119

Анонимен

преди 4 месеца

До полковник КолевЯката хипптеза ... а след 1001 е бъде ли въможно? Какво, ако е след 999 годиини/

118

Анонимен

преди 4 месеца

колкото до абстракцията, за дечковците нека поясня че тя има смисъл в приграмирането но не е от първостепенна важност. ООП е само една от парадигмите в програмирането, на ниско ниво за драйвери не се ползва.За дечковците такива неща като материалознаниие и химия са нещо абстрактно нереално или от миналото, ей това им е проблема. Даже общата култура.

117

Анонимен

преди 4 месеца

До 114Ок. Извинявам се! Благодаря! Ядоса се и се оставих, което беше грешка. Искам да кажа на всички, че с негативизъм и мързел, нищо няма да постигнем. Лек ден на всички!

116

полковник Колев

преди 4 месеца

Още няма разработен скафандър и кораб защитаващ ефективно от смъртоносната радиация там навън. Да не говорим за храната и други съпътсващи неудобства които са решаващи и непреодолими....Поне още 1.000год.няма да бъде възможно пътуването и "завоюването" на близки до нашата Слънчева стстема обекти!!!

115

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 111SUV никой н епозлваше, допреди 2-3 години. Всички го наричат джип, както всички наричат копирната машина ксерокс и само заядливи многознайковци, като теб, се правят на умни и "коригират" но не с цел да помогнат, а да наранят!!!!И идея си нямате от сложността на нещата, който имат днес, как са направени, как са открити принципите, които са използвани, как са ви ги докарали ... Консуматорство и злоба! Такава е днешната епоха!

114

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 112Не му забелязвай. Той има големи капаци и за него "марката" е всичко.

113

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 111Кво и туй ? Има сякакви високопроходими машини.

112

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 106Роувър е, както аз кажа, че е, докато проекта е мой. Търговската марка не ми пречи, да давам имена на проекти, които са с нетърговска цел. И не ми казвай "дечко". На 29 години съм!A според Merriam-Webster, думата rover e "превозн средство, чиято цел е да изследва повърхността на небесни тели (като например луната или Марс".*Спри се, моля те! Прекалено съм уморен и стресиран!*https://merriam-webster/dictionary/rover

111

Анонимен

преди 4 месеца

109 SUV е високопроходима машина. Хайде спирай с глупостите, идея си нямаш от нещата от живота, на марс тръгнал да ходи.

110

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 105Ти абстрактно ли живееш ?

109

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 106"Роувър" е нарицателно на високопроходима машина. Както "дрон" викат на всеки безпилотен летателен апарат".

108

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 104Събрано в един израз изхождайки от нашата народопсихология с която имам половинвековен сблъсък явно проблемът ви, който срещате с хората е от рода "Я не се занимавай с глупости. Яж, пий ... и таковата. Това ще ти остане от живота". Има и един друг нов проблем понеже сме капиталисти "Колко ще спечеля от твоята идея. И то веднага. С вчерашна дата. Няма време за мислене и разработки". Затова и ще се влачим най-отзад на света. Скоро ще стигнем африканските държави.

107

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименКоментарите до тук имаха доста неблагоприятен, снисходителен и подигравателен тон, кото съм изпитвал и често, особени когато се прибера в родния си Пловдив. Съжалявам, че не направих като другите от МГ-то и не се пуснах в безмислената игра, която е светът на финансите, където едни хора се радват, че ликвидират цели икономики, а после се оплакват, че бонусите им били само по 200 000 евра.

106

Анонимен

преди 4 месеца

104 дечко , хайде да спреш с глупостите. Роувър е търговска марка на теб никой не ти е дал лиценз, ако искаш купи си лего и сглобявай.

105

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 103Лиспата на абстрактно мислене е огромен проблем. Вярно си по-*** от скалата или каквото беше онова в онзи филм.

104

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 104Кой е казал че е смешно ?

103

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 100Е нали обясних вече! Искаме да раработим роувър, който да да се упртавлява сам.Проекта цели следните неща:- Да проектира машина, която да функционира на марс, която ползва модел, който и позовлява да се самоуправлява, да сбира проби, да изпраща репорти, да носи товар от поне 250 килограма, да комуникира локацията си, да може да приема нови инстрикции и да е способен да измине поне 100 км при скорост от 20 км/ч.Защо е смешно, не разбирам! Предполагам, че искат чалга.

102

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 99Ъхъ ми буквално я. Какъв смисъл има от философия. Реалността е важна. И кой и какво в момента я уравлява. От това зависи дали ще си осъществиш целите.

101

Анонимен

преди 4 месеца

краудфъндинга е пълен та шак. почти нищо свястно не излиза от там, само шума е голям. ако излезе нещо е с мноого голямо забавяне, направено е от аматьори с един двама, които изобщо разбират нещо в екипа и идват само уикендите или през свободно време. Осеен това се краде много и заради поничката без глутен на някой накрая нищо не се реализира.

100

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименИ защо хората да не са умни и красиви? Или е добре, да са глупави и грозни?