85

Анонимен

преди 2 години

предателя още ли не си е подал оставката като президентдолно същество се оказа тоя

84

Анонимен

преди 2 години

До *** Радев, к.86Физиономията на президента не е уплашена и глуповата, а стресната. Трите "нови партии" с някогашни стари муцуни (изключение правят ИТН) плюс ДПС и БСП искат да свалят Боце. Само че като се стигне до отговорност за управление на БГ или дори за шеф на ЦИК, всички вкупом си плюят на петите и беж! Така държава не се управлява, селски хитреци! Като не можете или не искате да поемете отговорност, go away, за да не кажа !

83

4epa

преди 2 години

ВАСИЛ БОЖКОВ НАРЕДИЛ ЛИ МУ СЛ. КАБИНЕТ НА ФИГУРАНТА !!!!!!!!!!

82

нищоправещият

преди 2 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

81

Муунчо Радев

преди 2 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като ***. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

80

Тикволандия

преди 2 години

До "наблюдател от ООН": Какъв наблюдател си ти? Остави това какво е казал народа - не са го казали за политически спекулации на гербаджийските ***. Президентът не може да избира сам председател на ЦИК. Парламентарните партии трябва да го предложат. Какви ветрове и какви бури тук?И друг път съм писал, че тролването по гербаджийски опорни точки води до тотално о'глупяване.

79

izh

преди 2 години

Червените мутри с костюми и фуражки "хептен" се ошашавиха. Първия дубъл - трагедия, втория ги изпокара как да се делят бъдещите кражби. Сега за третия сценаристите в неведение. Горко на българите ! ! !

78

наблюдател от ООН

преди 2 години

Народът го е казал:"Който сее ветрове,жъне бури"!Това важи и за пРЕЗИДЕНТА!!!!

77

Стоян

преди 2 години

Генуа Шиваров беше един съвестен разследващ журналист в БТВ но мафията я заплашване 2 пъти и пали ха колите заплашваха я ,а тя вече имаше семейство и 2 деца.От страх Шиваров реши да обслужва мафията за съжаление.По - достойно според мен беше да стане репортер или да се към друг отд на.журналистиката но тя направи своя избор за съжаление- маша на мафията 3

76

Анонимен

преди 2 години

Който пише програмата на машините той определя кой ще спечели изборите. Куче влачи параход!

75

Анонимен

преди 2 години

Големи найна исраа, сега не щат да си ги ядът.

74

Слави Трифонов

преди 2 години

Депутат ли е? Щото за един месец един път не влезе с парламента. Онлайн го раздава. Деби*

73

Т.Шак

преди 2 години

Баце онзи ден ревеше, че било редно председателското място да е на ГЕРБ, щото били спечелили изборите, а сега се дърпа, че му готвели капан. Вече съвсем го гони параноята.

72

СИМИТЛИ

преди 2 години

Каквото и да направят другите партии, каквото и да предложи Президента, Баце все си мисли, че го ''кундят''. Тази параноя и мнителност е характерна за определен тип хора, в определена ситуация. Само след часове забравиха, че настояваха председателя на ЦИК да е техен, хвалиха се с поредната си изборна победа, но върнаха мандата /ама що другите го върнали и те/, правят циркове, блъскат по банките в Парламента, ''топат топката'' по всеки повод, плашат с ''чакали'', но постоянно реват и сочат други

71

До реалист

преди 2 години

Жалък си!

70

Реалист

преди 2 години

До Ха-ха. Нищо от това, което си написал, не е вярно. Поредният жалък, евтин компромат. Нагледахме се, наслушахме се на подобни комикси. И този няма да мине.

69

Анонимен

преди 2 години

Кой ще брои бюлетините ? Ако е компютър няма да има кандидат. Ако е без машини Константиновчето на герб ;) Важно е само кой брои бюлетините в еврогейския съюз и мафията герб .

68

Другоселец

преди 2 години

Най подходящ е Хаджикян. Нали искаше да се жертва. Но се окоза, че другаря е силен само на лакърдии.

67

Анонимен

преди 2 години

До Щерю-------------------------В главната роля незабравимият Донатас Банионис.

66

Анонимен

преди 2 години

Що бе?БСПто нямат ли хора? Ами Доган? ДБ нали имат капацитет за всичко? А пък за Слави уж боговете програмисти на Бил Гейтс щяха от САЩ със специален чартър да дойдат. Мая умната и вечно знаещата, тя също ли е пас? Е как така? Толкова умни и красиви имаше лятото на площада, всичките топ интелект с по 5 вишита от топ университети, всички специално дошли за България да се погрижат! Къде ги тия мега мозъци сега? Чинии ли мият, ягоди ли берат... в Оксфорд?