345

Анонимен

преди 1 година

Има една малка страна в Кавказ с едноличен президент.Както и една голяма такава по на север.И ние вървим натам.Сега на някои може да им е смешно ,но после ще им е безкрайно тъжно и мълчаливо.Просто ,защото ще им е забранено да говорят.Дори и във Фейсбук.И защото мислим ,че отговорността ни стига само до избирателните урни.

344

Анонимен

преди 1 година

Да вкараш в парламента турботутрочалтатрупове е все едно да играеш шах с гълъб. Ще събори фигурите, ще се из. се. ре на дъската и ще разправя на всички как те е победил....

343

Анонимен

преди 1 година

Тооошкоо, цървуул, *** си в Истанбуул! Тошкоо, позооор, оставка и затвор!

342

Анонимен

преди 1 година

С тази трагико-комедийна партия, не е случайно, че докараха Парламента да заприлича на смесица от битака в Димитровград и Капалъчарши. Репортерчето Балабанов се е освинил за това кратко време като Мирчев от ДБ. Мечтите се сбъдват..Явно тези 52 депутати им дойдоха твърде множко. А на нас - твърде скъпо!!!

341

Анонимен

преди 1 година

Верно че учиндолеца и Румбата са баджанаци покрай Деса.

340

Анонимен

преди 1 година

Абе потника и учиндолеца много се обичат нещо ?Да не са ходили заедно в масква да разгледат мавзолея на ленинчо.

339

Анонимен

преди 1 година

Да,то беше ясно,пе ИТН е мутренска партия ,обслужва богатите кукловоди и подсъдими и бегълци.Вижте им законопроектите за кого са,нищо общо срещу мантрата" статуквото".Подаряват на Радевича служебно и целят някой ден да получат голямооо мнозинство за да ни затворят в муртринистан.Жалко,че и презъ участва и чалгарите в тази срамна манипулация

338

Анонимен

преди 1 година

Има такъв народ със съответната партия!

337

Анонимен

преди 1 година

Не е ли странно? Борисов работи с пълни сили за втори мандат на Радев. А троловете на ГЕРБ пък, неуморно се трудят за пълно мнозинство на Слави. Мдаа, странна страна е нашата България.

336

Анонимен

преди 1 година

" Новите" партии на Черепа били"принципни" коалиции,а останалите " безпринципни".,Да,и др.Радев не е доволен,че не случват бомбастичните промени в ИзК като пощенско гласуване и електронно,но пък наложиха 100% с машини без да е нужно,а може би се гласят за софтуера.Избраничката за премиер от Черепа,неговата шахматиска изведнъж се пръкна от Славовия ешалон,благодари на Черепа за помоща през годините,момичето връща жестове,много много жалка употреба,новата заблуда на сподвижниците му чалгопитеци

335

Анонимен

преди 1 година

СЛАВУЦА,МНОГО ГОРЕЩ СЕ ОКАЗА КАРТОФА,НЕ Е ЗА ТВОИТЕ УСТА!!!НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ВЪРВИ НА ПЛАНИНА НА РАЗХОДКА,ПО ДОБРЕ НЕ СЕ МЯРКАЙ!!!

334

Анонимен

преди 1 година

Следва служебно правителство на зелените чорапи

333

Анонимен

преди 1 година

само ГЕРБ е достоен да управлва държавата. Хората показаха правителство и желание за управление въпрееки че не съм гасувал за тях. Но ще си поправя грешката.

332

Анонимен

преди 1 година

товаа мекере радеффф трябва да се държи отговорен за хаоса в който праща страната. Руски предател.

331

До 344

преди 1 година

До Анонимен няма да влизаме в коалиция с партиите на статутквото...заявява ппредложената премиерка- шахматистка от итн на славито.Каква партия сте вие госпожо Стефанова, когато не представихте никаква партийна платформа. На всичкото отгоре мълчахте като риби и поставихте хората в шах да ви гадаят ходовете. Пълно безхаберие и безотговорност.

330

Ганди

преди 1 година

Едно време Бареков врътна Нешка а сега Слафчо врътна шахматиската,което показва че е добър ученик,направо едно към едно

329

Х

преди 1 година

ИЗКЛ. важно е да се състави експертно правителство и да се отложат прежд. избори. има толкова опитни кадри, от ДБ, ИМВ, и от БСП. ИТН също могат да предложат някой от тяхната квота. В критичен момент се загърбват дребните неща и се гледат държавните интереси. Това е реалността. Обединението прави силата. От това се нуждаем всички в момента.

328

Анонимен

преди 1 година

Да и аз си мисля,че Мая става премиер.Другите ще я подкрепят,щото навън ее доста хладно.След време,ще се поизместят пластовете,след като банкин спре да е фактор.Джон,защо българите залагат на Мая?За да няма фактори сър.

327

Анонимен

преди 1 година

Няма да влизаме в коалиция с партиите на статуквото, посочи Антоанета Стефанова--------------Достойна позиция!Защо???Нов бордей със стари к-ви не се прави!

326

до 338

преди 1 година

До АнонименТова обяснява защо се говори че ДПс финансира и подкрепя Славуцата -имат сходни интереси с чуждестранните гласове.