5

Анонимен

преди 3 години

of 7Аре, свършиха ви лъжите и компроматите с шкафчетата и пуснахте живи хора да лъжат. Ама някой като опре до затвора за лъжесвидетелстване да не ревете.

4

Анонимен

преди 3 години

Ами така е. Тая работа не е като оная работа. Мераклии за депутатски заплати бол. Вдигнаха си заплатите на 10 бона и 25% плюс за работа в комисиите. Как не се сетиха да си гласуват вредни с по едно кисело мляко на ден, че много отровни партийки влезнаха и положението е сейбъл мейбъл-отива на ужас? Та мераклии много за заплати, а за отговорност нула мераклии.

3

медия?

преди 3 години

И нито дума за Илчовски и най-значимото развитие по въпроса с мутрите за последните 2 години!Колкото и да замазвате мутрата, мафиотските ви "медии" няма да ви спасят!Има и сериозни журналисти и вълната тръгна!!! Не познавам Илчовски, вика ББ. Основният герой от разказа обаче беше друг и премиерът го познава." - написа Генка Шикерова във Фейсбук.

2

Гербер

преди 3 години

Ще ви доят данъците пак за приятелски обществени поръчки не се напрягайте

1

Анонимен

преди 3 години

Консултантът Радев се строява за последен път.Старото се уволнява, мини партийки реват.А кога ли ще дойде денят да се върнеш у дома,а кога ли ще дойде денят да те уволнят?