110

Мария

преди 2 години

Една дружка преди два месеца викаше, а такъв вирус няма, това е измислица, който ще умира, да умира, само кекавите *** и месец по-късно мъжът и се разболя от Ковид и след 17 дни умря. Влезе в болница през последните 3, но вече беше късно. Сега ми реве на рамото, той беше само на 43 години, беше здрав и нямаше заболявания...

109

Урок

преди 2 години

Дано да получат възмездие всички, които обиждат носещите маски и ваксинираните, да видят лицето на пневмонията отблизо, да треперят за живота на свой любим човвк и да гледат как не може да си поеме дъх.От пневмония се умира и в 21 век, независимо дали е от Ковид или от друг вирусен или бактериален причинител. Братът на моя приятелка медицинска сестра в чужбина и каза по телефона да си напише завещанието, след като се е ваксинирала. Само 3 седмици по-късно той умря от Ковид тук в БГ

108

Обективен

преди 2 години

Като чета изказванията на тоя антидоктор,имам чувството,че има бизнес с някоя погребална агенция.

107

Анонимен

преди 2 години

Доц. пак се излага в платени публикации.

106

Анонимен

преди 2 години

АБВ пак плаща на медиите, да публикуват глупостите на тоя склеротик.Сега и от туризъм разбирал.Саботьор е този. Нищо друго.

105

Анонимен

преди 2 години

Откъде накъде тоя ще е епидемиолог. Това е жалък инфекционист, който в разгара на пандемията не направи абсолютно нищо, за да подобри схемите на лечение. А именно това е неговата работа като републикански консултант.Жалък човечецГолеманов в бяла престилка.Сега пак ще ходи на избориНе те искат , бе Мангър непотребен. Не го ли разбра.

104

отврат

преди 2 години

Този системно саботира здравеопзването. Когато целия свят носеше маски той говореше да се махнели. Този саботаж също е бизнес у нас

103

Анонимен

преди 2 години

До този който " ...не гледа с изцъклени очи страшния ковид ... " Не ти пожелавам да страдаш за кислород, защото ако аз съм до теб ще ти кажа ... сещаш ли се какво?

102

Анонимен

преди 2 години

Този че не е нормален е ясно! Кой го слага в ефира, и защо!?

101

мдаа

преди 2 години

До Германецповечето българи са много по-зле от тозивиж за кого са гласували чалгари, мутри, русофили и други подобни

100

ходи в занзибар

преди 2 години

там имат нужда от такива "лекари"

99

Анонимен

преди 2 години

За затворена психиатрия е това лице!

98

Германец

преди 2 години

Тоз психичноболен представлява ли широкото обществено мнение на територията ви?Няма да се учудя. Все пак има причина да сте на този хал.

97

Анонимен

преди 2 години

Този е бетер Славчо, казвам ви! Онзи поне правеше смешки, този е скучен.

96

Анонимен

преди 2 години

Така, така.Вярвай на Мангъров! Говори ми! Когато закъсаш за кислород и ми казваш нещо аз няма да мога да те чуя!

95

Мангъров Министър

преди 2 години

Задължително Мангъров здравен министър !!! Един доказан вирусолог...в цял свят ...които е против цялата тази конспирация....Няма човек които да не го е изкарал или тепърва да ги мине вируса ...Аз го изкарах ... семейството ми го изкара....съседите ми....приятелите ни .... !!! Ясно е че последната година няма обикновен грип ...всичко го пишат 19-ка !!! Мерките ги спазвахме...стриктно и пак ги изкарахме ...файда от тези мерки НЯМА !!!!

94

БАТ САЛИ

преди 2 години

МАНГЪРА АКО БЕШЕ МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ,ПОЛОВИНАТА ЩЯХМЕ ДА ИЗМРЕМ ,

93

Хемус

преди 2 години

И като сте по-немско в пълен локдаун,да не би да се подобри ситуацията!?Явно всеки трябва да мине през този вирус,на който му издържи системата!Май дадоха фира,разни канцеларски плъхове,и такива дето са правили цял живот мръсотиики,лява ръка десен джоб!Елате да видите как се бачка на открито в студ,дъжд и пек с кирка,лопата и канго,копае се здраво траншеи и дали се хваща коронавирус!Хваща се,ама болки в кръста,китките и краката!

92

Анонимен

преди 2 години

Прав си мангър! Колкото по-лабави мерки, толкова повече болни.Колкото повече болни-толкова повече клиенти. Колкото повече клиенти -толкова повече парички. А при теб всичко е за парички.Койте не вярва-да потърси в гугъл инфо за имотното ти състояние. Кога и какво си си купувал в центъра на София и не само.....Цв.Цв. ряпа да яде с неговите пикливи апартаментчета...Дерзай мангър ! Долу маските!Долу карантините! Долу антиковид мерките!

91

Анонимен

преди 2 години

Е па какви мерки има в България бе мангър? Тука у немско сме в пълен локдаун. От ноември работим от къщи и всичко е затворено освен супермаркетите. Вечерен час от 21 до 5 часа. Забранена е продажбата на алкохол, добре че имам запаси.. Ей на , 14 дена в карантина съм откакто се върнах от България.