на световни нива! Хубавоот е, че холивид не одобри ролята на "нашенката" Бакалова, много позорна роля, засрамваща България и българките!

43

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПоследна минута: Израел увеличи дозата на жестокост в Палестина!Палестинците първи нападнаха Израел. Медиите тук показват пристрастност в полза на атакуващите, а не на нададнатите.

42

Анонимен

преди 2 години

До 51Не съм евреин, пиша исторически факти, а и не се прави на по- голям българин от мене, ясно? Не евреите, а северномакедонската ти любима коочиннна мрази България, ясно?

41

Анонимен

преди 2 години

Е реина мина на македонизма .Не сме ви екатарина или цветан сребролюбците всичките.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен" Израелтяните са измислен народ, а Израел е идмислена държава"?! Евреите са най- древният народ, по-древни са и от гърците и римляните и траките даже.

39

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Те Палестинците снощи са утрепали,Поне 10 евреи, взривили са летището, газовата база ,Палестинците да не са Инвалиди ХА-ХА-ХА-ХААААААААААВ Съседна Йордания - 3 Пъти по Голяма от Израел , 70% от населението на Йордания са Палестинци Въпросът е Принципен ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

38

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААЮда Искариот е предал Спасителя, но има и друг Иуда (Тадей), който не е предател и който е един от Апостолите и последователите на Иисус Христос! Евреите са искали Смъртта Му, езичниците в лицето на римляните са разпънали Спасителя, общо взето всички сме в кюпа, когато става въпрос за Този Жесток Грях - Богоубийството!