90

истина

преди 3 години

Парламента прие закон наложен от ИТН и приет за неограничен брой изборни секции в чужбина. Целта на Слави е ДПС да получи допълнително 20 депутати от Турция и Германия, за да стане втора политическа сила, а България турски вилает.

89

Електра

преди 3 години

Чалго-мутринския и Импексово-османския модели се сгромолясаха. Сега Кому-османлиите и чалго-мутринските еничари, ще сменят съдията на мача, и ще се молят за десетина дузпи белкем бият Борисов най накрая. А дано а *** надали, от тая ситуация Кауна Радеф, ше най доволен, защото ще е господин за един ден, с много екскурзии за сметка на народа ни...

88

работещ

преди 3 години

До Анонимен 127Ако под "български народ"смяташ мързеливите креслювци от форумите,така е!Вие сте победители!И после!?

87

Пич

преди 3 години

"Начинът, по който е облечен, начинът, по който говори, начинът, по който се появява и кой му задава въпросите, смятам, че това е неуважение вече и към неговите си избиратели"А, че той до сега да не би да се е държал по друг начин? Е, резултатите са видни за всички. Явно това се харесва на избирателите. Българският народ е много странен народ, с ясно изразено робско мислене. Колкото повече го мачкаш, толкова повече те харесва.

86

Анонимен

преди 3 години

ДО АНОНИМЕНи как българския народ е победил Бойко, първо 840 хиляди гласуха за ГЕРБ, второ като се връща мандата от този, който МОЖЕ И ТРЯБВА ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО обикновено води до връщането на Баце във властта при следващи избори

85

циник

преди 3 години

Хайде се "отговорните" партии могат да си съствавят правителство спокойно и да си управляват за един мандат. Защото след това и трите отиват гарантирано на бунището на историята. Нали упрекваха другите,че са безотговорни? Е сега се покажете отговорни, та дано се оттървем завинаги от вас!

84

Анонимен

преди 3 години

Не само БСП, ГЕРБ,ВМРО и ДПС също са хора на Путин,но са много хитри и правят схеми за пред ЕС и САЩ.Те вече се досетиха за това и вече ГЕРБ ,ВМРО и ДПС няма да са на власт.Докато БСП не го крият,че са за Путин.

83

Анонимен

преди 3 години

Този човек горе освен режисьор е и политически PR (няма лошо), вероятно в момента нает от БСП, поне изказванията му работят в техен интерес. Опитват се с вазелин да прокарат тезата, че щяло да е прекрасно някой да ги пусне да побесуват няколко месеца до президентските избори. Да, ама не. Нищо лошо няма в новите избори, напротив, хората ще си направят изводите и преоценка на ситуацията.

82

Анонимен

преди 3 години

В България политиката никога не е била разумна,това е някакво проклятие.Трябва да правим нещата на обратно и можеби ще се получи нещо. Помислете кога в България някога е управлявал добре и е направил нещо правилно.Ималоме такива случаи ,но е било за много кратко време и винаги другите политици го съсипвали.Щом всички ни казват,че Слави и ДБ не трябва да управляват,значи те трябва да управляват,но самостоятелно. Ако се намесат други катоВМРО,ГЕРБ,ДПС,БСП връщаме лошата полиджба за България.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - ГЕРБ, БСП и ДПС, следва вече да напуснат властта.Трифонов го каза в прав текст - не искаме подкрепа от участници в статуквото, но бсп и дпс се правят на умрели лисици - "ни чули, ни видяли". Ще изкореняват само "модела Борисов"! От 2016 г оценявам: Какъвто и да е бил Борисов преди 15 - 20 години, последните 6-8 години работи в полза на България и нейните граждани! Покажете сега политик с по-голям размах от неговия.Да си представим само тълпи бежанци, налазили БГ и мн. др.

80

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕК СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ДАДЕ ПАРИ НА ЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА КОЯЛИЦИЯ СЛУГУВАЩА НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ. ХАХА ДРУГ ПЪТ.-БСП са хора на Ротшилд, ГЕРБ също са хора на Ротшилд ,но на различен клан, Ротшилд са в САЩ, Лукойл също е на Ротшилд и имат най-много бензиностанции в САЩ, а не е руски,руснаците от БСП са руско-американци на Ротшилд и евреи

79

Сашо

преди 3 години

До АнонименИли си *** или си психично болен

78

Анонимен

преди 3 години

Мафията, превзела България днес координирано нападна силите на промяната. Парламентарната коаалиция на статуквото ГЕРБ+БСП+ДПС блокира промените в изборния кодекс, а извънпарламентарната им патерица ВМРО протестира на улицата против всякакви промени.

77

Анонимен

преди 3 години

Мафията, превзела България днес координирано нападна силите на промяната. Парламентарната коаалиция на статуквото ГЕРБ+БСП+ДПС блокира промените в изборния кодекс, а извънпарламентарната им патерица ВМРО протестира на улицата против всякакви промени.

76

Анонимен

преди 3 години

Бсп=Ко/му/ нисти и аг\енти

75

Анонимен

преди 3 години

Мене Христо по ме кефи!

74

Анонимен

преди 3 години

Основният проблем на България сега е съдебната система, требе да се реформира съдебната система, да се работи за реформи! Реформи, реформи, реформи!

73

Анонимен

преди 3 години

"От може би едно 7-8-10 години той започна постепенно да се затваря и стана някакъв отшелник, за самия себе си." ......откакто Бойко стана кмет започнаха да измират хора,а от както стана държавник и се обедини с ДПС, хората започнаха да капят като круши,над 600 000 са измрели през герберското управление, Слави не е изключение катастрофира ,разболя се,разболяват хората с лъчеви оръжия и Слави минава през ада от болка,причинена му от последното управление.Подкрепям 100% БСП да управлява страната

72

Анонимен

преди 3 години

След нов кабинет на ГЕРБ, такъв на БСП е най-лошият вариант.Трите наследнички на комунистите - ГЕРБ, БСП и ДПС, следва вече да напуснат властта. В този смисъл Слави е прав - това НС неследва да излъчва правителство и следва да се проведат нови избори, на които дано вече реалната опозиция спечели 50+ %. Иначе това, което си влачим 31 години, ще сипродължи, нищо няма да се промени и до броени години от България ще остане само спомен, докато не си иде и последният пенсионер. Останалите напускат.

71

p

преди 3 години

А една проста мутра от СИК и бивш пожарникар е много подготвен... Държавата заприлича на развалина, първа по ранна смъртност в Европа след Русия, огромни кражби от обществени поръчки, най-мръсен въздух в Европа след Русия, никакво здравеопазване, никаква съдебна система, огромна бюрокрация, образователна система в колапс... Българинът си харесва да го управляват прости хора непрочели и една книга в живота си