45

Анонимен

преди 3 години

Е как така само ГЕРБ били предложили човек за величествените избори по новите свръх, мега, ултра, хипер, върховни нови избирателни правила?Не се ли гордеят с творенията си ИТН, ИМВ, БСП, ДБ и сие?ГЕРБ да не предлага никой!Толкова свръх върховни професионалисти имат новите стари, Оксфорд до Кеймбридж, че и Масачузец! Я бързо номинация на някой мега шампион по пиене на бира....

44

Омерзен

преди 3 години

До Анонимен 9Да започнем от Божков , Стайков , Банев , Василев , от Слави Трифонов , Румен Радев от теб , Манолова , Дончева , Бабикян и още много КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ !!!

43

Абе,

преди 3 години

До до 2Дългия си прави шоуто, а народа ще опере пешкира! Това е политика, а не шоу! Няма да е толкова интересно, когато дойде зимата!

42

Хаха

преди 3 години

В този *** герберастки сайт, защо не пишете за корумпирания бойко-престъпника, който граби фирмите в България и унищожава бизнеса? Защо не пишете кюлчетата злато от собственика на пилетата Градус? Защо не пишете за проститутката, която спи с будата за 5000 лв, а докато пикае снима шкафчето с евра и злато?

41

Аз предлагам

преди 3 години

Независимо от резултатите от изборите да дадат на Мая всички министерства, държавни агенции и служби , съд... бе всичко...да ги обединят и всичко да ръководи всичкоможещата Мая!

40

Анонимен

преди 3 години

До 41Смятам да ги посрещна подобаващо! Като граф Влад Дракула! Интересно ми е какво ли ще правят с учителите по история....

39

Левскар

преди 3 години

Браво Бойко,добре ги изработи всичките! Направо им го нафърфори с 300!Сега Президента,ще неще,трябва да отложи изборите за следващата неделя и ще можем да гледаме финала на Европейското по футбол!

38

Анонимен

преди 3 години

Баба Зайка е най-подходяща!!

37

Анонимен

преди 3 години

Радев вече се е съгласил наесен учениците в българските училища да изучават турски език като задължителен предмет.За целта ще бъдат изпратени няколко хиляди учители от Турция.

36

Анонимен

преди 3 години

До ИТНЗащо ИТН не предложи баба Мика, в нея има потенциал. Тя има хоризонтт пред себе си, работоспособна е и мозъкът й е бистър.

35

ИТН

преди 3 години

Предлагам Кубрат Пулев, знае 3 езика, млад е и е биш шампион по бокс. За заместник предлагам Бербатов, знае английски, македонски, малко френски и малко немски.

34

Анонимен

преди 3 години

Шеф на ЦИК - нов обединен удар срещу мутрите.

33

Росен Плевналиев

преди 3 години

Щастлив съм че с времето ме оценявате.Това е потвърждение на това колко ви е акъла!Данке шойн!

32

Фигуранта

преди 3 години

Напоследък стана Консултата.... 😀

31

Анонимен

преди 3 години

Над 550 000 турци ще гласуват на нашите избори и ще направят ДПС първа политическа сила. Това е заложено в новия изборен кодекс създаден и оформен Радев да вземе втори мандат.

30

Сократис

преди 3 години

Какви "дубли" и кого "вика" Радев?! Що за махленско заглавие?! Радев не е глашатай за да вика, както и партиите не са на повикване, както си мисли сътворилата тази нелепост авторка... Искрено се надявам, че новото управление, ще намери време, за да сложи ред в журналистическите словоблудства, и ще изисква в обществените публикации, да се използва ясен и точен протоколен език, без жаргонни, подвеждащо-предизвикателни и махленски изрази!

29

Анонимен

преди 3 години

Защо така всички мразят мутрите? Те ни осигуриха да правим ремонт на ремонтите им за години напред, т.е. ще имаме работа.

28

Анонимен

преди 3 години

Радев първо отне избирателните ни права, после правото да сме българи в собствената си страна!

27

Анонимен

преди 3 години

Вчера на митинга пред президенството Радев сричаше боязливо пред Нинова и повишаваше тон, защото от виковете Оставка на тълпата гласът му не се чуваше.

26

Анонимен

преди 3 години

Това са проформа консултации, след като Радев директно разпусна старата ЦИК и назначи само военни в комисията с цел да му емпълният контрол.ГЕРБ обаче не се вързаха на ф.атмашките му номера!