306

какво се чудим

преди 2 години

Следващите на ред са ИМВ - Иска Мая Вътре Тя ще покани Нинова за съвместно управление и ето как Славчо ще докара БСП на власт.

305

Анонимен

преди 2 години

До ПозорСлави и компания са пълни аматьори. жалко, че много хора им се хванаха на въдицата. Има такъв народ. Няма такава държава.

304

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 338Не трябва да има изобщо секции в чужбина. Трябва да се гласува по пощата.

303

Анонимен

преди 2 години

Рапорт даден, Рапорт приет.

302

Анонимен

преди 2 години

Е това вече е прекалено , ИТН иска увеличаване на секциите в Турция, такова чудо май никой не се енадявал да види. ИТН ще се окаже най-смешната партия на която народа е повярвал без предизборна агитация и без лидера и да се епоявил на живо с програма , и т.н и т.н.. Как заблудиха цял народ как !!!!?

301

Predlojenie

преди 2 години

Росица Матева премиер, Стефан Манов - на външните работи!, Румяна Дечева да отговаря за изборите

300

За незапознати

преди 2 години

Партията на Слави е съвместен проект на ДПС и Божков ( финансира ) .Хайде сега вече не ви се струват странни решенията му за шахматистката и изборния закон за неограничения брой секции в Турция нали така ! Онова за мажоритарен вот и бой с корупцията е за баламите ........

299

Махай Борисов 1

преди 2 години

Партиите на НЕДОВОЛНИТЕ, могат да направят Правителство САМО с участието на БСП.При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.Искам да Попитам Слави Трифонов и партия "" Има такъв народ""- за какво дойдоха ??? Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ?? Или дойдоха само да ГУБЯТ времето на избирателите ???

298

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се чудя, как Слави се разболя от болест за която говореше, че няма такава болест

297

Махай Борисов 2

преди 2 години

За ДПС гласуват турските МАФИОТИ. След 1990 г, турските мафиоти от ДПС не са имали по- малко от 10 % от гласовете на изборите. Българите гласуват за РАЗЛИЧНИ партии, но Турски ШПИОНИ и МАФИОТИ, винаги си гласуват за ДПС..А за *** БОрисов и ГЕРБ гласуваха разни турци и Крадци и Измамници в Данъчното, Митнциата и Полицията.. Турците са във властта и дори и така наречените Патриоти НЕ можаха да ги ИЗГОНЯТ, щото *** Борисов ГЕРБ подкрепя турците.

296

Позор

преди 2 години

Е и какво, да не си мислят ИТН, че едни нови избори ще им донесат по-добри резултати. Напротив - ще загубят доста повече гласове. Хората не искат да си играят на криеница. Как може досега, близо месец след изборите, Слави да не се появи официално в медиите и да представи ПАРТИЙНА ПРОГРАМА, явно няма топки и не е дорасъл за голямата политическа игра.

295

Махай Борисов 3

преди 2 години

Така че, колкото и избори да има, турците ВИНАГИ ще влязат в парламента и БОрисов с партията му ГЕРБ. За да НЕ влязат в парламента- ГЕРБ и ДПС, трябва да ЗАКРИЯТ тая турска партия- ДПС и да ИЗГОНЯТ всички турци и мошеници на Борисов от Данъчното , Митницата и Полицията. Тия пак ще ходят да ГЛАСУВАТ, щото си ВЗИМАТ заплатите..

294

Махай Борисов 4

преди 2 години

Обаче за партия "" Има Такъв народ"" и за "" Демократична България"" гласуваха БЕДНИТЕ и болни българи.. Както и Слави Трифонов е болен сега... Тия НЕ могат да ходят да гласуват на всички избори и НЯМА да гласуват постоянно.. Ако Партия "" Има такъв народ"" и Демократична България"" искат пак да ВЛЯЗАТ в парламента, трабва да ИЗГОНЯТ мошениците на Борисов и АРАБСКИТЕ маски и всякакви ДЯВОЛ- ***.йму.ни- н.ег.ри, които Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни крадат парите и Работата.

293

Махай Борисов 5

преди 2 години

Партиите"" Има такъв народ"' и ""Демократична България"" могат да направят правителство САМО с участието на БСП... Или правиш правителство с тях, ИЛИ след ДВА месеца, при нови избори, НИКОЙ няма да помни тия които бяха избрани за депутати в сегашния парламент.. Никой няма да си спомня тая партия- "" Има такъв народ"".. ИЗБИРАЙ ???? При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.ВАЖНОТО е България да РАСТЕ и българите и да имат Пари и Работа и да са ЗДРАВИ..

292

Недоразбрал

преди 2 години

Официалната мантра или п,чи масал, че ББ крадял.че бил слуга ту на Турция,ту на Русия,че не осъдил този или пък вкарал някой си в затвора или в следствието?!Не разбрахте ли,че ББ и ГЕРБ се борят да вкарат правовата Демократична държава в БГ,като модел за управление и поведение на държавния апарат?!Това,че ти не искаш или не можеш да се впишеш в правилата на Конституцията,правовия ред и демокрацията не е проблем нито на ГЕРБ,нито наББ!И никой не доказа нито веднъж какво е откраднал ББ?Само лафове

291

Няма Такъв Народ

преди 2 години

Няма такъв народ -балама ! Няма да плащам от моите данъци за нови избори. Искам парите да се използват за детски градини, училища, болници и пътища. ПОПУЛИСТЪТСлави Т. да плати изборите с пари на партията ИТН или със легално декларирани спонсорства. Аман от популисти и недорасли българи, вярващи и след 30 години лъжи, че НЯКОЙ ЩЕ ГИ ОПРАВИ.

290

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГерб биел всеки път,естествено като раздаде на администрацията милиони бонуси и купи още от гласовете на малцинството

289

Анонимен

преди 2 години

Ще плати ИТН когато Боко върне откраднатите милиарди!!!

288

Сашо

преди 2 години

Щом няма да правите коалиция с никой - моля платете от касата на партията ИТН тези 50 млн. лева за нови избори - аз от моите данъци неискам да се плащат.Много лесно го решихте - хайде платете сметката г-н Трифонов!А като дойде утре БСП на власт - ето за това са гласували вашите избиратели, реално!НЕ са промяната, а за БСП - това получиха освен празните Ви приказки и нулевите резултати!

287

Вълканов

преди 2 години

Никога за кандидати от Северна България, зпадно от Търново, зоа тези от Софийско поле.НИКОГА.