326

Анонимен

преди 2 години

Има една малка страна в Кавказ с едноличен президент.Както и една голяма такава по на север.И ние вървим натам.Сега на някои може да им е смешно ,но после ще им е безкрайно тъжно и мълчаливо.Просто ,защото ще им е забранено да говорят.Дори и във Фейсбук.И защото мислим ,че отговорността ни стига само до избирателните урни.

325

Анонимен

преди 2 години

Да вкараш в парламента турботутрочалтатрупове е все едно да играеш шах с гълъб. Ще събори фигурите, ще се из. се. ре на дъската и ще разправя на всички как те е победил....

324

Анонимен

преди 2 години

Тооошкоо, цървуул, *** си в Истанбуул! Тошкоо, позооор, оставка и затвор!

323

Анонимен

преди 2 години

С тази трагико-комедийна партия, не е случайно, че докараха Парламента да заприлича на смесица от битака в Димитровград и Капалъчарши. Репортерчето Балабанов се е освинил за това кратко време като Мирчев от ДБ. Мечтите се сбъдват..Явно тези 52 депутати им дойдоха твърде множко. А на нас - твърде скъпо!!!

322

Анонимен

преди 2 години

Верно че учиндолеца и Румбата са баджанаци покрай Деса.

321

Анонимен

преди 2 години

Абе потника и учиндолеца много се обичат нещо ?Да не са ходили заедно в масква да разгледат мавзолея на ленинчо.

320

Анонимен

преди 2 години

Да,то беше ясно,*** ИТН е мутренска партия ,обслужва богатите кукловоди и подсъдими и бегълци.Вижте им законопроектите за кого са,нищо общо срещу мантрата" статуквото".Подаряват на Радевича служебно и целят някой ден да получат голямооо мнозинство за да ни затворят в муртринистан.Жалко,че и презъ участва и чалгарите в тази срамна манипулация

319

Анонимен

преди 2 години

Има такъв народ със съответната партия!

318

Анонимен

преди 2 години

Не е ли странно? Борисов работи с пълни сили за втори мандат на Радев. А троловете на ГЕРБ пък, неуморно се трудят за пълно мнозинство на Слави. Мдаа, странна страна е нашата България.

317

Анонимен

преди 2 години

" Новите" партии на Черепа били"принципни" коалиции,а останалите " безпринципни".,Да,и др.Радев не е доволен,че не случват бомбастичните промени в ИзК като пощенско гласуване и електронно,но пък наложиха 100% с машини без да е нужно,а може би се гласят за софтуера.Избраничката за премиер от Черепа,неговата шахматиска изведнъж се пръкна от Славовия ешалон,благодари на Черепа за помоща през годините,момичето връща жестове,много много жалка употреба,новата заблуда на сподвижниците му чалгопитеци

316

Анонимен

преди 2 години

СЛАВУЦА,МНОГО ГОРЕЩ СЕ ОКАЗА КАРТОФА,НЕ Е ЗА ТВОИТЕ УСТА!!!НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ВЪРВИ НА ПЛАНИНА НА РАЗХОДКА,ПО ДОБРЕ НЕ СЕ МЯРКАЙ!!!

315

Анонимен

преди 2 години

Следва служебно правителство на зелените чорапи

314

Анонимен

преди 2 години

само ГЕРБ е достоен да управлва държавата. Хората показаха правителство и желание за управление въпрееки че не съм гасувал за тях. Но ще си поправя грешката.

313

Анонимен

преди 2 години

товаа *** радеффф трябва да се държи отговорен за хаоса в който праща страната. Руски предател.

312

До 344

преди 2 години

До Анонимен няма да влизаме в коалиция с партиите на статутквото...заявява ппредложената премиерка- шахматистка от итн на славито.Каква партия сте вие госпожо Стефанова, когато не представихте никаква партийна платформа. На всичкото отгоре мълчахте като риби и поставихте хората в шах да ви гадаят ходовете. Пълно безхаберие и безотговорност.

311

Ганди

преди 2 години

Едно време Бареков врътна Нешка а сега Слафчо врътна шахматиската,което показва че е добър ученик,направо едно към едно

310

Х

преди 2 години

ИЗКЛ. важно е да се състави експертно правителство и да се отложат прежд. избори. има толкова опитни кадри, от ДБ, ИМВ, и от БСП. ИТН също могат да предложат някой от тяхната квота. В критичен момент се загърбват дребните неща и се гледат държавните интереси. Това е реалността. Обединението прави силата. От това се нуждаем всички в момента.

309

Анонимен

преди 2 години

Да и аз си мисля,че Мая става премиер.Другите ще я подкрепят,щото навън ее доста хладно.След време,ще се поизместят пластовете,след като банкин спре да е фактор.Джон,защо българите залагат на Мая?За да няма фактори сър.

308

Анонимен

преди 2 години

Няма да влизаме в коалиция с партиите на статуквото, посочи Антоанета Стефанова--------------Достойна позиция!Защо???Нов бордей със стари к-ви не се прави!

307

до 338

преди 2 години

До АнонименТова обяснява защо се говори че ДПс финансира и подкрепя Славуцата -имат сходни интереси с чуждестранните гласове.