30

Леша

преди 3 години

Не ми трябва да вярвам на Мангъров. Оглеждам се и виждам - за година и половина пландемия, нищо не се е променило. Дреме ми за "ограниченията" които искат да наложат някакви психичноболни и продажни правителсва. Неизбежно е, на финала ще ги смачкаме!

29

Анонимен

преди 3 години

Преди година и аз го ругаех, но се оказа напълно прав! Ама още има дълго да страдаме, докато разберем! Ей и тоя път, "мерки", какви мерки, като се стопли, си мина само. |Сега лятото без ковид. Наесен като стане грипен сезон, пак ще имаме "КОВИД СЛУЧАИ"

28

Кичка Божурова

преди 3 години

Ще има нови избори и Джангр-Мангър отново търси популярност. Срам и позор за лекарското съсловие! И този човек е полагал хипократова клетва!

27

ACDC

преди 3 години

Този не го ли е срам изобщо да се появява. Добре, че вече не останаха наивници, които да му вярват.

26

Анонимен

преди 3 години

До 32От какво починаха? От ковид лии? Я ми дай копие от аутопсията която установи това? Платен драскач!Вируса изолираха ли го? Ваксини ще измислят ли скоро или само инжекции с неясен състав?Ти инжектира ли се?

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Те хората почиват и без ковид.Ковид не е еболa или туберколоза. Даже и здравния минисътр се изпусна да каже че не е особенно опасна инфекция.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Защото той отвори главите на българите и им каза истината.

23

Анонимен

преди 3 години

България-единствената държава сигурно в света, която не даде и едно евро пряка помощ на гражданите си!Парички получиха само близки до властта фирми.

22

Румен Владимиров

преди 3 години

Имам чувството че в България се извършва някакъв манафчийски преврат. Много подозрителни индикации идват отвсякъде. Първо развързаха ръцете на Ердоган да провежда избори за Бг парламент в Турция. Сега избори посред сезона на отпуските и финала на европейското. Това е идеално за турските гласоподавателите, които нито се интересуват от футбол, нито ходят на море, за да си вардят жените от чужди погледи. Отдавна подозирах че фигурантът е човек на Високата порта!

21

Анонимен

преди 3 години

До 22От спринцовките умират, яко, ама наистина яко.Най- вероятно им праснаха направо втора доза, която още никой не знае какво съдържа, без първа доза, която е подготовката за имунния отговор срещу гадостите в спринцовките.

20

Анонимен

преди 3 години

До 123Мерките ще паднат. На доста места има държавни служители които не ги спазват а пише ние гражданите да ги спазваме.

19

Анонимен

преди 3 години

99 процента мислим като Мангъров.

18

До 15

преди 3 години

Изумителен си! Сигурно трябва да те сложат в някой зоопарк и да те гледат децата. Човек с IQ под 50...

17

Леша

преди 3 години

Трябва да си комплийт ретард за да носиш маска, но ако я носиш и лятото, значи си междугалактически шампион по тъпотия.

16

ТАНИТКА

преди 3 години

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ МНОГО СЬМ РАЗОЧАРОВАНА НИКАКВИ ПЕРЕСПЕКТИВИ

15

Анонимен

преди 3 години

Еднете избори на Великден, другите на Еврофиналите. Все религиозни празници.

14

Анонимен

преди 3 години

До 13Какво в Индия? Умират масово от спринцовките. Толкова ли е сложно?

13

Недоразбрал

преди 3 години

Тъкмо хвърлях бобът и са чудех къде се е сврял съботьорът по медицинската част,а той доцентът бил тук,ама позабравен!!Сига кат поумрети силно,дано ви влези нещо в главити,та да вземити бастунти и да го намерити и да го очегарити както стадо побеснели кози чегарят млада черница!!Щот както каза гинералът,ша са мре яко!!Поканити за погребения ги пращайти на Бабикян, на Хаджипростакян злобан,На славуцата учиндолска и най вечи на Фигуранта пРЕЗИДЕНТ!Те ще ви осигурят безплатни ритуали!!

12

до 12

преди 3 години

*** го кажи на Индия.. Ама какво да говоря с човек, който се информира от днес-може-би.дъ-ге

11

123

преди 3 години

Махайте мерките че ми писна от ковид измамата. Направиха си гавра с целия свят.