305

Вълканов

преди 1 година

Никога за кандидати от Северна България, зпадно от Търново, зоа тези от Софийско поле.НИКОГА.

304

Анонимен

преди 1 година

ИТН са плащали на българи в чужбина за да гласуват за тях. В секциите в Лондон един глас е вървял по 50 паунда.

303

Анонимен

преди 1 година

До Христо ХристовКолко голяма част? Гроздето е кисело, че ГЕРБ всеки път ви бие.

302

Анонимен

преди 1 година

Антоанета Стефанова да каже какви ангажименти е поела пред Васил Божков след като сама призна, че от години той й е бил спонсор.

301

уйчриндолския умник

преди 1 година

Излъгах тъпия народ; ИТН: Искам да съм цар.

300

Христо Христов

преди 1 година

До ДО *** 5 и 6 !/301"Как си го представяш, да "изгониш", да "изчагъркаш", да заличиш 840 000 бълкари" - aре, аре, не се напъвай за чак 840 000 българи. Фактите говорят, че голяма част от тях сте си чисти шведи от маалите.

299

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера тука тролове ли са идеоти ли са, най-логичното беше Слави да върне мандата,всичко друго го пращаше на бесилото!

298

Байфидан

преди 1 година

А кой е този текезесар до Стефанова?

297

Анонимен

преди 1 година

Всичките са от едно тесто месени(комунистическо), а вие искате различен хляб да ядете от това тесто. НЯМА как да стане!

296

Анонимен

преди 1 година

Драги зрители, наблюдаваме мача на десетилетието.Играят Шофьора на бай Тошо срещу Музиканта на ВИС/СИК с основни резерви: Стар бар.да.к и тур.маанаф и дълбоки резерви: Мноо ми са ще ДеБ и Сатар б.ар.дак вътре пак.

295

Анонимен

преди 1 година

тези ор ДБ ( Божков от Дубай) трябва да не попаднат в слядващият парламент. Измислени десни оцветени в турско синьо ( тюркоаз)

294

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 320 долу имат такъв *** народ / избирателите му

293

Анонимен

преди 1 година

САМО ГЕРБ, ХАХАХА.дА СЕ ПУКНАТ ОТ ЯД ВСИЧКИ *** ОТ Т.НАР. ПРОТЕСТ, ПРЕВРАТ ОТРГАНИЗИРАН ОТ радеф русофила

292

Аз да попитам?

преди 1 година

Ко стаа, обсъдихте/гласувахте ли плана за 60 милиарда от ЕС и ще го подадете ли утре/други ден или да ги пишем бегали и да си останем с най-големия резил в българската политика?

291

Анонимен

преди 1 година

Хората са казали Внимавай какво си пожелаваш.Е пожелаха си ИТН и получиха Доган.Браво българи .Ама вие сте много умни бе!А сега се почва с ерозия на илюзиите .

290

Анонимен

преди 1 година

до 300Съжелявам, но ако вярваш, че БСП с политиците от преди 2009г. и договорките от тогава (защо мислиш че ББ не ги ревизира и подгони нито веднъж) ще ревизират и подгонят ББ, значи си много наивна.

289

Гамен Грипенов Ветов

преди 1 година

Здраствуйте смешници!Как са чувствате?Кат измамени камилчета ли?!Оо,тва не е нищо!!Ще има още от нека ме бооли,нека ме саарби,и т.н!!Чалгари сте пр о сти,таквиз и ша си останете!!Ама как ви габаркаме с Баджанаците и всичките нови,млади и умни!!Ристьо Маджото дет са бори със статуквото и с Доган,зе че му прилегна от първия ден?!ПЪРВОТО НЕЩО,КОЕТО ГЛАСУВА е да се разкриват хиляди секции в Турция!Ха сега да ви видя,аз ша дърпам коинците от Исток,Доганя от юг,а ристьо ментето ша захлебва!!

288

Анонимен

преди 1 година

Учиндолския, даже не си направи труда да отиде да вземе мандата....хората си пропиляха гласа за този чалгар, а той дори на работа не ходи...срам. Много е лесно да критикуваш по телевизора, но когато трябва да поемеш отговорност се криеш като мишка...

287

ДО ПАЛЯЧО № 5 и 6 !

преди 1 година

До Махай Борисов 5! Изглежда простотията при теб, е неизлечима болест, дори и от ковид! Как си го представяш, да "изгониш", да "изчагъркаш", да заличиш 840 000 бълкари които стоят до рамото на г-н Борисов?! Подобно нещо се опитаха да направят комунистите след 1944г. - днес БСП, с тези които не мислиха като тях, и избиха над 60 000 невинни българи - и не им се получи! БКП-БСП, никога по-вече в управлението - това го каза и Слави! *** 5 и 6 порасни, и тога започни да се занимаваш с политика!

286

мими

преди 1 година

Ами какво искате... Славе не е от протеста и не може да изпълни исканията на народа при условие, че има готова коалиция и мнозинство от протеста 135 гласа (БСП, ИМВ, ИТН, ДЪБЪ)!!! Сега избирателя трябва да изтрезнее и да гласува за партия, която ще изпълни искането на протеста СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙХ0ЙЯ И КАСКЕТЯ.... В момента това е БСП и коалиция от протеста, колкото и да не ви се иска...