10

Анонимен

преди 3 години

То според него трябваше да отпаднат още миналия юни, ама доста хора си заминаха междувременно. И не само сухи съчки. Още ли си вярва? Че е най-големият спец в света

9

Анонимен

преди 3 години

Тоя да не зове, хората го отписаха. Бита карта, защо изобщо ни занимавате с такива пропадняци.

8

До 6

преди 3 години

До АнонименАко ти пука за държавата и кой ще те управлява следващите 4г. ще отидеш да гласуваш.Ако не ти пука- ще се наливаш с бира и ще се смееш като ид...от и ще обясняваш колко си велик..че не ти пука от избори и политика.

7

Анонимен

преди 3 години

Защо още му давате думата на този нечовек!?

6

Анонимен

преди 3 години

Мангъров...новия идол на всички олли...френи в България.А, до колкото за финала на ЕВРО и изборите...ами, той финала няма да е 10часа - от 8 сутринта до вечерта.Ще е 2 часа, предполагам от 21:45ч.Изборния ден ще е свършил вече.Какво ни го обвързвате това с изборите.Предните избори- било католическия великден- как така?Сега- финала на Евро- пак, не може така.Ами, че то, всеки ден има някакво събитие.

5

Анонимен

преди 3 години

Повече от ясно е че на 11 юли масово няма да се гласува. В разгара на летните почивки и баш на финала на европейското по футбол ще излезе да гласуват само твърдия електорат на ДПС, който се вълнува единствено от корана и величието на турската джамахирия. Пилотът доказа че не лети на Миг-29, на Байрактар.

4

Анонимен

преди 3 години

Винаги ми е приличал на малък макак. Дребен, рошав и зъл

3

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че финалът на Евро 2020 е в пъти по-важен от това да легитимираме поредните престъпници! Изобщо няма да гласувам ако е на финала!

2

Анонимен

преди 3 години

11 юли, та 11юли. Който му е важно да гласува - да гласува, който му е важно да гледа ритнитопковци - да ги гледа. Да не говорим че и двете могат да се съчетаят без особен проблем. Направо издивявам като го слушам - все едно някакво мачле е по-важно от изборите. Ами ако е по-важно - да хванем да закриваме държавата и да чакаме докато спрат мачовете, та да я открием наново...

1

Анонимен

преди 3 години

Ами да, виж германците ги скапаха от мерки и ваксини и нищо.