189

ББ

преди 2 години

и г-не Народите на Русия нямат врагове освен господарите които обслужвате...диктаторите и олигарсите са враговете на Народите на Русия,Свободният свят е приятел на Народите на Русия,диктаторите имат нуждата от"врагове"лъжейки Народа си с цел отклоняване внимание...вие с путин играете по гьобелс...черни списъци...врагове...а децата на русия...крепостни в 21 век...геноцид над един велик Народ...от глупави и алчни...от болни

188

ББ

преди 2 години

До Емонатоварваш ме но ...само аргументи...докато шефа ти каратист търкаше ушетата на т.живков,докато се ценещ се шофьор на маджо и царя..."резидента" защитаваше въздушното пространство на България...пазеше домовете ви жертваики живота си,спечелил уважението на въздушни асове на САЩ...тролчета на гроб и пУтриоте,плющете минуси кгб ченгета на путин

187

Лавров - отврат

преди 2 години

Не му ли писна? Не сменяеми! И винаги всичко отричащи! Как веднъж не признаха за едно нещо. Веднъж! Все конспирациите ....

186

Емо

преди 2 години

КАТО Е НЕВИНЕН РЕЗИДЕНТА ЩО СЕ КРИЕ В РУСКОТО ПОСОЛСТВО ???

185

ББ

преди 2 години

от дни чета Историята...Германската Република е била побеждавана във войни...но такова унизително...предадена от политическата си зависима класа...германската политическа класа отваря нова глава "предателство на Народа си" в човешката История...зависима от платени от путин политици предават Германия...от десетилетия е този позор!

184

ББ

преди 2 години

а съм русофоб...та защо от 2011 не знаете какво става в дома ви бре...Гешев?Бойко ти къде беше?ЕС политическата класа е зависима от путин...плаща им просто,предадоха идеята на Бащите създали ЕС...предават Народите ни....султана убиец ортак на путин унизи 500 милиона европеци...време е за революции...да умрем като катедрали...позора е невиждав в Историята ни...Справедлив Свят или ...да го закрием!!!

183

Татул

преди 2 години

До БГ ПатриотСам да те питам де ги видя тези патриоти. Щото аз освен чалгари и чорбари друго не виждам.

182

Анонимен

преди 2 години

До ПУНДА ПИНДАРОВАУ НАШЕ СЕЛО ЕДНИ РАЗВЯХА РУСКИ БАЙРЯК.ПРЕДСТОИ ДА ВИДИМ СЛУЧКАТАше ги ийбети ли бе? Браво!

181

Анонимен

преди 2 години

Щом са изкарали мумията да говори значи яко са се ocpaли ***!

180

антизападопоклонник

преди 2 години

До БГ патриот,По-тъпо нещо не можа ли да измислиш? Имам чувството, че искаш да кажеш, че България постоянно е в някакви пререкания с Русия, което далеч не е така! Разликата между отношенията между Бълария и Русия спрямо отношенията между България и САЩ и сателитите му пък е в това, че в първия случай имаме руснаците ни възприемат като равни по интелект и възможности на тях, а във втория "западняците" ни възприемат като втора ръка хора от Източна Европа!

179

антизападопоклонник

преди 2 години

До възмутен,За Удроу Уилсън съм съгласен, ама изобщо не съм съгласен, че трябва да има паметник на тези, които бомбандираха София 1944г. Само не ми е ясно кога Капитан петко Воевода е тръгнал да сваля Стамболов? Не може да се каже какъв политик е бил Капитана, понеже той изобщо не е стигнал до политиката! Това, че не е емигрирал в Русия пък доказва, че е патриот и че е загрижен за сътбата на България и българите!

178

БГ Патриот

преди 2 години

Разликата между българските ПАТРИОТИ и русофилите е следната: Патриота застава зад Родината си безусловно, дори и да не сме прави. Русофила е винаги с Русия дори и България да е права.

177

Възмутен

преди 2 години

Исках да кажа Удроу Уилсън,извинявам се

176

До антизападопоклонн

преди 2 години

Виж сега не ми остана място да напиша още ик-аз съм Възмутения-за Капитан Петко шапка свалям,огромен национален герой,но слаб политик после,той не е и бил длъжен да бъде,но можеше да си върти синджирчета с наполеоните от Русия,а не да тръгва да сваля Стамболов....А за това русия,какво ни стори след 1918,да,добре че я нямаше вече на картата,и се чудя оше как в София има паметник на съветската армия,а няма на Медоу Уилсън,благодарение на когото сега не говорим на сръбски или гръцки......

175

антизападопоклонник

преди 2 години

а оттова съдя , че си пълен безродник!

174

Сата НАТО

преди 2 години

За мен е странно , че гебрев не е следствен по чешките обвинения--------За мене е странно, че комунистическите милиционери Тулупа и Каскета стоят начело на силовите структури на Българската държава, вместо да са два метра под земята в някоя крайпътна канавка.

173

антизападопоклонник

преди 2 години

До 210,Алоу, а защо Капитан Петко Воевода не е отишъл да живее в Русия в чифлика си с прислуга? Лошото при хора като Капитан Петко Воевода е, че са твърде добри! При условие, че не се е поколебал да очисти онзи изверг Спас Турчев, когато е имал възможност да стори това почти безнаказано, след това е нямало да бъде изтезаван в затвора! Пък да кажеш че Малко са го били в затвора Капитан Петко Воевода е все едно да кажеш, че турците е трябвало повече да мъчат Левски, преди да го обесят!

172

Анонимен

преди 2 години

До Атлантически клубА през турското робство всъщност ме били под натовски протекторат - нали Турция е член на НАТО.:):)Абе американската световна история - и тя ли е минала под дъгата?

171

Сата НАТО

преди 2 години

Аз съм 100% сигурен, че руснаците са ги взривили. Само че Лавров е прав - ако сте имали някакви улики, защо чак сега ги вадите. И Тулупа и Каскета нямат отговор - те са пу.ттки без топки. А освен това правителство и силов апарат, на които им взривяват 5 склада в мирно време и не могат да отганизират нито охрана, нито разследване, са кръгли де били. Аз неслучайно 100 пъти съм казал : Комсомолец = Пизда

170

Атлантически клуб

преди 2 години

Русия окупира България през Руско-Турската война.