168

Закон на Джунглата

преди 2 години

Когато най-силната хиена от глутницата спре да се храни и се оттегли под някоя сянка да си почива, около остатъците от плячката настава битка на по-слабите кой да дояде оставеното от лидера.... ако някой се чуди какъв е тоя хаос в Народното събрание.

167

11

преди 2 години

До 9А Славчо каза , че бил бягал от вътрешните зависимости!Нее, ти просто не можеш напълно да угодиш на външнитеси зависимости с тези резултати , които са определящи за съдбата ти изобщо!Демагог и подлец!

166

Американ

преди 2 години

Това НС е жертва на глупавата българска избирателна система която прави промяната изклщчително трудна.

165

Анонимен

преди 2 години

На бунт срещу жълтопаветната диктатура на новите партии!

164

Анонимен

преди 2 години

Този с катинарчето,е по голям хаус ,отвсякаква тъпня.Изпълзя,да губи време.Забрави,кога Банкин ходеше в парламента и сричаше написаното.Пожарникарчето не поиска да вникнев дълбочина,щото " е хубаво да си ***"и яхна джипа да чисти комплекси.Това не е хаус,това е порядък.ИГълабов голям хаус.Много хауси бре.Да беееееееее!!!

163

Анонимен

преди 2 години

До HandelА, не е ли заемът 100 милиарда?

162

Handel

преди 2 години

До Въпрос?Ами като нямаш представа защо питаш, за да се излагаш? Откъде да почнем? Дали от 250-те милиона лева, помощ от ЕС, и подарени на несъществуваща колекторска фирма? Или на 10 милиарда взет заем от България и потънали в разни офшорни сметки включително на Каймановите острови?

161

Въпрос?

преди 2 години

Днес ИТН са депозирали в комисията по финанси искане за оставката на шефа на БНБ Димитър Радев. Оставката е поискана от някой си Пламен Данаилов от ИТН.Кое налага искането на тази оставка.

160

Анонимен

преди 2 години

Трифонов e като госпожица. С тези не искам да говоря, другите да не ме подкрепят. Алоууу. Ти си отишъл да работиш в полза роду, а не да се лигавиш. И какви са тези промени в полза на ДПС и Радев? То не е като референдума да излъжеш 2 милиона българи!

159

Анонимен

преди 2 години

Истински талибан!

158

Време са промяна

преди 2 години

И аз съм за промяна, намерих сопата си в мазето,където я бях оставил след като свалихме Виденов 1997 г.Сега я качих горе да ми е под ръка за президента и неговите протестъри!

157

Анонимен

преди 2 години

До бай СтавриДа се организираме на протести! Да, преврат е и тъкмо затова да протестираме още утре пред президентството!

156

Анонимен

преди 2 години

Днес ИТН са предложили смяната на шефа на БНБ Димитър Радев без никакви обяснения. Предложението в бюджетната комисия е входирано от някой си Пламен Данаилов.Какво налага смяната на шефа на БНБ. Каните се да източвате банки?

155

Анонимен

преди 2 години

До ужас,Абе ти бе простако ,ти знаеш ли какъв ужас забъркахте?И България и българите години не могат да поправят това ,което сега се случва.Ама това тъпия ти мозък не може да го разбере.Защото си елементарен и в главата ти само чекмедженца и пари.Вярвай на тия ,които сътвориха всичко .Скоро главата ти ще уври ,ама късно.

154

Анонимен

преди 2 години

Този Трифонов като госпожица. С тези не искам да говоря, другите да не ме подкрепят. Алоууу. Ти си отишъл да работиш в полза роду, а не да се лигавиш. И какви са тези промени в полза на ДПС и Радев? То не е като референдума да излъжеш 2 милиона българи!

153

бай Ставри

преди 2 години

Това не е хаос. Това е преврат. Забраняват ми да гласувам с хартиена бюлетина, а някакъв невидим софтуер инсталиран от монолитна ЦИК, назначена от резидента да извършва броенето. Това е преврат по Сталенски. Мога да ви напиша софуер, при който не е важно как гласуваш , а как ще разпечати крайния протокол.

152

ужас

преди 2 години

Вие герберски изчадия сте мега п*рости. Яко ви е тъпо, че сте в канализацията и лапачката свърши. Хахахх добре ли е, а? Дано се пръснете от яд, айде.

151

северозапад

преди 2 години

Това НС прилича на селска вечеринка.

150

Кодекс за Радев

преди 2 години

Бърза се с изборния кодекс за да бъде най-удобен за Радев! Трябваше да има омпийчмънт за този нищоправец. От първия ден ни разделя вместо да ни обединява.

149

протестъри

преди 2 години

новите депутати на славчо да работят?? да ходят сутрин до сградата на народното събрание?? нееее, те са станали депутати заради заплатата от 10 хиляди и за гласуване на лобистки закони.