130

Краси

преди 2 години

Ходжа Алгафари търси под вола теле. Намърдаха се в казионните партии и сега треперят за депутатските столчета, че на следващите избори нови активистчета ще претендират за депутатските места.

129

Сезонна вирусология

преди 2 години

Сякаш Алгафари в друга някаква България живее....и отделно пък - Халваджиян . . . А тя е едничка, горката - и ги изтърпява всички- засега поне ! ! !

128

Анонимен

преди 2 години

Ай, ай, ай сега дали ГЕРБ, БСП и ДПС няма да си направят една коалицийка и никой не може да ги спре. Партиите на протеста ще духнат под опашката на коня.Както Курнелка се заклеваше, че с ГЕРБ няма да управлява, но виждайки как на следващи избори ще падне на 15%, може и да е по-словоохотлива. Ще изкарат 2 години, за да окрадат каквото може и после....

127

Анонимен

преди 2 години

Нинова шеф на правителство

126

Ахм

преди 2 години

Тия са доказано безпределно нагли, така че нищо чудно да се опитат !

125

Блажени са верующите

преди 2 години

Някой ако си мисли, че България ще се оправи през следващите 20 години - да пие една студена вода.

124

венци

преди 2 години

Системните партии са за затвора бре Алгафари.А и ти заедно с Боко Тиквата сте за при бай ти Ставри.Днес лъсна грозното лице на ГЕРБ,БСП и ДПС.Никой разумен българин няма да търпи повече това престъпно статукво.Запиши си го на челото Нидалчо.........

123

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че тези избори са били единствено да се променят правилата за да успее Радев да се кандидатира за втори мандат. Наглостта стигна Радев да назначава членовете на ЦИК!!!

122

Анонимен

преди 2 години

Тоя да няма абонамент по всички сайтове през няколко дни си дава мнението в полза на статуквото.И рзбира се му ДАВАТЕ ТРИБУНА.НА ХРАНИЛКА СА МНОГО МНОГО ДОЛНИ ЛЮДЕ

121

Алигофренари

преди 2 години

Това би било взаимно ритуално самоубийство на всички т.н. "системни" партии.След което за дълго страната остава в ръцете на уйчиндолския дaнгалак, Мая откaчалката и прочие човекoподобни.

120

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийските *** пищят в един глас срещу Слави и Радев.И в по малка степен срещу ДБ.Вече се показва същността на герб дпс и бсп.Те са едно.

119

Радев е страхливец!

преди 2 години

Най-големият страхливец и наглец е Радев! Хареса му на нищоправеца да получава огромната заплата и да лае. Казвате 2-3 милиона гласували за него. Да направи партия! Но, иска му се, но не му стиска. На тези около него им се прииска президентска република. Тогава ще видите протести!

118

Анонимен

преди 2 години

Трифонов е нищожество! Излъга с този референдум милиони българи!

117

Do 144

преди 2 години

Костов разпродаде всичко, което можеше да се продаде. Вместо да бъде в затвора, той, неговата съпруга (Елена Костова) и дъщеря им са инвеститори на няколко блока в Малинова долина и Студентски град.

116

Йосиф

преди 2 години

Абе що пишете такива работи?!?!?! Утре ще имам мускулна треска на корема от смях.

115

Дедо ви

преди 2 години

Да почват да работят, щото хората от фирмите чакат заплати. Тея на държавна хранилка, може и да протестират и да правят служебен кабинет, който нищо не може да свърши. Глупости на търкалета, ако някой си мисли, че ще дойдат умни и честни държавници. В цял свят ги няма, просто трябва да се държат на къса верижка. Айде всеки да си хваща браздата, щото след няколко месеца ще вие на глад и на студ.

114

Ник

преди 2 години

Само ГЕРБ е единствената отговорна партия. Дано не се е забравило какво стана през 1997 година с финансов министър Румен Генчев-заплата 3 долара.

113

Анонимен

преди 2 години

Тия Алгафарита са навряни навсякъде ,баси вируса са.

112

Махай Борисов 1,2

преди 2 години

Партиите на НЕДОВОЛНИТЕ, могат да направят Правителство САМО с участието на БСП.При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.Искам да Попитам Слави Трифонов и партия "" Има такъв народ""- за какво дойдоха ??? Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ?? Или дойдоха само да ГУБЯТ времето на избирателите ???

111

Махай Борисов 3

преди 2 години

За ДПС гласуват турските МАФИОТИ. След 1990 г, турските мафиоти от ДПС не са имали по- малко от 10 % от гласовете на изборите. Българите гласуват за РАЗЛИЧНИ партии, но Турски ШПИОНИ и МАФИОТИ, винаги си гласуват за ДПС..А за Бооклук БОрисов и ГЕРБ гласуваха разни турци и Крадци и Измамници в Данъчното, Митнциата и Полицията.. Турците са ввъв властта и дори и така наречените Патриоти НЕ можаха да ги ИЗГОНЯТ, щото Бооклук Борисов ГЕРБ подкрепя турците.