169

Анонимен

преди 3 години

До 207Алоу ,а нали знаеш защо на айдука Петко му казват капитан и защо в Русия има чифлик с прислуга.Да ти кажа ,даже малко са го били в затвора.

168

Сатира

преди 3 години

За пореден път се показваме като най-големите селяндурии на Балканите. Докато Сърбия прави бизнес със Русия и печели от това. Ние се правим на много важни, за да угодим на американските тайни служби.Е за това се оформяме като най-бедната държава на Балканите редом до Албания, Косово и Северна Македония

167

антизападопоклонник

преди 3 години

До възмутен,Алоу, възмутения, а кой лиши Капитан Петко Воевода от политическа кариера, а кой го вкара в затвора и го изтезава! Кой след това беше помилван от Фердинант, след като се доказа, че е изтезавал арестувани? Кои в края на ПСВ искаха да заличат България от картата на света? Кой бомбандира София 1944г.?

166

sofeto

преди 3 години

Рашката питакантроп отново ни сравни като техна "рая"!

165

Възмутен

преди 3 години

Алоууу,мужик смооттан,лавров ли си,нассмуккан с водка ли си,а кой изгони Княз Батенберг 1886г.,а кой лликквидира Стамболов в 1894г. ,кой ни посече 1913г. В Междусъюзническата, кой възнамеряваше да ни вкарва в оббори след Първата Световна,хубаво че Ленин тогава ви ебба майката и ни спаси,а спри се,руско иззччадие,ще ядеш дръвчето,пундел

164

Анонимен

преди 3 години

Докато не скъсаме с нато и не се сближим с Русия Нищо добро не ни чака.

163

ДЖО

преди 3 години

750 000 000 000 ДОЛАРА ЗА ВЪЗДЪРЖАНЕ НА РУСИЯ , ДОСТА ОТ ТЕЗИ ДОЛАРИ ЩЕ ОСТАНАТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ СЛУГИ.

162

Анонимен

преди 3 години

Арменеца да си гледа *** на която е министър ,а да не поучава европейците ,защото ЕС е на светлинни години пред свинекомплекса където има само едно право ,това на Путиновата мафия.

161

Както е почнало

преди 3 години

Щом Русия е виновна за всичко-Хайде да ги обвиним и за това че Бойко ни беше премиер!А също и за некачествените магистрали!

160

подлоги

преди 3 години

В прокуратурата ни е Гешефтев - какво странно има?

159

Анонимен

преди 3 години

Време беше първия дипломат на Русия да се изкаже подигравателно спрямо българските полицити, които явво не загряват, че без руски инвестиции, суровини и туристи са за никъде.

158

Брюкселско зеле

преди 3 години

Е поне стана ясно че брюкселското зеле втасва от зад океана.Но руснаците отдавна го знаят!

157

Българин да се нарич

преди 3 години

Никаква гордост нямаме !Политиката ни е само тази - на господаря!

156

Анонимен

преди 3 години

Поне показахме кой ни е господар!Същата кишка като на чехите и същата команда - "Лай!"

155

РАМБО

преди 3 години

А ЗАЩО НЕ ПИШИТЕ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ПОСРЕДНИЦИ КОИТО ИЗПРАЩАХА БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ ЗА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАЕА И ПОСЛЕ ГРЪМАХА АНЕВО ЗА ДА ПРИКРИЯТ СЛЕДИТЕ

154

Анонимен

преди 3 години

Много са му инвантилни шегите на Лавров, както и заиграването с Бряксел за статуса на оръжейните складове на държавите от НАТО с което се опитва да размие темата за Кремълските терористични атаки по военни складове в страните на ЕС и шпионските афери с руски дипломати !

153

Анонимен

преди 3 години

Скоро по Панорама отбелязаха юбилей със Соломон Паси. Гледаш старите кадри - налуден поглед, върл атлантик, а баща му е висш функционер на БКП. Направо да ти се дореве, че сме се докарали той да е бил външен министър. БНТ всеки ден разпространяват антируска пропаганда. Представят само едната гледна точка или рядко маркират другата с едно изречение. Реклами на Америка за България, грантове, коментатори от НПО-та на западни служби, хотели, командировки. Това не е журналистика, а с.лагачество.

152

Гост

преди 3 години

Чехия си вкара автогол. Оръжията са били за Украйна, където се води гражданска война и има забрана за прожба на оръжия. Затова чехите казват, че оръжията не са собственост на чешката държава, а на Гебрев. Тогава обаче той е набутан и съответно той оспорва версията на чехите. Състезанието по подмазвачеството "Кой обича повече Америка" вече тече с мръсни номера между България и Чехия.

151

Анонимен

преди 3 години

Какво пишете американците. България е в НАТО и ЕС .

150

Анонимен

преди 3 години

Всъщност тези складове са взривени с продукция,която не е могла да излезе за реализация по договор за търговия с надчислен ДДС от което губи държавата,но самата разчитаща на този вид търговия да си взривява сделките контролирани от различни нива при туй наблюдавани постоянно от конкуренти най-малкото бюра,агенции,служби,заради товарооборота и да ползва наемни многопрофилни изпълнители да не будят съмнение в действия и движенията с поръчките,че нещо липсва за прикритие,не се връзва,освен двойни.