67

Каракольо

преди 2 години

Там трябва да се изгради огомен реактор , който да започне изпускане на кислород в атмосферата на Марс.

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74Ще го направя! Но искам да ти кажа, че всичко което ще се постигне, ще е за малка част от хората, а не за всички ;)Преди това имаме нужда от контрол над популацията.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77Какви проблеми "имаме"? Защои приемаш, че аз и ти сме едно? Твоите проблеми не са моите проблеми. Ако не ти харесва - разкарай се! Колективист смотан!Такива сте - 44-а съсипахте икономиката - убихте българският предприемйачески дух, разхгеабихте трупа му, после 30 години живхте на помощи от СССР, а днес продължавате да рушите и да искате. То не са минимални заплати, то не са помощи, то не са по-вискои такси за успешните!Вие ... вие сте злоооооо!

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73Хората дават. Аз в момента работя над подобрен вариант на самоуправлява се роувър, който ще има по-голяма мощност, но проблемът е NN в момента е, че е много трудно да се прецени двицжението, заради неяснотиите с по-ниската гравитация.

63

Анонимен

преди 2 години

ей сега решихме проблемите на марс, щото тука са малко. Мрънкача си ти, по цял ден "търсиш решения" от други и в други галактики, за да си избиваш комплексите.

62

Анонимен

преди 2 години

Има предвид че чак след няколко поколения ще се случи това и няма да сме живи.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64Ако зависеше от такива като теб, нямаше и копия да има ...

60

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОхх ... хръъън кмръъън .... типично по български. Това проблем, онова проблем ... не проблеми, а решения трябват!

59

Ало Ваню

преди 2 години

бойко Борс0FF космонафт, космонафт........и пак Тиквата космонафт, космонафт........

58

Qanon

преди 2 години

На Марс все още има много радиация и не става за живеене. Който отиде там, ще умре от лъчева болест. Трябва да изминат поне още 50-100 години. Имало е ядрена война там преди време.

57

Анонимен

преди 2 години

Китай изпрати кораб на обратната страна на луната и покълна боб, а мат деймън сади картофи в холивуд.

56

Анонимен

преди 2 години

Само в БГ се цвири срещу тесла, зщаото едни мутрагени не могат да отворят автокъщи и да обират парата, а други мутргени не могат да си наложат монопола над горивата.

55

Анонимен

преди 2 години

Tesla - $10400000000 приход от началото на годината.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59Има прекалено много хора, отричащи цялата система.

53

Анонимен

преди 2 години

Колко са заети всички та плюят по политици и бизнесмени, а никой не говори за това, че това стигане до марс е много по- голямо от една държава или един човек. Някой не иска ли да погледне малко цялата картинка на нашия "върховен" вид? Или никога няма да се научим да я виждаме и ще си гледаме цирковете по парламентарните трибуни. Някой ще кажат какво ме засяга, за какво да го мисля? Ами ти и да мислиш за политика, пак нищо няма да стане..

52

56

преди 2 години

Ето го първия, дето му е промита главицата ... Веднага набичи пелчето надолууу.

51

Анонимен

преди 2 години

Tesla отчете пезалба от над милиард долара за първото тримесичее. Това е чиста печалба! И върви нагоре!Плюейте коооооолкото си искате!

50

Mata Hari

преди 2 години

Докопах се до една карта на заровено шкафче на Марс ...пълно със съкровища! Ха познайте на кого е де...

49

У

преди 2 години

Мале, мале,уж сте русофили, а не сте гледали руски документални филми и нищо не знаете за жертвите в руската космическа програма. Аз набързо се сетих за поне 5-6 случая, кой знае колко са общо? Не забравяйте, че навремето военните имаха голямо участие и не се раздухваха нещата. Има и късметлий, даже скоро даваха А.Леонов, разказваше как е отървал кожата на първото излизане със скафандър. Казва, жалко че не споделяхме грешките и може да е загинал американец, ама така беше!

48

Мутафчийски

преди 2 години

Сега ще видите вие колко много хора ще измрат на Марс!Ама яко ще измрат!