129

Русия=Психиатрия

преди 3 години

За мен е по-важно да се издирят българските ятаци които са захранвали руските шпиони с информация за конкретните доставки. Един да хванат, в участъка ще си каже и майчиното мляко. Русофил = Национален Предател.

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 149Хитлер в младините си е бил впеачтлен от комунистическите символи и пропаганда :)) Говорим за символите, всички знаем че ги е мразил, както и капиталистите, особено Рузвелт :)) Той затова е наблягал на пропагандата и символите на Третия Райх, осъзнавал е, че това е много силно оръжие и средство за контролиране на масите :)))

127

Анонимен

преди 3 години

Русия и България са тотално разделени от copocoидните *** в двете държави.Точно на такива се плаща КАКТО В РУСИЯ, ТАКА И В БЪЛГАРИЯ ОТ ЦРУ И САЩ.Руските copocпии успешно зарибиха общественото мнение там, че:- Българите са предатели- България във всички войни е била срещу Русия и СССР- България е предала Русия след 1991Българските copocпии към Козяк ги четете всеки ден.Така, два братски народа се настройват един срещу друг, ненавиждат се и ЩЕ ВОЮВАТ.РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ ПPOCТAЦИТE!

126

Анонимен

преди 3 години

До БобиНеволята на Путин всъщнодт е лъжата с която той се надява да оневини Русия и да я направи велика. Вместо величие предизвика единствено отвращение към Русия от останалия свят.

125

Анонимен

преди 3 години

Не знам България какво е решила да подмине, но Русия подминава хитлеристка Германия по злобна демагогия. Рибентроп и Гьобелс пасти да ядат пред изпечените руски демагози.

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138ПСВ е империалистическа война. Сърбия цели да направи югославска империя на балканите, Германия иска колониите на Англия, САЩ и Франция, Русия иска проливите. Всеки иска да направи империя. Както винаги отнасят го джуджетата като България, която е допълнително орязана.

123

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Сега като се загледах в снимката на руския агент Чепига страшно ми заприлича на едно русначе което пребих на един пионерски лагер по времето на соца. Ако е бил в Кранево през 1989 е 100% той.

122

Анонимен

преди 3 години

Айде ся евроатлантикът Плевнелиев, дето си мисли, че кат гледа страшно, изглежда по-сериозен, да нарамва пушката и да отива да освобождава Крим.И да доведе лично Руслан Боширов и Александр Петров, подарък за Байдън.Има ли един единствен българин готов да умре за държавата. Не за близките, не за Родината, а за държавата. Щот от много д.ър.в.е.н.е на руснаците, може и да ни се наложи.

121

Цц

преди 3 години

Пълни глупости. Няма такава щуротия. Агенти, шпиони ...и Джеймс Бонд завива шоколада в станьол...смешна работа

120

Анонимен

преди 3 години

През живота си не съм чул Русия да си е признала нещо или да се е извинила за нещо

119

мдаа

преди 3 години

Я си прибирайте шпионите и си гледайте препарияния гей в центъра на Масква

118

до 135

преди 3 години

.....не виждам отговор на въпроса защо руснаците подписаха пакта Р-М.като попрочетеш по сериозни книги от тези папагалските ще разбереш, подсказка виж 37,38 година какво се случва с Чехословакия......за това много много не се говори, ей така угодно се пропуска

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128Сърбин е виновен за ПСВ, имат невероятен късмет сърбите, щото винаги са яли бой от нас и винаги некак си са се облагодетелствали, без да се покажат като "военна машина" :)) Късметът им продължава, въпреки че Вучич беше унижен по най-долния начин от Тръмп, седнал на столче и седи като нас ран .... :)))

116

Анонимен

преди 3 години

6 взрива извършени от ГРУ във България

115

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Господин Лавров, започнахте ли да сглобявате новите нации против Царство България? Колко много Ви е яд,че най-древната земя и първа цивилизация в света е Царство България , нали? Какви са Ви новитенаходки? Перпериконска нация, Люлинска нация, Младостка нация, Западнопаркова нация... Царство България е безсмъртно , господин Лавров...Безсмъртно и непобедимо ! Ето затова се хванахте да цакате политика с педофилизирани следовници на извратения арабо-евреин Мохамед.Комплексари!

114

Анонимен

преди 3 години

жалки слуги сме си ние, да ви кажа взривовете в Челопеч да дело на Путин, фалшивата граната която уби един американец в Сопот на демонстрации е поставена от руснаците. Оная допитопна фабрика за утилизация на мини и там е имало руско участие с някоя радиоуправляема мина замаскирана в многото. Въобще тез гадни рашки шетат като у дома си.

113

Анонимен

преди 3 години

Бобка, продължавам да не виждам отговор на въпроса защо руснаците подписаха пакта Р-М.

112

Анонимен

преди 3 години

Без силно ДС съсипвано от Костов умищлено, България стана разграден двор.

111

Анонимен

преди 3 години

Бобка, ти в сърцето си не си станал лош човек, но в тая посока си тръгнал. И хората се опитват да те накарат да се замислиш, а собственото ти мракобесие те кара да се връщаш сам в тинята, мислейки си, че си по-напреднал от всички останали. А има и по-напреднали хора от теб, но по-остарели и имат житейския опит да знаят кога трябва да водят сериозен спор и кога да го избият на сарказъм и да не си го слагат на душата.

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123Казаците на царя всеки ги буха в ПСВ и неслучайно болшевокоте ги изгонват от СССР. Но Добруджа е върната на Румъния след ПСВ.