110

Махй Борисов 4

преди 3 години

Така че, колкото и избори да има, турците ВИНАГИ ще влязат в парламента и БОрисов с партията му ГЕРБ. За да НЕ влязат в парламента- ГЕРБ и ДПС, трябва да ЗАКРИЯТ тая турска партия- ДПС и да ИЗГОНЯТ всички турци и мошеници на Борисов от Данъчното , Митницата и Полицията. Тия пак ще ходят да ГЛАСУВАТ, щото си ВЗИМАТ заплатите..

109

Махай Борисов 5

преди 3 години

Обаче за партия "" Има Такъв народ"" и за "" Демократичн България"" гласуваха БЕДНИТЕ и болни българи.. Както и Слави Трифонов е болен сега... Тия НЕ могат да ходят да гласуват на всички избори и НЯМА да гласуват постоянно.. Ако Партия "" Има такъв народ"" и Демократична България"" искат пак да ВЛЯЗАТ в парламента, трабва да ИЗГОНЯТ мошениците на Борисов и АРАБСКИТЕ маски и всякакви ДЯВОЛ- ***.йму.ни- н.ег.ри, които Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни крадат парите и Работата.

108

Махай Борисов 6

преди 3 години

Партиите"" Има такъв народ"' и ""Демократична България"" могат да направят правителство САМО с участието на БСП... Или правиш правителство с тях, ИЛИ след ДВА месеца, при нови избори, НИКОЙ няма да помни тия които бяха избрани за депутати в сегашния парламент.. Никой няма да си спомня тая партия- "" Има такъв народ"".. ИЗБИРАЙ ???? При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.ВАЖНОТО е България да РАСТЕ и българите и да имат Пари и Работа и да са ЗДРАВИ.

107

Анонимен

преди 3 години

Това нещо алгафари какъв му е езика? Точно разни алгафарита да ми говорят за нашия език е силно цинично и токсично. А ако не му харесва България, винаги има избор да се върне в пещерата, от която е излязъл.Лъжец и мазник!

106

Алистина

преди 3 години

От всички словесни упражнения на този Ал,Единствено точно и вярно е определението му за тежката криза на държавата.

105

няма такова нещо

преди 3 години

До Анонимен 153Герб и БСП по сценарии са врагове!:))

104

1

преди 3 години

До До 136Българите в чужбина ги боли х-я за България. Повечето от тях се интерисуват и гласуват за държавата в която живеят.

103

иван

преди 3 години

слави трябваше да предложи на боко да му продаде 50 депутата примерно по 200 лева и да действа. с депутати назаем не става - ето резултата...

102

Анонимен

преди 3 години

Ако Радев даде мандата на БСП ,има риск да се направи коалиция БСП,ГЕРБ и ДПС,но това означава масови протести,който ще съсипат окончателно тяхното съществуване.Те искаха миналия път да го направят,но нямаше одобрение.Сега може да го прокарат с кризата , с короната ,но хората особено в София,показаха на изборите,че не ги харесват ГЕРБ и БСП. Тук ще излезнат над 300 000 на протест,а полицията и армията няма как да ги спре.

101

Дивак

преди 3 години

Все още смятам, че повечето неща му се пишат от сценаристите. Смятам, че все още като че ли Слави изговаря не своите мисли, а изговаря мислите на сценаристите си. Според мен доста точни думи от Алгафари. Трифонов от толкова дълго време е свикнал някой да му "поставя думите" в устата, че е отвикнал от способността си да се изразява гладко, с подходящи за темата или зададения въпрос отговори. Ако иска да върви напред, трябва да намери начин да възвърне умението си да формулира мислите си в думи.

100

нови секции,а

преди 3 години

На тези избори ДПС бяха много неприятно изненадани!От потенциални 400,000 за тях гласуваха около 40,000!Просто хората вече се чувстват турци,и не се интересуват от България!А това че взеха 10% означава изключително ниска избирателна активност!Не повече от 25%!

99

Анонимен

преди 3 години

Кога ще разберете ,че ГЕРБ,БСП,ДПС и ВМРО са едно и също едно цяло са ,просто привличат различни хора,за да управляват спокойно.Това са едни и същи работници на една и съща олигархията структура.Ако погледнете в миналото ,ще видите,че те никога не са разследвали никой и не са вкарали в затвора.Нито ГЕРБ е вкарал някой от БСП,нито обратното. Абсолютно те имат един работодател.

98

До 136

преди 3 години

До истинаСлед като си изписал тези откровени гл...по..сти...да си се замислил, че българите, с право на глас в чужбина, не са само в Турция???Случайно да знаеш, че българите в САЩ, Англия и Испания само, са около 1,5 милиона???И на фона на тези 1.5 милиона, около 50-60хлд турски гласове от Турция????Така, малко да се замисляш? Или просто взимаш дневната надница и пишеш, каквото са ти списнали???

97

Анонимен

преди 3 години

Ние не трябва да се вързваме на троловете и политиците и на медиите. Видяхте какво се случи ,седмицата след изборите.Партиите и медиите бяха в шок и не знаеха как да реагират. След един месец се осъзнава и започнаха от ново старата схема.Но тя няма да даде резултат. Представете си политиците и медиите наричат, човек който си държи на думата и прави това което обещал предизборно за праволинейно.Никога няма да гласувам за ГЕРБ,БСП,ДПС и ВМРО.Това са много вредни групировки и слуги на олигархията.

96

Анонимен

преди 3 години

Статуквото да се обединява и да довърши окончателно този народ и държава.Борисов премиер, Корнелия и Мустафа - вицепремиери!

95

до анонимния 142

преди 3 години

Все тоя Костов ви тресе бе, имате ортикария от него.

94

Алфасул

преди 3 години

В момента е златно време за Нидал-и, ама взели.Да прогнозират, анализират, иначе казано - да ни разтягат стари дъвки.Корнела е хитттра селллянка, ще й се да управлява, но няма да си сложи таралеж в гащите.

93

Анонимен

преди 3 години

Трудно се разделя баница...

92

гербер

преди 3 години

До Анонимен 130Не ти достига мислене!БЕгай на курсове!:))

91

Анонимен

преди 3 години

Мафията, превзела България днес координирано нападна силите на промяната. Парламентарната коалиция на статуквото ГЕРБ+БСП+ДПС блокира промените в изборния кодекс, а извънпарламентарната им патерица ВМРО протестира на улицата против всякакви промени.