70

Анонимен

преди 3 години

АЙДЕ СЕГА КРЕСЛИТЕ мАЯ И кОРНЕЛИЯ ДА ПРАВЯТ КАБИНЕТ, НАЛИ МНОГО ЗНАЯТ И СА КОМПЕТЕНТНИ ПО ВСИЧКО!

69

Димитър

преди 3 години

Основният проблем е фрагметнаризацията на индентичностната левица, аз това отдавна съм го казал.

68

БГ

преди 3 години

Славчо се ослуша за кабинет но отдолу идват Републиканците, които със сигурност ще изклатят Боко "с 200"

67

Joro

преди 3 години

Не искаме вече агенти и изнудвачи. ЯСНО ?

66

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 3 години

ДПС--ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПОБЕДИТЕЛ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ!!!А, И НА НОВИТЕ---СЪЩО!НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ...ДНЕС ВЕЧЕ СЕ СГОВНЯСА...

65

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

Предвиждане Ако се състави кабинет БСП почват ГЕРБ да казват че стават поразии дори и да не стават .Хората са *** ще ги вдигнат с няколко "спонтанни" герберски протеста отразени от 4 те големи медии като големи протести .Кабинета пада и на изборите дядо Бойко вади обещания от торбата и се връща на власт за четвърти път ! Като сте го / *** нека ви управяляват като такива .

64

Анонимен

преди 3 години

Тоя комунист също изскочи от пепелта.На Слави облеклото поведението и т.н. не били подходящи.А на мутрата поведението 10г и повече?С ръце в джобовете...гояори като махленска мутра...текиски...дънки..дебелак....подиграва се на хората...обижда журналисти и опоненти....това е посходящо поведение...но на Слави не било.

63

Bob

преди 3 години

След 10 годни всичко стана ясно...10 години се говори, че оправниците ни са едни и същи и за това сме толкоз зле....А сега изведнъж тези дето 10 години са крали, са единствния и най-добър изход... новите били неопитни...А старите в какво са опитни? Във фалирането на банки или доенето на народа? И за това народа избира старите, свикнали сме на това доене... Заслужаваме си Боко...

62

Анонимен

преди 3 години

ГРОБ и БСП(к), и ДПС са токсични партии!Заиграе ли някой с тях е край!

61

man

преди 3 години

Трифонов е огледало на избирателите си - злобни и лошо гледащи завистливи хора.Все пак те са доста, трябва да бъдат представени в парламента.

60

айде, без тези!

преди 3 години

съвсем логично е да се излъчи кабинет на ГЕРБ, с подкрепа на ИНТ и ДБ, ГЕРБ има капацитет да преведе България през кризата, ИНТ ще натрупва опит в управлението, а ДБ да слезе на твърда почва!Нямаме необходимост от игричките на бсп и от пропагандата на агента Алгафари!

59

ЦДН

преди 3 години

Идват БСП да управляват и ....започваме ново харчене, но прахосническо харчене на пари от ЕС,докато Брюксел спрат фондовете.Та може и завой към Москва...

58

До Споко!

преди 3 години

Забравяш политическите номади. Преди активисти на СДС, после на НДСВ, вчера на ГЕРБ, а днес се въртят към ИТН...Много са слънчогледите...

57

Анонимен

преди 3 години

А така нека се прегърнат *** от герб и бсп с доганя и да си направят едно мнозинство - поне да излязат на светло отговорните държавници. Жипко бибитко напред след него корнела и оня пажа на доган дет 10 години никой не му запомни името.

56

Пази, Боже!

преди 3 години

Преглъща се его от интелигенти хора, не от самовлюбени бесове, каквито са ББ, Корни, СлТр и останалите клоуни в парламента. Навъсени, злобни, зли, кръвожадни за мъст и власт, не за политика и защита интересите на България и народа!!! Трябва яко разтърсване, защото повечето в НС са си алчни маскари. Няма оправия и вразумяване на сегашните.

55

Анонимен

преди 3 години

айде сега Корнелия и мая, дето много кракат, да съставят правителство! Слави да ги подкрепи, както те го насилваха досега, да ги видим.

54

Споко!

преди 3 години

В провинцията има такава здрава връзка между ГЕРБ, БСП и ДПС, че и 10 избора да се проведат нищо няма да се промени. Мъжът е активист в ГЕРБ, съпругата е в БСП, баджанакът в ДПС и т.н.

53

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Нидал Алгафари ---един *** арабин , който никой за нищо не го бакари...!В ЧАСТ ОТ ШОУТО , ЗА ВЕЛИКДЕН...ХА,ХА,ХААААААА

52

Анонимен

преди 3 години

Даааа ... Сега е момента, кому-нигите да покажат истинската си същност и да се прегърнат с идейните си братчета от ГРОБ/ДПС. Браво на Слави, че не се върза на мутренските схеми. господ си знае работата. *** включвайте ***-метите

51

Лоша комбинация

преди 3 години

Самовлюбеният Трифонов и старите муцуни Мая, Дончева, Хаджигенов, Атанасов и Хр. Иванов до нищо добро няма да ни доведе.