433

диди

преди 2 години

От *** глупост пак!

432

Анонимен

преди 2 години

Некои *** спят до обЕд

431

Анонимен

преди 2 години

Умните, красивите и знаещите /така им викат и от БСП - Боеко, откога говориш като БСП?/ бяха тези, които бутнаха Орешарски и върнаха Борисов на власт. Но Борисов не помни, защото това беше много, много отдавна - преди пет години. Борисов помни максимум шест месеца, и то, ако си го е записал /води си мило дневниче, намира се в чекмеджето, под пачките/.

430

Анонимен

преди 2 години

"те да му намират косура" -- или се научи да говоришправилен български, илиумри! На никого не си притрябвалс твоите турцизми, освен на дпс.

429

3

преди 2 години

Егаси, един път да е прав! И за това управляват де--бил--ите като теб! Престъпник!

428

Сладко отмъщение2021

преди 2 години

До края на годината Борисов пак ще направи кабинет номер 4 подред .Благодарете на Глави ,Маяма ,Сбабикян ,Мравин и клонинга на Яне Янев Христо Иванов за това . Добра ПОСТАНОВКА ВИ ИЗИГРА БАТЕ БОЙКО ! Щом Бойко "печели" избори значи голяма част от народа е причина за Наркоманията Кражбите Убийствата Насилието- физическо и сексуално Ако смятате че не съм прав ,четете историята .Българите са били съгласни да ги експлоатират бият крадат и насилват 5 века ,5 ВЕКА !!!!Вие сами трябва да се спасите .Никой няма да ви спаси и оправи .

427

Анонимен

преди 2 години

Всички прокурори, цялата съдийска колегия протестират в момента в цялата страна.Да ги подкрепим, не да мълчим пред изстъпленията на протестърската диктатура!

426

Анонимен

преди 2 години

МИНИСТЪР АНАНИЕВ, НАУЧЕТЕ СЕ ДА КАЗВАТЕ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА, А НЕ ТОВА КОЕТО СТЕ РАЗБРАЛИ ОТ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА. DID YOU UNDERSTAND? ИНАЧЕ ИЗПАДАТЕ В ПОЛОЖЕНИЕ НА СТАРЧЕСКА ДЕМЕНЦИЯ.

425

Анонимен

преди 2 години

До Анониме Заради такива *** изказвания стигнахме дотук, доказали са само, че могат да крадат като обезумели.

424

Куку

преди 2 години

От 10 години,Бойко падна,край и пак на първо място.

423

Анонимен

преди 2 години

ИЛЮЗИЯТА РАБОТЛИВ БОЙКО, РАБОТЛИВ ГЕРБ Е СЪЗДАДЕНА ОТ ИВАН ЛИЛОВ "ОПИТАЙ САМ"1973г - 0,39лв.

422

АНОНИМЕН

преди 2 години

Тоя съвсем е изкукуригал!!

421

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера нахалството на желаещите някаква промяна пък било то и дълбока криза. Мъдрият български народ даде повече гласове на партиите на статуквото - гласовете за БСП ГЕРБ ДПС взети заедно са доста повече от гласовете за партиите на промяната. И с право, защото те са доказали с годините че са отговорни и способни да управляват малко или много в интерес на целия народ. Не виждам никаква демократична причина да се дава властта на истерично крещящото МАЛЦИНСТВО. Демокрация ли имаме в България или Октомврийска революция?

420

СС

преди 2 години

Няма такъв ***, срам ме е, че ни е бил премиер почти 12 години! :(

419

Анонимен

преди 2 години

Ама той за умен и красив ли се смята?

418

Анонимен

преди 2 години

Алоу, ***, толупът падна...Защо още ме занимавате с неговите размисли и страсти... Да пише книга, като покойния професор и после при бай Ставри...

417

Анонимен

преди 2 години

Боце, Боце плещи глуп0сти и мисли че някой ще гласува за теб на нови избори :)

416

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикТи сигурно си готов и на 1/1000 от тия стотинки да застанеш на амбразурата и да викаш "Бойко, Бойко, ох, кеф ... "Пич, не всички са толкова мижави като теб ... Ходи да си ядеш канцерогенните от "Лидъл" ...

415

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикМи, какво са няколко мижави 5 000 евро ... Заслужават много повече ... Имат няколко задачи ... 1. Да разкарат "Гербавите" калинки от администрацията ... 2. Да променят Изборния кодекс, за да може изборите да са честни .. 3. Да махнат това недоразумение "Каскета" от политическата действителност .. Това са си тежки задачи, аз лично за 5 000 евро няма да се хвана на това ...

414

пияница мистик

преди 2 години

Е за какво да работят? Нали се събраха да гласуват най-важното - да си вдигнат заплатата на 10 000 лева. Сега вече спокойно могат и нищо повече да не правят, а само да ходят да се разписват на края на месеца за заплатата :)))