50

О хо хо

преди 3 години

Изкарах короната. И ви казвам - лъжец е Мангъров! ВИРУСЪТ Е ТЕЖЪК. А маските помагат. Не се заразих почти година, докато ходих с маска по аптеки и супермаркети. Заразих се, защото гледах тежко болен от корона! Много познати починаха!!!

49

Анонимен

преди 3 години

Идват баловете и на тях няма да се спазват мерки.Мангъров е прав. Така както е тръгнало след няколко месеца ще трябва да закрием министерството на туризма понеже нма да има туризъм.

48

браво мангър

преди 3 години

направо да въведеем занзибарския моделсамо че при нас няма да пострадат висшите политици а народеца

47

Обективно

преди 3 години

Не ви ли е срам този пак да ни го показвате?!?! Само преди 1- 2 седмици ИМАШЕ ОПИТ С 5000 ДУШИ НА КОНЦЕРТ - И ВСИЧКИ ДО ЕДИН БЯХА С МАСКИ НАД НОСА!!! СЛЕД КОЕТО НЯМАШЕ ПОВИШАВАНЕ НА ЗАРАЗЕНИ!!! МАСКИТЕ РАБОТЯТ ЗА РАЗЛИКА ОТ МАНГЪРОВ!!! НЕ.ФЕ.ЛНИК СМ.О.ТАН!

46

Анонимен

преди 3 години

В какво си качество зове? Как е неговото подопечно отделение?

45

Анонимен

преди 3 години

Мангъров ви казва: умрете сега!

44

Седераст

преди 3 години

Да, знам че може без маски, че аспирин и чай лекуват, и че броя на сухите съчки са приемливи за този псевдо доктор.Всъщност се подготвят за изборите в юли и се надяват на чудо. И доктора и Румен Петков са б0клYци!

43

Анонимен

преди 3 години

Мангъра последно скъса ли си дипломата, както обеща?Или ще продължава да лъже и маже всеки път?

42

Анонимен

преди 3 години

След години Българската православна църква ще обяви Мангъров за светец.

41

Мангър, Браво!

преди 3 години

Мангъра - да е Здравен министър и да прави, каквото е решил.Ето това е добре да залегне в предизборната му платформа."Никакви мерки" - нормален живот! И аз Това искам!Никакви помощи 60/40 80/20 и други сърцераздирателни.Да махнат 50лв на пенсиите - те не ги харчат а ги слагат на влог! - това не е помощ.Да спрем и ваксинирането - да продадем ваксините на печалба!

40

Анонимен

преди 3 години

Мангър-лъсна ли ти Червения комунистически З-адник...Голямо нищожество си....

39

Анонимен

преди 3 години

Най-забележително от цялата работа е, че умствено болните вярват, че трябва аз да се маскирам и ваксинирам, за да пазя тях. Толкова сте лесни, и на ръце ще проходите, ако ви кажат от телевизора че ще се предпазите по-добре!

38

Мангъро

преди 3 години

Да цуНе Тошко в устата и може да стане работата.

37

Леша

преди 3 години

До 46Носи си ги, кой те спира? Защо и ние нормалните трябва да ги носим, заради твоето състояние на делириум?

36

Леша

преди 3 години

До 44Супер, вече го израпирах на жена ми. :]] Каза, че е ОК.

35

Жалко за народа

преди 3 години

Мангъров пак влезе в ролята на политик. За съжаление какъвто епидемиологът - такъв и политикът. Най-добре ще е да ни спести вътрешните си противоречиви тревоги, чухме достатъчно от тях.

34

Анонимен

преди 3 години

Маските за магазини и молове нека да останат, може би без служителите, че цял ден с маска е трудно. И нека да си остане хоум офиса и да си работим от вкъщи, и да има дистанция , все пак нищо не е свършило.

33

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече се маскирате и се криете - толкова повече отслабва имунната система. А грипа е нормален, дзаже излезе по-слаб от нормалните ежегодни. Виж, паниката и истерията са доста тежки, и се боледуват продължително от който вярва на ТВ.

32

абе 37

преди 3 години

В Индия сега взеха да перат в Ганг, та затова *** от ковид! А вече от сто места показаха нормални улици и ПРАЗНИ места за горене на умрелите! Лъжата си върви с пълна смрад! Едно към едно с миналата година, и падащите уханци!

31

Анонимен

преди 3 години

До 38Какво време ще дойде? Аз няма да се инжектирам, нищо не могат да ми направят. Само глупавите (инжектираните) ще умират яко, ама наистина яко.