88

Анонимен

преди 2 години

Незабавни арести на гербавите престъпници!

87

ПОЗОР И РАЗРУХА

преди 2 години

ДБ И МУТРЕСИТЕ СЪС СМЪРХОЛЯН ТАКАВА КАКАФОНИЯ СЪТВОРИХА, ЧЕ ВРЪЩАТ ЗАКОНИТЕ ЗАЩИТАВАЩИ ОЛИГАРХИЯТА ОБРАЛА НАРОДА СИ!

86

Анонимен

преди 2 години

Планиран и сцениран хаос. Хубавото в тази ситуация е, че този път бързо ще паднат новите статисти,които мафията си конфигурира. Аз лично гласувах с попълване на "не избирам никого". На следващият вот няма дори до урните да отида. Защо ли? Защото съм българин и не желая да бъда управляван от со керес-аджии. Докато в изжорите не участват само етнически българи и докато не се забрани на малцинствата да гласуват просто е невъзможно да направя добър избор. Законъ за защита на Българската нация !

85

мишо бирочето

преди 2 години

а бе хаос, цирк, все едно не сме свикнали. важно е корабите с боклюк от великобритания да прииждат ежедневно у варна и бургас. търговийка. импорт. стимул икономически. къде ще ги ровим? остана ли чисто място? кога ще спрем геноцида? до кога ще търпим? да знам че ще се вдигнете ще се запаля ама ***..... не народ а....

84

Анонимен

преди 2 години

Днес се видя, че старите партии се опитват да провалят всичко!

83

Тенко Чайката

преди 2 години

Щом всички пищят че има хаос значи е добре.

82

АнонимеН

преди 2 години

ТО БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ БСП РАБОТИ ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ А НЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ!!!

81

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев се гърчи като червей при Цветанка Ризова, защитава Иванчева, която е осъдена на две инстанции.

80

НЯМА ПРОМЯНА !

преди 2 години

ПРОМЯНА ЩЕ ИМА , ПРИ "МАЖОРИТАРЕН ВОТ" И ЕЛЕМИНИРАНЕ НА СЛУЧАЙНИ "ПАРТИЙКИ" ДА УЗУРПИРАТ ВЛАСТТА , С ЦЕЛ ИЗКРИВЯВАНЕ НА ПЪТЯ НИ КЪМ ЕВРОПА И ОГРАБВАНЕ НА СПЕСТЯВАНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ЧРЕЗ ОРГАНИЗИРАНО ИЗТОЧВАНЕ НА БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА!САМО ТОВА Е НАЧИНА - ЗАТОВА ЧЕРВЕНИТЕ НЕГОДНИЦИ И ЧАЛГАРО НЕ ГО ГЛАСУВАХА!ТОВА ЩЕ Е ОСНОВНАТА ЗАДАЧА НА ГЕРБ , ПРИ НОВИТЕ ИЗБОРИ!

79

Анонимен

преди 2 години

Бабикан-Лице неспособно да извършва някаква дейност поради нежелание, липса на опит, непохватност или физически недъг. Има обиден смисъл - използва се основно, за да изрази пренебрежение.

78

Пян_Гъ

преди 2 години

Алтернативна гл. т.: Някои твърдят, че през комунизма образованието било ехеей ... идеално! Не цитират обективни м/ународни класации (то не че има такива!), но, да кажем, че има някаква истина - било е по-добре отсега. Въпросът е с какво идва "промяната": ако приемем %-те на ИТН за тест за интелигентност, то мнозина от БГ гражданите не го издържаха. Харесваш кючек - избираш ИТН!?! Про-ститутка ти врътва хубав *инет - избираш и нея!?! ЩО ЗА МАНТАЛИТЕТ?

77

АнонимеН

преди 2 години

НАПЪЛНО ОЧАКВАНОГЕРБ, БСП И ДПС СА СИ ЗАЕДНО И НЕ СЕ И КРИЯТ!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Прав е новите са некъдърници --Лице неспособно да извършва някаква дейност поради нежелание, липса на опит, непохватност или физически недъг. Има обиден смисъл - използва се основно, за да изрази пренебрежение.

75

Анонимен

преди 2 години

Искам да попитам престъпника Борисов още ли не е в затвора?

74

Анонимен

преди 2 години

84 за теб

73

Анонимен

преди 2 години

85 много СИ изтъркан

72

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБерастите всеки ден реват по медиите че промяната е лоша, защото няма да са на хранилката .....Това е положението номера е да ви откажат да гласувате и да си седите пак в мизерията без нормални закони и уредена държава. Глупаците им вярват

71

е

преди 2 години

Хубава опорка

70

Анонимен

преди 2 години

Новите Дупедати Въртят Законите с Миксервреме е да напуснат45 НС умря

69

негласуващ

преди 2 години

Първане,Стойчо,Андрее,Кънчо,Харалане ,Сова,Гълъб и другите говорещи глави от телевизора нали вие надувахте балона Слави една година!Какво сега ревте обратното?Вие сте за затвора щото изманипулирахте овцете и за това е този хаос!