25

Анонимен

преди 3 години

Някой от ДПС . Така и така сменихте кодекса .

24

670

преди 3 години

Най-подходящ за председател на ЦИК е господин Тошко. А бе, Тошко Африкански.

23

Ейджънт Ариел Скит

преди 3 години

Борбата е между Вашингтон ските и Московските началници... ...тук таме някой Берлински и Анкарски началник ! Ние обикновените българи се дърлим за кефа и джоба им, а нашите политици пък, правят театро за да получат пъдарска служба...

22

123

преди 3 години

На следващите избори ГЕРБ отново ще е първа политическа сила и то с много повече депутати. Защото народът разбра що за фалшиви герои са от"излъгах този народ", Мяа мутрата и Пинокио. Особено Мая мутрата няма да влезе в парламента. Патриотите ще се обеденят и ще влязат в парламента със солидна група депутати. Протестърските партии доказаха, че нямат нито кадри, нито капацитет да управляват държава. Защото тая работа да управляваш държава, не е като оная работа. Тука се иска акъл, който те нямат.

21

Росен Плевналиев

преди 3 години

Честит Гергьовден.Това е специален ден за мен.Не мооога да забрявяяя Геоооргиии,първия обичан мъж...Още те обичам Георги <3 Call me!

20

Анонимен

преди 3 години

'' само мор заслужава тази нагла, страхлива, но за сметка на това лакома и крадлива гад! ''.....................само след една година ще казваш същото за Слави ... защото на такива като тебе все някой е **** в гащите

19

555

преди 3 години

Направете шеф малкия бибитко(Тошко)

18

Анонимен

преди 3 години

Когато и Божков влезе в играта на примитивната твар от Банкя още повече ще му се стъжни жалкия живот!Сега не трябва този червей да се оставя да мърда а де се мачка.Не се интересувам от кучетата които ще ми поставят минуси и на тях им се вижда края.Вчера го показахте със смешния си протест една шепа хора тиквата си отива това е едно добро начало.

17

Анонимен

преди 3 години

Я тука има едно Кире с вестникарска шапка. Да го направим него шеф бре! То чалгарите освен да псуват и да мразят имат и претенции че могат всичко, че даже по-добре и от другите! Тошко да стане шеф на ЦИК, или Славуца! Може и Антоанета шахматистката! Тя нали е по смятането! Ето, имаме избор!

16

Киро

преди 3 години

Хахаха, Тиквата пада става и не може да се освести. Отвсякъде барабанен огън по него. Ритайте го докато е долу, само мор заслужава тази нагла, страхлива, но за сметка на това лакома и крадлива гад!

15

Анонимен

преди 3 години

Който отне правото на българите да гласуват както пожелаят, но пък даде безкрайни права на ония с потурите, той да носи отговорност за фиаско дето предстои. Факта, че БСП, ИТН, ДБ, ИМВ и ДПС не са номинирали свой представител, означава че те НАРОЧНО са съботирали държавността и правото на хората да избират, какви са целите, не знам. Но знам, че който върши глупости, трябва да понесе последиците от тях!

14

Гого

преди 3 години

Фигуранта се е оплел като пиле в кълчища

13

Те хората

преди 3 години

Си го казаха. ...поемаме вината, само със мезета.

12

Анонимен

преди 3 години

До 13Благодаря че доказа онова дето отдавна го знаем, че комунистите сте всъщност нацисти! Или за да бъдем още по-точни - еничари!

11

Какво значи

преди 3 години

Да носи отговорност. Пука му на някой.

10

Само Мая

преди 3 години

Ще я свърши тая.

9

Анонимен

преди 3 години

Тия дето промениха закона и дадоха 300 000 турски гласа те да носят отговорност за убийството на България! Нека ИТН, отровни и депесари да си понесат отговорността.

8

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ако няма кой да поеме ЦИК,аз се наемам.Без туй Тиквата е в...нокдаун,само трябва да го...довършим.

7

Анонимен

преди 3 години

Да сбъднем мечтата на Борисов и да го направим истински строител на магистрали!В раиран костюм с лопата в ръце!

6

Анонимен

преди 3 години

За да я има България, спешно трябва да бъдат изметени мутрите и разпределени по строителни войски!Не само Бойко, Делян и подобни!Всички мутри и мутрички, яли от кървавите пари на Българоyбиеца!Стъки, как си?!