68

Анонимен

преди 3 години

Параванът на мафията, пенкилерът на Андрей Райчев се е изпуснал здраво!

67

Анонимен

преди 3 години

Хаосът и саботажът са съвсем целенасочени и са произведени от силите на статуквото, които правят всичко по силите си да спрат промяната. "Социологът" с влагалище на лицето си много добре знае това, но той също обслужва статуквото. Доказал го е през годините със своите "социологически проучвания", чиято единствена цел е да моделират обществени нагласи в полза на статуквото.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Да сме наясно, Конституцията по принцип трябва да е свещенна крава, с общи формулировки, на които да се правят само леки поправки, с времето за да се актуализира към съответният век. Но за съжаление нашата я правиха активни борци и ОФ деятели, и затова ще трябва да се корегира.Но забраната на една или друга партия ни връща десетилетия назад във времето, това се нарича безсилие да се справиш с проблема.Не с забрани, а с дела и идеологически трябва да се смазва статуктвото.

65

Отровна гад

преди 3 години

През 2013-та беше направен опит за повторение на сценария "Жан Виденов" - нищо повече!

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68"Не мога да повярвам, че някой може" е да, ама вече дванадесет години управляват, пък и още са на власт! и никой не може да ги поклати!

63

Анонимен

преди 3 години

Ех,Първане! Нали вие от Галъп най-много ни убеждавахте и надувахте главите с тази "промяна"?Сега кой носи отговорност за нейната дискредитация?

62

Анонимен

преди 3 години

мораториум върху разходите на парламата, както и на депутатските заплати! докато не започнат реално работа, или до новите избори!

61

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам, че някой може да се държи като хората на ГЕРБ и ВМРО ? Ужас и това са управници.

60

Тошо

преди 3 години

Да вземат да се разбират тези в НС, че струват на гласоподавателите над 100 000 000 лв.Ако трябва още толкова да се дадат ...ще заработят ли два пъти по-добре...?Отговорът на този въпрос е индивидуален за всеки, но аз мисля, че ...не!Затова или да бачкат или да ходят тда работят нещо друго от което по-разбират!

59

Апокалипсис

преди 3 години

Днешното положение е директно последствие от стиснатото юмруче на Радев миналото лято!

58

АнонимеН

преди 3 години

ГАЛЪП: 100 ЕДНОЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ НА ГЕРБ!

57

Анонимен

преди 3 години

Обръсни се ве, ***..

56

менте промяна

преди 3 години

Ако е промяна каквато е досегашната подмяна на ГЕРП или СДС, ами то си е същото ако не и по-зле. Трябва системна промяна на цялата система

55

Отровна гад

преди 3 години

Цялата българска политика е сведена до едно единствено нещо - Бойко Борисов срещу Румен Радев!Коалицията "антибойко" има един общ корен - Румен Радев!

54

АнонимеН

преди 3 години

СЛУГИНАЖА НА ГЕРБ РЕВЕ С ПЪЛНО ГЪРЛО!!

53

Анонимен

преди 3 години

Конституцията е скапана и не може да се промени. От това идва хаоса. Най-добре е рефендум да я отмени и се направи нова като ГЕРП бъде забранена. Правилно Слави поиска нови избори но за велико, защото и следващото е с ГЕРП.

52

Време за промяна

преди 3 години

Идеята на промяната беше да си направим заплатите по 10 000 лв

51

Пян_Гъ

преди 3 години

"Тотален хаос, промяната се дискредитира"Първанчо, не така, мойто момче! Че то това го виждат вече и слепите, а вашата роля като анализатори е да го предвидите ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ - ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА "ПРОТЕСТИТЕ", съдейки по спонсорите и действащите лица. Беше очевидно. А, ти беше от червените... Извинявай...

50

1

преди 3 години

Месец след изборите говорим пак за избори! Това ли избрахме??? Аз гласувах за решения за доходи, икономика и здравеопазване...

49

Анонимен

преди 3 години

До ФаниМоже би, защото ако направят правителство ще им се наложи да Оправляват, пък те държат да Управляват.