87

Колио

преди 2 години

и какво като отиде на Марс ще разбере че човека не може да живее на друго място

86

Анонимен

преди 2 години

Важното е българските "професори" да си изливат мъдростите по форумите. Те знаят всичко за коли, роувъри, космос и всички са паралии.

85

Анонимен

преди 2 години

егати оправданията на дечкото. Имал проект, бил архитект :))) Роувъри правил :))) Под стрес бил в коментарите :))) Едно време такива като него на джипа казваха чироки, само него знаеха :)) Едва ли са знаели за индианците чироки по това време камо ли да са чували за Лада Нива че също е високопроходима.

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118Олеле ... Поредния "brogrammer" ...Менделеевата таблица, според теб, какво е?

83

Анонимен

преди 2 години

До полковник КолевЯката хипптеза ... а след 1001 е бъде ли въможно? Какво, ако е след 999 годиини/

82

Анонимен

преди 2 години

До 114Ок. Извинявам се! Благодаря! Ядоса се и се оставих, което беше грешка. Искам да кажа на всички, че с негативизъм и мързел, нищо няма да постигнем. Лек ден на всички!

81

полковник Колев

преди 2 години

Още няма разработен скафандър и кораб защитаващ ефективно от смъртоносната радиация там навън. Да не говорим за храната и други съпътсващи неудобства които са решаващи и непреодолими....Поне още 1.000год.няма да бъде възможно пътуването и "завоюването" на близки до нашата Слънчева стстема обекти!!!

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111SUV никой н епозлваше, допреди 2-3 години. Всички го наричат джип, както всички наричат копирната машина ксерокс и само заядливи многознайковци, като теб, се правят на умни и "коригират" но не с цел да помогнат, а да наранят!!!!И идея си нямате от сложността на нещата, който имат днес, как са направени, как са открити принципите, които са използвани, как са ви ги докарали ... Консуматорство и злоба! Такава е днешната епоха!

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106Роувър е, както аз кажа, че е, докато проекта е мой. Търговската марка не ми пречи, да давам имена на проекти, които са с нетърговска цел. И не ми казвай "дечко". На 29 години съм!A според Merriam-Webster, думата rover e "превозн средство, чиято цел е да изследва повърхността на небесни тели (като например луната или Марс".*Спри се, моля те! Прекалено съм уморен и стресиран!*https://merriam-webster/dictionary/rover

78

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКоментарите до тук имаха доста неблагоприятен, снисходителен и подигравателен тон, кото съм изпитвал и често, особени когато се прибера в родния си Пловдив. Съжалявам, че не направих като другите от МГ-то и не се пуснах в безмислената игра, която е светът на финансите, където едни хора се радват, че ликвидират цели икономики, а после се оплакват, че бонусите им били само по 200 000 евра.

77

Анонимен

преди 2 години

104 дечко , хайде да спреш с глупостите. Роувър е търговска марка на теб никой не ти е дал лиценз, ако искаш купи си лего и сглобявай.

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103Лиспата на абстрактно мислене е огромен проблем. Вярно си по-*** от скалата или каквото беше онова в онзи филм.

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100Е нали обясних вече! Искаме да раработим роувър, който да да се упртавлява сам.Проекта цели следните неща:- Да проектира машина, която да функционира на марс, която ползва модел, който и позовлява да се самоуправлява, да сбира проби, да изпраща репорти, да носи товар от поне 250 килограма, да комуникира локацията си, да може да приема нови инстрикции и да е способен да измине поне 100 км при скорост от 20 км/ч.Защо е смешно, не разбирам! Предполагам, че искат чалга.

74

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ защо хората да не са умни и красиви? Или е добре, да са глупави и грозни?

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96Олеле ... Ти си по като онзи кечист от последния филм на Дисни, дето гледах. Помня, че приемаше всичко буквално.Говоря ти за съвременната цивилизация! Както се е случвало много пъти преди това! Още от Шумер, още от Йерехон, а вероятно и преди това.

72

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДействам, по-дяволите. Уча второ образовние, за да помогна на първото си и работя. В момента чакам, д ами се ръннат моделите и не съм спал от 2 дена, следователно мисля, че ще си легна. Просто е ужасяващо. когато някакви случайни хора решават, че трябва да те наранят, като омаловажават труда и мечтите ти. ОК е, да се гавриш с човк, който има образование, работа, живот и стремежи, *** ане е ок, да откажеш да комуникираш с някой, работещ в Макдоналдс ... В какъв свят живеем?

71

Анонимен

преди 2 години

Съвременният свят се е побъркалИскат коли, козметика и игри.Този свят трбява да се провали, за да даде път на един ... смел и нов свят!

70

Анонимен

преди 2 години

До онзи, който ме нарече Каракольо:Вие, господине, сте ужасен човек и се надявам, за доброто на всички нас, да намате наследство!

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88О така ли?Значи нищо да не правим? Нищо да не правим? Да седим и да се надяваме на някой друг?Да не учим? Да се забавляваме? Да "оставим децата, да бъдат деца"? Та как ще постигнем нещо? Кка ще се развиваме? Какъв с мсиъсла от това, да се надяваш или да отриччаш, бед да даваш на 100% от себе си?

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 И колко километра изминаха тези роувъри? 10, 20, до 50 км."Математически модели" трябва да се направят на базата на съществуващи и добре разбрани данни, но проблемът идва с тестването.И не разбирам, чщаот сте толквоа противни и гадни! Всеки път, когато някой ваш брат се опита да направи нещо, вие го мачкате и нападате! После се чудите, защото като успеят, хората не се интресуват от бедните и от старите си квартали!