286

Анонимен

преди 2 години

ИТН са плащали на българи в чужбина за да гласуват за тях. В секциите в Лондон един глас е вървял по 50 паунда.

285

Анонимен

преди 2 години

До Христо ХристовКолко голяма част? Гроздето е кисело, че ГЕРБ всеки път ви бие.

284

Анонимен

преди 2 години

Антоанета Стефанова да каже какви ангажименти е поела пред Васил Божков след като сама призна, че от години той й е бил спонсор.

283

уйчриндолския умник

преди 2 години

Излъгах тъпия народ; ИТН: Искам да съм цар.

282

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера тука *** ли са идеоти ли са, най-логичното беше Слави да върне мандата,всичко друго го пращаше на бесилото!

281

Байфидан

преди 2 години

А кой е този текезесар до Стефанова?

280

Анонимен

преди 2 години

Всичките са от едно тесто месени(комунистическо), а вие искате различен хляб да ядете от това тесто. НЯМА как да стане!

279

Анонимен

преди 2 години

Драги зрители, наблюдаваме мача на десетилетието.Играят Шофьора на бай Тошо срещу Музиканта на ВИС/СИК с основни резерви: Стар бар.да.к и тур.маанаф и дълбоки резерви: Мноо ми са ще *** и Сатар б.ар.дак вътре пак.

278

Анонимен

преди 2 години

тези ор ДБ ( Божков от Дубай) трябва да не попаднат в слядващият парламент. Измислени десни оцветени в турско синьо ( тюркоаз)

277

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 320 долу имат такъв *** народ / избирателите му

276

Анонимен

преди 2 години

САМО ГЕРБ, ХАХАХА.дА СЕ ПУКНАТ ОТ ЯД ВСИЧКИ *** ОТ Т.НАР. ПРОТЕСТ, ПРЕВРАТ ОТРГАНИЗИРАН ОТ радеф русофила

275

Аз да попитам?

преди 2 години

Ко стаа, обсъдихте/гласувахте ли плана за 60 милиарда от ЕС и ще го подадете ли утре/други ден или да ги пишем бегали и да си останем с най-големия резил в българската политика?

274

Анонимен

преди 2 години

Хората са казали Внимавай какво си пожелаваш.Е пожелаха си ИТН и получиха Доган.Браво българи .Ама вие сте много умни бе!А сега се почва с ерозия на илюзиите .

273

Анонимен

преди 2 години

до 300Съжелявам, но ако вярваш, че БСП с политиците от преди 2009г. и договорките от тогава (защо мислиш че ББ не ги ревизира и подгони нито веднъж) ще ревизират и подгонят ББ, значи си много наивна.

272

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте смешници!Как са чувствате?Кат измамени камилчета ли?!Оо,тва не е нищо!!Ще има още от нека ме бооли,нека ме саарби,и т.н!!Чалгари сте пр о сти,таквиз и ша си останете!!Ама как ви габаркаме с Баджанаците и всичките нови,млади и умни!!Ристьо Маджото дет са бори със статуквото и с Доган,зе че му прилегна от първия ден?!ПЪРВОТО НЕЩО,КОЕТО ГЛАСУВА е да се разкриват хиляди секции в Турция!Ха сега да ви видя,аз ша дърпам коинците от Исток,Доганя от юг,а ристьо ментето ша захлебва!!

271

Анонимен

преди 2 години

Учиндолския, даже не си направи труда да отиде да вземе мандата....хората си пропиляха гласа за този чалгар, а той дори на работа не ходи...срам. Много е лесно да критикуваш по телевизора, но когато трябва да поемеш отговорност се криеш като мишка...

270

ДО ПАЛЯЧО № 5 и 6 !

преди 2 години

До Махай Борисов 5! Изглежда простотията при теб, е неизлечима болест, дори и от ковид! Как си го представяш, да "изгониш", да "изчагъркаш", да заличиш 840 000 бълкари които стоят до рамото на г-н Борисов?! Подобно нещо се опитаха да направят комунистите след 1944г. - днес БСП, с тези които не мислиха като тях, и избиха над 60 000 невинни българи - и не им се получи! БКП-БСП, никога по-вече в управлението - това го каза и Слави! *** 5 и 6 порасни, и тога започни да се занимаваш с политика!

269

мими

преди 2 години

Ами какво искате... Славе не е от протеста и не може да изпълни исканията на народа при условие, че има готова коалиция и мнозинство от протеста 135 гласа (БСП, ИМВ, ИТН, ДЪБЪ)!!! Сега избирателя трябва да изтрезнее и да гласува за партия, която ще изпълни искането на протеста СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙХ0ЙЯ И КАСКЕТЯ.... В момента това е БСП и коалиция от протеста, колкото и да не ви се иска...

268

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Учиндолският содомит и любовницата на Черепа правят това що им е заръчано от Дубай /т.е.Москва/

267

Анонимен

преди 2 години

Липсват само гърлите от балет "Магаданс", за да е пълна простотията. До тоя чалгар ли опряхме да оправя държавата?!