333

Анонимен

преди 3 години

Умните, красивите и знаещите са тези, които свалиха Орешарски и върнаха Борисов на власт. Но Борисов не помни. Борисов помни само това, което му е изгодно, като истински милиционер. ПП. В момента Борисов говори като БСП. Едно към едно.

332

Анонимен

преди 3 години

Не е ли странно? Борисов работи с пълни сили за втори мандат на Радев. А троловете на ГЕРБ пък, неуморно се трудят за пълно мнозинство на Слави. Мдаа, странна страна е нашата България.

331

Анонимен

преди 3 години

Класическото начало на поста на герберския *** е: "Аз не съм фен на Бойко но..."Ха-ха.

330

Наблюдател

преди 3 години

ТОЗИ ПЪТ БОЙКО Е ПРАВ, ЗАМЪЛЧЕТЕ! ЗА ОСТАНАЛОТО ГОВОРИ ГЛУПОСТИ, НО СЕГА Е ПРАВ.

329

anon

преди 3 години

.. аз не съм фен на борисов- но не знам в случая какво очаквате да направи. баце напоследък си е направо адекватен за което- моето уважение към него. слави няма за цел да води- защото знае че със чалгарския си акъл и минало няма как да се издигне над себе си. но понеже е "селянин"- знае как да лае по другите и да прави драма. затова иска да е в опозиция ама да може да дърпа конците ама да не носи отговорност. Бог да пази България.

328

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Толкова открадната,че могат да купят цялата държава а манипулират обществото,че другите какви коли имали, а те какви коли имат цели автопаркове

327

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Днес ги гледаме как обясняват за колите, е купете си от десетки години сте във властта, а една кола ви се свиди да си купите

326

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Да качиме Борисов и Каракачанов на едно черешово топче и да изстреляме в космоса

325

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Гледам Борисов и си мисля за Илиада на Омир, в която троянската стена падна и Борисовата власт падна по-същия начин. А днес се видя ,че старите политици действат заедно и трябва да върнат откраднатото.

324

Анонимен

преди 3 години

Какви двеста хиляди гласа бре, тролчета - над десет милиона българи живеят в чужбина. Милиционерските партии ГЕРБ, БСП и ДПС са в ужас, че тези хора могат да получат право на глас - тогава тоя парламент няма да го познаем. В чужбина ГЕРБ са четвърти, ДПС са шести, а БСП са под четирите процента - ей затова е цялата гюрултия - голямата цел е да не гласуват нашите братя в чужбина.

323

Анонимен

преди 3 години

Бойко не просто се страхува. Бойко е ужасЕн. А защо? В Дубай не е толкова зле? Да пита довчерашния си ортак черепухата.

322

до До внимавайте!

преди 3 години

ще ти отговоря културно, макар от самолет да се вижда, че си ***.за тези 200 хил. гласа няма да споря защото не знам със сигурност,но тези промени ще донесат много повече гласове от чужбина (европа, америка), които ще пратят доко в историята.а и да ти кажа предпочитам риска повече гласове за дпс отколкото за боко, доко, тумпак войвода, варели релсата, *** и компания, психара сидерофф, смярдящите на мръша сдс и т.н.

321

Анонимен

преди 3 години

Бойко ,Я кажи, верно ли парите по тоя европейския план Вече са Разпределени по фирметата ? че Народа се нада на нещо ,ама Нема

320

Анонимен

преди 3 години

работите ама за вазе си -продължавате да се окопавате във власта - назначения в бордове,концесии, договори и раздаване на Държавата за 30години напред !Срам нямате ,ни съвест ,ни нищо -сал една безмерна Алчност !

319

Анонимен

преди 3 години

Баце е прав но това важи и за неговите хора и за самия него.Започнаха да се правят,че много работят като видяха зор,че ще ги сменят.До тогава джиджи-биджи,тенисче,футболче,чужбинка,хапване пийване,някоя кака и т.н.А сега оперативки в зайчарника.Ех,какво нещо е живота!

318

Анонимен

преди 3 години

Да се съберем пред президентвото и да ги почваме със сопите!Тези хора са продали България на турците!

317

Анонимен

преди 3 години

Виж който кълне, как му се връща. Това с крака ти е заради 3-ти март или забрави, че на официален почивен ден се правеше на работен и раздаваше сака наляво и надясно. Смешееееен до безобразие.

316

Анонимен

преди 3 години

До внимавайте!Те вече се пребориха за 200 000 нови гласове за ДПС в Турция.

315

внимавайте!

преди 3 години

тоя взе напълно да откача.знае, че ако се преборят за повече промени в изборния кодекс, на новите избори няма да има и 10%вече съвсем не си контролира брътвежите.а има пари три граждански войни да вдигне.радев да е готов да изкарва армията, колкото я имаме толкова.

314

сминдух енд чесън

преди 3 години

Тези в нелегалност ли излязоха,вярно че засега никой не ги търси.