108

АТАКИСТ

преди 2 години

ГЕРБ и ИТН се провалиха и върнаха мандата. Ще се провалят и БСП и ще се стигне до нови избори, спечелени от Атака. Последните социологически проучвания сочат 30% за Атака. Волен позна още преди изборите, че ще има нови избори веднага. Без Атака парламентът е загубен. Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа!

107

Анонимен

преди 2 години

Параване, първо смени бръснаря, и второ - поздрави на любовницата ти Н. Недялков

106

Анонимен

преди 2 години

Еми, ще требва Боце малко да се усмири, гледам че само веднъж му показахте мутрата днес, значи има напредък или може би Севдето му е говорила като на малко дете :))) Бех гледал по Фейса едно видео, там Бокича се хвалеше колко е построил а другите нищо :)) Та Севдето му говореше, все едно е некакъв мало умен, мега смешно беше :))

105

SHEFA

преди 2 години

ГЛАСУВАЛИ -НЕГЛАСУВАЛИ-НЕМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.-ДОКАЗАХА ГО.-И ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ???????????????????

104

Анонимен

преди 2 години

С тая територия никой не може никога да се оправи. Затова и макетата бягат от ***.

103

Анонимен

преди 2 години

Нагъл,лицемерен и циничен лакей е Слави Трифонов !Абсолютен дилетант !Алоуууу....за конструктивните и положителни деяния и актове няма партийност бе !Вие нормални ли сте един месец като в детска градина да се сърдите и прегрупирате ?! Наслушахме се какво НЯМА да правите,когато дойде време да покажете какво ЩЕ ПРАВИТЕ ,разпуснахте парламента !!Кви са тия циркове бе ?! То те хваща срам да ви гледа човек !Еми извинявайте ,но Борисов е класи над вас по политика,държавност и дипломатичност !

102

Анонимен

преди 2 години

Досега винаги на изборите съм бил за риба и ще си го преместя фара от другата страна на борда.

101

555

преди 2 години

Нещо заплодено от лъжи , насилие , заплахи, беззаконие ражда хаос - всеки разумен човек свидетел на летните безумия по площадите 2020г. очакваше тази развръзка. Тежко на България.

100

Избори

преди 2 години

Не ни интересуват никакви избори....вече бяхме! Не ни интересува никакъв изборен кодекс!Нашият дневен ред е друг, а и нямате право и на стотинка заплата! Вашият сценарий не е нашият избор!

99

Хахахаха

преди 2 години

Платено съобщение от Боко Тиквето. На тази мишка и се подават от джоба 5x500 евро от джобчето. Тиквето така се държи на власт. Купува и продава такива мишки.

98

Анонимен

преди 2 години

Хаос, хаос е промяната! Време е да научим, че винаги може и по-зле.

97

да ви е честит

преди 2 години

Честито на тези, които гласуваха за Челгаря. Оправи ли ви? Той е страхливец, глу.пав и не може да управлява държава. Управлението на една държава е сложно интелектуално упражнение. Няма сценарий, няма аутокю. Това не е лъжица за неговата уста. Вече ясно ли ви е кои стоят зад него? Сега доволно потриват ръце, чакат хауса да бъде пълен, положението да стане непоправимо и то вече става. Мафиотите са супер доволни. жалко за България.

96

Анонимен

преди 2 години

1933 година...

95

Жоро

преди 2 години

Доста интересно е новосъздаденото движение на Стъки. Изглежда ще бъде новия проект на следващите избори.

94

Анонимен

преди 2 години

Чалгарията ...

93

Анонимен

преди 2 години

Иддиоти Туулупи Нещастници ще предизвикат нова Виденова зима. Само гледайте.

92

Анонимен

преди 2 години

*** *** Нещастници ще предизвикат нова Виденова зима. Само гледайте.

91

изнервен

преди 2 години

Така ли, козел? Ами нали твоите любимци от "Има такъв у.род" доминират там? Нали щяха да ни донасят промяна и просперитет?

90

Анонимен

преди 2 години

Златния Век на България приключи. Чалгопитеците съсипват държавата.

89

Георгиев

преди 2 години

Е, ... най после да чуя нещо умно от Първан .