109

Анонимен

преди 3 години

До За съжалениеДС беше разбито и съсипано от Костов и СДС.

108

Анонимен

преди 3 години

Изкуствен интелект е напреднал толкова много че той пише и статии и особено коментари. Управлява се от Силиконовата долина. Злобни коментари от изкуствен интелект срещу Русия.Поставя минусчета . Дори се чуват скърцащите зъби на деменциpaния Бай Дън. Единственото което правят е да предоставят тема за която ще пише. Според OPENAI повече от 300 приложения използват GPT-3 което е част от поле наречено обработка на естествен език. На ден изписва над 4.5 милиарда дума. Фащ и изкуственият им интелек

107

Анонимен

преди 3 години

Сърбия застреля австриеца Франц Фердинант в 1914 г. за да направи война и се разшири на Югославия. И успя, но 1991 г. се разпадна и сега не се знае къде е в Косово и Босна.

106

Анонимен

преди 3 години

И тоя *** изникна...

105

Генерал де Гол

преди 3 години

"Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние."

104

За съжаление

преди 3 години

в България не само руските дипломати са шпиони но и ДАНС и военно разузнаване и всички дето трябва да търсят руски шпиони. Затова само като ни ги покажат от САЩ или Чехия или ЕС се удряме по челото и почваме да сочим с пръст напосоки. А дори си имаме пРезидент дето не смеем да му направим импичмънт та да не нарушим дипломатическите отношения. Няма какво да се прави, с дипломацията е приключено - на прага ни се готвят за война. Ще имаме късмет ако е само Студена война.

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110Българската армия е бухала казаци в Добруджа, все пак да не ги обиждаме щото не се знае утре на кого ще сме пръв приятел :)) Нали се сещате, че те имат изгода от нас, както и ние имаме изгода от тях :)) Ако врътнат кранчето, нема да се ядосвате що имало толкова трошки в кочинката и не можеш да се разходиш като нормален челяк :)) Те от своя страна се гордеят че са ни освободили, мислят се за велики но това им докара трън в гащите :))

102

Анонимен

преди 3 години

ГЕШЕВ :ТОВА ГО НАПРАВИ РУСИЯ ГЕШЕВ :СТИГА СЪМ РАБОТИЛ. ДА ИДА ДА СИ ПРИБЕРА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ. ЛЕСНА РАБОТА ГОСПОДИН ГЕШЕВ. ВИНОВЕН ТИ Е ПУТИН ЧЕ СИ ПPECTЪПНИК

101

Анонимен

преди 3 години

Всички знаят, че взривовете в складовете в цяла Източна Европа бяха за да се прикрият кражбите и липсите в държавния военен резерв. Нашите не могат да излъжат когото и да е било. Само си плюят в паничката така.

100

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

За да не се получава конфузия. СССР и Руска Федерация са едно и също нещо.Русия е друго нещо,което не съществува. Много отдавна Русия бе зауправлявана от грузинци,сефарди,шкенази,арменци и турци. Много отдавна. Русия вече няма идентичност. Просто хора,които не са руснаци управляват Русия и употребяват и малкото останали етнически руснаци за политики на злото. Това е краят на лъжата,господин Лавров. Върнете ни заграбеният език и теритириите български!

99

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЯ кажи кои подписаха Мюнхенското споразумение и кога го подписаха?

98

Анонимен

преди 3 години

"Всеки път когато България е излизала срещу Русия, е завършвала с национална катастрофа."То почти винаги Русия излиза срещу България, а не България срещу Русия.

97

Истината

преди 3 години

До Анонимен...... Всеки път когато България е излизала срещу Русия, е завършвала с национална катастрофа.... Край нямат руските митове и легенди, с които са напълнени русофилските глави!

96

Анонимен

преди 3 години

България чрез българските складове в Чехия е доставяла оръжия на киевските фашисти за да избиват цивилни руски граждани в Донецк и Луганск. При в нарушение на оръжейното ембарго което наложи ЕС на Украйна след конфликта през 2014 година.

95

Анонимен

преди 3 години

Бобка, кажи сега, руснаците защо подписаха пакта Рибентpoп-Moлoтов?

94

Анонимен

преди 3 години

Частни нечастни предпиемачи, факта си е факт, Русия по точно нейните държавни воени разузнавателни служби извършиха тежки терористични нападения в Чехия и България. Това трябва да коментира господин Лавров а не какви били предприемачите.

93

Баба Ванга

преди 3 години

До 2025 година Русия ке връща територии започващи с буквата "К". Крим, Курилски острови и Калининградска област! А през 2030 година на украинско-китайската граница ще се открият допълнителни КПП!

92

Анонимен

преди 3 години

Всеки път когато България е излизала срещу Русия, е завършвала с национална катастрофа.

91

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБЕВ (КАКТО И НАВАЛНИЯ ) СА МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ. ОБСЛУЖВАЩИ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ НА УБИЙЦИТЕ ОТ САЩ. ГЕРБЕВ ТЪРГУВА СЪС ЗАБРАНЕНО ОРЪЖИЕ ОТ ООН УБИВАЩО НЕВИННИ ХОРА, ДЕЦА В СИРИЯ, АФГАНИСТАН. СЪДЪТ В ХАГА ПОДКРЕПЯ ВОЙНИТЕ И УБИЙСТВАТА ЗАТОВА НА ТАКИВА КАТО ГЕРБЕВ НЯКОИ ДРУГ ТРЯБВА ДА ДАДЕ СПРАВЕДЛИВОСТ

90

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Лавров, привет от нас-българите,благодарение на които не говорите Идиш. Ние Ви дадохме език и азбука. Вие,преди около 30 години ни пробутахте на най-омразните ни врагове-турците.Същите,с които Путин ходи на опера. Вашата еврейска военна машина не ни впечатлява, защото не харесваме еврейската "култура". Вие,господин Лавров унищожихте Българското Царство,а в последно време убихте и Престолонаследникът на Българският Трон Княз Кардам. Царското ни семейство не е Романови, защото не сме роми.