443

диди

преди 1 година

От *** глупост пак!

442

Анонимен

преди 1 година

Некои *** спят до обЕд

441

Анонимен

преди 1 година

Умните, красивите и знаещите /така им викат и от БСП - Боеко, откога говориш като БСП?/ бяха тези, които бутнаха Орешарски и върнаха Борисов на власт. Но Борисов не помни, защото това беше много, много отдавна - преди пет години. Борисов помни максимум шест месеца, и то, ако си го е записал /води си мило дневниче, намира се в чекмеджето, под пачките/.

440

Анонимен

преди 1 година

"те да му намират косура" -- или се научи да говоришправилен български, илиумри! На никого не си притрябвалс твоите турцизми, освен на дпс.

439

3

преди 1 година

Егаси, един път да е прав! И за това управляват де--бил--ите като теб! Престъпник!

438

Сладко отмъщение2021

преди 1 година

До края на годината Борисов пак ще направи кабинет номер 4 подред .Благодарете на Глави ,Маяма ,Сбабикян ,Мравин и клонинга на Яне Янев Христо Иванов за това . Добра ПОСТАНОВКА ВИ ИЗИГРА БАТЕ БОЙКО ! Щом Бойко "печели" избори значи голяма част от народа е причина за Наркоманията Кражбите Убийствата Насилието- физическо и сексуално Ако смятате че не съм прав ,четете историята .Българите са били съгласни да ги експлоатират бият крадат и насилват 5 века ,5 ВЕКА !!!!Вие сами трябва да се спасите .Никой няма да ви спаси и оправи .

437

Анонимен

преди 1 година

Всички прокурори, цялата съдийска колегия протестират в момента в цялата страна.Да ги подкрепим, не да мълчим пред изстъпленията на протестърската диктатура!

436

Анонимен

преди 1 година

МИНИСТЪР АНАНИЕВ, НАУЧЕТЕ СЕ ДА КАЗВАТЕ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА, А НЕ ТОВА КОЕТО СТЕ РАЗБРАЛИ ОТ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА. DID YOU UNDERSTAND? ИНАЧЕ ИЗПАДАТЕ В ПОЛОЖЕНИЕ НА СТАРЧЕСКА ДЕМЕНЦИЯ.

435

Анонимен

преди 1 година

До Анониме Заради такива *** изказвания стигнахме дотук, доказали са само, че могат да крадат като обезумели.

434

Куку

преди 1 година

От 10 години,Бойко падна,край и пак на първо място.

433

Анонимен

преди 1 година

ИЛЮЗИЯТА РАБОТЛИВ БОЙКО, РАБОТЛИВ ГЕРБ Е СЪЗДАДЕНА ОТ ИВАН ЛИЛОВ "ОПИТАЙ САМ"1973г - 0,39лв.

432

АНОНИМЕН

преди 1 година

Тоя съвсем е изкукуригал!!

431

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера нахалството на желаещите някаква промяна пък било то и дълбока криза. Мъдрият български народ даде повече гласове на партиите на статуквото - гласовете за БСП ГЕРБ ДПС взети заедно са доста повече от гласовете за партиите на промяната. И с право, защото те са доказали с годините че са отговорни и способни да управляват малко или много в интерес на целия народ. Не виждам никаква демократична причина да се дава властта на истерично крещящото МАЛЦИНСТВО. Демокрация ли имаме в България или Октомврийска революция?

430

СС

преди 1 година

Няма такъв ***, срам ме е, че ни е бил премиер почти 12 години! :(

429

Анонимен

преди 1 година

Ама той за умен и красив ли се смята?

428

Анонимен

преди 1 година

Алоу, мисирки, толупът падна...Защо още ме занимавате с неговите размисли и страсти... Да пише книга, като покойния професор и после при бай Ставри...

427

Анонимен

преди 1 година

Боце, Боце плещи глуп0сти и мисли че някой ще гласува за теб на нови избори :)

426

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистикТи сигурно си готов и на 1/1000 от тия стотинки да застанеш на амбразурата и да викаш "Бойко, Бойко, ох, кеф ... "Пич, не всички са толкова мижави като теб ... Ходи да си ядеш канцерогенните от "Лидъл" ...

425

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистикМи, какво са няколко мижави 5 000 евро ... Заслужават много повече ... Имат няколко задачи ... 1. Да разкарат "Гербавите" калинки от администрацията ... 2. Да променят Изборния кодекс, за да може изборите да са честни .. 3. Да махнат това недоразумение "Каскета" от политическата действителност .. Това са си тежки задачи, аз лично за 5 000 евро няма да се хвана на това ...

424

пияница мистик

преди 1 година

Е за какво да работят? Нали се събраха да гласуват най-важното - да си вдигнат заплатата на 10 000 лева. Сега вече спокойно могат и нищо повече да не правят, а само да ходят да се разписват на края на месеца за заплатата :)))